Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın canımKız Aus benim geçen haftaki kilom kaçtı
Şu an kilom: 60. 6
59 partime haftaya ya da sonraki hafta herkes davetlidir.. ikramlarımız:
Çiya tohumlu yoğurt ve sınırsız yeşil çay
Ausa mezdeke oynatacaz
Ausencia
Tebriks tebriksAusencia 72.5 canım
Benim yüzde nasıl olacak şimdi, iki hafta önce bildirimim yoktu ya. 74 desek ona :)
Sağol canım :) seni de tebriks :)Tebriks tebriks![]()
Anaaam şaka maka benden sonta geldin benden önce hedefe varacanKız Aus benim geçen haftaki kilom kaçtı
Ausa mezdeke oynatacaz
Ausencia
Kaçsın canım ya yaz artık çok merak ediyorumAusa deyinki bonusun stresten wc geri kacmis... gelmemis ama beklerken erimis...soktaymis...
Kız Aus benim geçen haftaki kilom kaçtı
Ausa mezdeke oynatacaz
Ausencia
Ausencia 72.5 canım
Benim yüzde nasıl olacak şimdi, iki hafta önce bildirimim yoktu ya. 74 desek ona :)
Ausa deyinki bonusun stresten wc geri kacmis... gelmemis ama beklerken erimis...soktaymis...
Haydi şöyle şöyleAusa deyinki bonusun stresten wc geri kacmis... gelmemis ama beklerken erimis...soktaymis...
Canım iki hafta önce tartılmadım ki ben ondan önce kı hafta ve geçtiğimiz cuma tartıldımAnaaaaaam hemen mezdeke kostümü alayım .... ama erteleme yok ... 15 eylülde bekliyorum partiyi
2 haftada giden 1.5 canım ... 400 ü geçen hafta gitmişti , bu hafta atak yapmışsın
73.3 yazılı bende canım .
seninde 2ye bölünecek yüzden .
Bayram cuması 73.5 dum, ondan iki hafta önce 73.3Anaaaaaam hemen mezdeke kostümü alayım .... ama erteleme yok ... 15 eylülde bekliyorum partiyi
2 haftada giden 1.5 canım ... 400 ü geçen hafta gitmişti , bu hafta atak yapmışsın
73.3 yazılı bende canım .
seninde 2ye bölünecek yüzden .
Ausa deyinki bonusun stresten wc geri kacmis... gelmemis ama beklerken erimis...soktaymis...
Kizlarrrr sabah geç kaldim..
Tartilmadan ciktimm.
Sizleri cok merak ediyorum.
Şu anda inanılmaz sıkıcı bir toplantidayim![]()
Offf aksama bakarimm..
İnşallah bolll eksiler görün Canlarrr![]()
![]()
![]()
Ausencia ya ama ben mezun olmadımki
izne ayrıldım 6 ay kuralı geregi yok diye biliyorum izne ayrılanlarda ?
geçende ayrıldım 6 hafta sonra dönmüştüm![]()