Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dimeyiz gitme.zayen hep burda buralarda ol zati söz verdin gitmem diye

Okul 7:45basliyor aslinda arabayla20_25dk mesafe ama servis isie böyle zaten yaklaşalım diye taşındık ama büyük şehirde bu kadar

Allah kavustursun

Çok teşekkürler canım

Antepia27 Fatmacim ilk oglusun gidiyor ama ne güzel bie sebep icin. Allah saglikla bitirip gelmesini nasip etsin. Hangi bolumde okuyacak?

Çok teşekkürler Hülya çim İngilizce mimarlık tam burslu
Rabbim hayırlı si ile Atayada nasip etsin inşallah
Yolda evde biraz ağladım duygulandım

Çok teşekkürler canım

Çok teşekkürler Hülya çim İngilizce mimarlık tam burslu
Rabbim hayırlı si ile Atayada nasip etsin inşallah
Yolda evde biraz ağladım duygulandım
Masallahhhh..bir sure zor gelir Fatmacim..amin canim hepimuzin cocuklarina..

Canım dandini2017 4 TK listeye girmedi deneme suresindeydi bizim takıma geçmek istiyor motive açısından
Tamam kuzum.. 1. Sayfamızı okusun bir ..
dandini2017 hoigeldin aramıza.. birinci sayfada form var onu doldurup Ausencia be beni etiketlersen bana bir de özelden mesaj atarsan bir de kendinden bahsedersen...

Ne çok şey istedim..
Burası bol katılımın olduğu birbirine yardımcı olan gönül bağı kurmuş sadece diyet değil de hayatın her aşamasını paylaşan güzel insanlarla dolu.. uyum sağlarım ben de varım diyorsan buyur bakalım
Olur olur balık salata yapcem
Ooo harika olur.. geleyim mi balık yemek istiyorum gitmeye yapmaya üşeniyorum senin hazır elin değimişken

Yaa kaptanim bugünlerde diyet yapamadım duygusal oldugum için
Bu duygusal açlık bir zamanlar men 147 kadar çıkarmıştı
İnşallah en kaliteli da zamanda toparlanmaliyim
Fatmam.. duygusallığını burda bizle paylaş balım.. yemeklerle değil.. yemekler bizden tatlı mı bana yaz sürekli ben seni engellerim yemekten dürt beni özelden burdan hemen şimdi başlatalım toparlanmayı

Gel tabiki tatlm ama ton balığı yapacam ben de üşeniyorm diğer türlü yapmaya :)

Fatmam.. duygusallığını burda bizle paylaş balım.. yemeklerle değil.. yemekler bizden tatlı mı bana yaz sürekli ben seni engellerim yemekten dürt beni özelden burdan hemen şimdi başlatalım toparlanmayı

Aynen kaptanim desteğe bugünlerde biraz ihtiyaç im var geçen haftanın iyiydi bu hafta hemen yarından dikkat etmem gerek

O zaman bizi niye bırakıyorsun

Bende senden haber bekliyordum kuzum

Canım dandini2017 4 TK listeye girmedi deneme suresindeydi bizim takıma geçmek istiyor motive açısından
Teşekkür ederim

Merhaba, iyi akşamlar.
Yanıtınız için teşekkür ederim. İnşallah uyum sağlayacağım. Tabi, katılım yaparım elbette, çok konuşkan biri değilimdir ama sizleri okuyup takip etmeye çalıştım, sevdim.

Gel tabiki tatlm ama ton balığı yapacam ben de üşeniyorm diğer türlü yapmaya :)
Ton balığı diyince içim bi hoş oluyo ay sus
Aynen kaptanim desteğe bugünlerde biraz ihtiyaç im var geçen haftanın iyiydi bu hafta hemen yarından dikkat etmem gerek
Tamam rahat ol bendesin dürter dururum bıktırırım fatmacımyandın
Hemen yarın başlıyoruz öğün öğün bile yaz bana çok ciddiyim özelden de olur.. yemeden yaz da sakata gelmeyelim

Merhaba arkadaşlar, formu doldurup buraya kaydettikten sonra biraz kendimden bahsedeyim.

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: Şaheste
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 71 (Bu sabahki)
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İnsülin direnci ve Hipotiroidi tanısı konuldu.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olabilmek, aynaya bakınca mutlu olabilmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben biraz fazla mükemmelliyetçiyim. Sabah 6' da kalkar, her işimi yapmaya çalışırım, yapamazsam da mutsuz olurum. Mesela ütü birikirse, gece kafama takarım, uyuyamam.
Biraz eski kafalıyım galiba. Çok konuşkan değilimdir. Ama burada sizlerle zamanla çok şey paylaşmak istiyorum :) Yavaş yavaş adapte olurum diye tahmin ediyorum.
37 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Evlenince kilo aldım. Hiç çok zayıf olmadım, zaten 50'li kiloları istemiyorum. Ama sağlıklı, fit olmayı istiyorum. 10 kilo alınca biraz korktum, gittiğim doktor bey kilo vermem gerektiğini söyledi. Biraz hipotiroidi başladığını ve insülin direnci olduğunu söyledi. Tiroid için ilaç vermedi, tekrar gelmemi istedi. Yaşım gereği artık biraz dikkat etmeyi istiyorum.
Su ve sporla çok aram yok ama hayatıma oturtmayı istiyorum. Zamanla inşallah başaracağım.

Ausencia
@MiuLego

Hosgeldin canim..bu takimda lal geveze olur..yeter ki muhabbete dal orta yerinden..:))

Şuraya midesini çöpe çeviren bir saydin çizelim çizelim çizelim maalesef ki çizelim
canım mortim kuzum benim ağlama. Yeterki ipin ucunu kaçırma. Yediklerin geçti gitti şimdiden sonrasını tamir etmeye düzeltmeye çalış. Sımsıkı kucaklıyorum seni. İstediğin zaman mortin olurum senin

Kaptan artık bizim menüleri yorumlamayacak misin Ausencia buralarda olmayacak misin ?
canım benim nasılsın. Allahım yardımcın olsun güç kuvvet versin güzel öğretmenim benim

Hoşgeldin şaheste. Ne güzel adın var♡♡ Biz sana suyu sporu alıştıralım sen bana şu ütü temizlik vs aşıla

Rica ederim canım hoşgeldin canım

iyiyim şükür kuzum sen nasılsın süper gidiyorsun canım yakında mezun olursun sen çok kıskandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…