Dimeyiz gitme.zayen hep burda buralarda ol zati söz verdin gitmem diye
Okul 7:45basliyor aslinda arabayla20_25dk mesafe ama servis isie böyle zaten yaklaşalım diye taşındık ama büyük şehirde bu kadar
Allah kavustursun
Antepia27 Fatmacim ilk oglusun gidiyor ama ne güzel bie sebep icin. Allah saglikla bitirip gelmesini nasip etsin. Hangi bolumde okuyacak?
Çarşamba perşembe akşam öğünü karbonhidratsız olur dimi
Masallahhhh..bir sure zor gelir Fatmacim..amin canim hepimuzin cocuklarina..Çok teşekkürler canım
Çok teşekkürler Hülya çim İngilizce mimarlık tam burslu
Rabbim hayırlı si ile Atayada nasip etsin inşallah
Yolda evde biraz ağladım duygulandım
Tamam kuzum.. 1. Sayfamızı okusun bir ..Canımdandini2017 4 TK listeye girmedi deneme suresindeydi bizim takıma geçmek istiyor motive açısından
Ooo harika olur.. geleyim miOlur olur balık salata yapcem
Masallahhhh..bir sure zor gelir Fatmacim..amin canim hepimuzin cocuklarina..
Fatmam.. duygusallığını burda bizle paylaş balım.. yemeklerle değil.. yemekler bizden tatlı mıYaa kaptanim bugünlerde diyet yapamadım duygusal oldugum için
Bu duygusal açlık bir zamanlar men 147 kadar çıkarmıştı
İnşallah en kaliteli da zamanda toparlanmaliyim
Gel tabiki tatlm ama ton balığı yapacam ben de üşeniyorm diğer türlü yapmaya :)Tamam kuzum.. 1. Sayfamızı okusun bir ..
dandini2017 hoigeldin aramıza.. birinci sayfada form var onu doldurup Ausencia be beni etiketlersen bana bir de özelden mesaj atarsan bir de kendinden bahsedersen...
Ne çok şey istedim..
Burası bol katılımın olduğu birbirine yardımcı olan gönül bağı kurmuş sadece diyet değil de hayatın her aşamasını paylaşan güzel insanlarla dolu.. uyum sağlarım ben de varım diyorsan buyur bakalım
Ooo harika olur.. geleyim mibalık yemek istiyorum gitmeye yapmaya üşeniyorum senin hazır elin değimişken
Fatmam.. duygusallığını burda bizle paylaş balım.. yemeklerle değil.. yemekler bizden tatlı mıbana yaz sürekli ben seni engellerim yemekten dürt beni özelden burdan hemen şimdi başlatalım toparlanmayı
O zaman bizi niye bırakıyorsunTamam gülüm .. toparlanır toparlanmaz @deynepnazda sürüye sürüye gel.
bu arada ben çoktan mezundum nevom, kaptanlık için takımda olmak gerekmiyor yani
ay bi de özlemişimmm . öğle geliyor ya genelde .. ya da ben giderdim beraber dışarda yerdik ... böyle pimpirik pimpirik saat 3 ü ettim ..
bi de bugün servisle dönecekti ilk kez ... ben almıyorum bir süre .. servis araç nosunu 4 demişim 2 imiş .. ayy bi panik ya 4 binerse ... ya 4 yoksa bulamayıp kendi gelirse ..ev çok uzakayyy çok senaristim çooook....oysa ki paşa çıkmış servislerin oraya , eskiii anaokulundan servis ablasını bulup sormu ş.. ben burda kur aus kur
Tabii ki de ... tüm desteğimWhiteblacklife tan yana
zor oluyor değil mi ? tek güzel yanı saati de idi ..eee onda da zaten 3 öğüne geçtin sende
çok güzel menü ördekim can parem ... haladan sonra tartın çok güzel oynayacak zaten ... raks edecek hatta
tartımegi
valla konuşa konuşa , okşaya okşaya dize getirdin tartını helal ... işte pozitif yönlendirme örneği
canım bu ara stresin yok değil mi ? şöyle bir rahatlasan .... geçen dediğim gibi yesen çok yesen ama cız yemesen .... iyi kötü verirdin sen yahu ... o da gitti bu ara
kabakta perşembe için en ideal ... yani perşembe için kabak ideal
yedin miiiiiiiiiiiiiiii
canım bir yere gittiğim yok burdayım .... bu cuma yakın gözlüğümü takıp yine senin harika kilo bildiirmini bekliyor olacağım .... tabii bu sefer geç kalmadan
girdi mi yoluna işler ? buralarda mısın artık ?
vaaay vaaaay vaaaay ... o yaş için hele bir daha vaaaay
deme yaaaaa nasıl fiyat onlar
@Ahu060812 kuzum senin mesajları da okudum da hiç bilgim yok ... devletin verdiği mis gibi bedava kitaplarımızla geçinip gidiyoruz biz
Bende senden haber bekliyordum kuzum
Canımdandini2017 4 TK listeye girmedi deneme suresindeydi bizim takıma geçmek istiyor motive açısından
Merhaba, iyi akşamlar.Tamam kuzum.. 1. Sayfamızı okusun bir ..
dandini2017 hoigeldin aramıza.. birinci sayfada form var onu doldurup Ausencia be beni etiketlersen bana bir de özelden mesaj atarsan bir de kendinden bahsedersen...
Ne çok şey istedim..
Burası bol katılımın olduğu birbirine yardımcı olan gönül bağı kurmuş sadece diyet değil de hayatın her aşamasını paylaşan güzel insanlarla dolu.. uyum sağlarım ben de varım diyorsan buyur bakalım
Ooo harika olur.. geleyim mibalık yemek istiyorum gitmeye yapmaya üşeniyorum senin hazır elin değimişken
Gel tabiki tatlm ama ton balığı yapacam ben de üşeniyorm diğer türlü yapmaya :)
Tamam rahat ol bendesin dürter dururum bıktırırım fatmacımAynen kaptanim desteğe bugünlerde biraz ihtiyaç im var geçen haftanın iyiydi bu hafta hemen yarından dikkat etmem gerek
Hosgeldin canim..bu takimda lal geveze olur..yeter ki muhabbete dal orta yerinden..:))Merhaba arkadaşlar, formu doldurup buraya kaydettikten sonra biraz kendimden bahsedeyim.
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Şaheste
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 71 (Bu sabahki)
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İnsülin direnci ve Hipotiroidi tanısı konuldu.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olabilmek, aynaya bakınca mutlu olabilmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben biraz fazla mükemmelliyetçiyim. Sabah 6' da kalkar, her işimi yapmaya çalışırım, yapamazsam da mutsuz olurum. Mesela ütü birikirse, gece kafama takarım, uyuyamam.
Biraz eski kafalıyım galiba. Çok konuşkan değilimdir. Ama burada sizlerle zamanla çok şey paylaşmak istiyorum :) Yavaş yavaş adapte olurum diye tahmin ediyorum.
37 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Evlenince kilo aldım. Hiç çok zayıf olmadım, zaten 50'li kiloları istemiyorum. Ama sağlıklı, fit olmayı istiyorum. 10 kilo alınca biraz korktum, gittiğim doktor bey kilo vermem gerektiğini söyledi. Biraz hipotiroidi başladığını ve insülin direnci olduğunu söyledi. Tiroid için ilaç vermedi, tekrar gelmemi istedi. Yaşım gereği artık biraz dikkat etmeyi istiyorum.
Su ve sporla çok aram yok ama hayatıma oturtmayı istiyorum. Zamanla inşallah başaracağım.
Ausencia
@MiuLego
canım mortim kuzum benim ağlama. Yeterki ipin ucunu kaçırma. Yediklerin geçti gitti şimdiden sonrasını tamir etmeye düzeltmeye çalış. Sımsıkı kucaklıyorum seni.Şuraya midesini çöpe çeviren bir saydin çizelimçizelim çizelim maalesef ki çizelim
canım benim nasılsın. Allahım yardımcın olsun güç kuvvet versin güzel öğretmenim benimKaptan artık bizim menüleri yorumlamayacak misinAusencia buralarda olmayacak misin ?
Hoşgeldin şaheste. Ne güzel adın var♡♡ Biz sana suyu sporu alıştıralım sen bana şu ütü temizlik vs aşılaMerhaba arkadaşlar, formu doldurup buraya kaydettikten sonra biraz kendimden bahsedeyim.
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ: Şaheste
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 71 (Bu sabahki)
HEDEF KİLONUZ: 60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İnsülin direnci ve Hipotiroidi tanısı konuldu.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olabilmek, aynaya bakınca mutlu olabilmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Ben biraz fazla mükemmelliyetçiyim. Sabah 6' da kalkar, her işimi yapmaya çalışırım, yapamazsam da mutsuz olurum. Mesela ütü birikirse, gece kafama takarım, uyuyamam.
Biraz eski kafalıyım galiba. Çok konuşkan değilimdir. Ama burada sizlerle zamanla çok şey paylaşmak istiyorum :) Yavaş yavaş adapte olurum diye tahmin ediyorum.
37 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Evlenince kilo aldım. Hiç çok zayıf olmadım, zaten 50'li kiloları istemiyorum. Ama sağlıklı, fit olmayı istiyorum. 10 kilo alınca biraz korktum, gittiğim doktor bey kilo vermem gerektiğini söyledi. Biraz hipotiroidi başladığını ve insülin direnci olduğunu söyledi. Tiroid için ilaç vermedi, tekrar gelmemi istedi. Yaşım gereği artık biraz dikkat etmeyi istiyorum.
Su ve sporla çok aram yok ama hayatıma oturtmayı istiyorum. Zamanla inşallah başaracağım.
Ausencia
@MiuLego
Rica ederim canım hoşgeldin canım
Teşekkür ederim
Merhaba, iyi akşamlar.
Yanıtınız için teşekkür ederim.İnşallah uyum sağlayacağım. Tabi, katılım yaparım elbette, çok konuşkan biri değilimdir ama sizleri okuyup takip etmeye çalıştım, sevdim.
iyiyim şükür kuzum sen nasılsın süper gidiyorsun canım yakında mezun olursun sen çok kıskandımcanım mortim kuzum benim ağlama. Yeterki ipin ucunu kaçırma. Yediklerin geçti gitti şimdiden sonrasını tamir etmeye düzeltmeye çalış. Sımsıkı kucaklıyorum seni.İstediğin zaman mortin olurum senin
canım benim nasılsın. Allahım yardımcın olsun güç kuvvet versin güzel öğretmenim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?