Yemedim diyorsunYarım dürüm,ben çekimdi ,sunumdu derken stresten ,yorgunluktan iştah gidiyor
29.99999999999Biraz büyük sözü dinleKaç yaşındaydın
30 olmaya az kalmış gibi görünüyor29.99999999999
Sanki bu sefer madalya gelecek gibiYarım dürüm,ben çekimdi ,sunumdu derken stresten ,yorgunluktan iştah gidiyor
Bir 15-20 yılı var gibi30 olmaya az kalmış gibi görünüyor
Önemli olan hissettiğimiz yaş değil miBir 15-20 yılı var gibi
Bence de olmaz konserve mısırdan öğle yemeği de ,cilve yaptı bana ,dayanamadımOfffff harika menü sporla da taçlandırılmış bravo makbuşşşş
Allahım bu da müthiş bir menü ya çıldıriciiiim fatmam mırtin tırsmalı
Alkışlar alkışlaaaarrrrrr sibel can şarkısını sana armağan ediyorum. Dışarı vakti gayet içi atlatılmış
Protein patlaması. İlk gün için ne güzel menü bu böyle.. spor yok da ne demek reddediyorum spor olsun uyumadan
Deynepcim konserve mısırdan öple yemeği mi olur??? Glisemik indeksi çok yüksek mısırın yeme kuzum.. hemen acıktırır doyurmaz faydası yok.. akşam öğünü özellikle olmak ğzere diğer öğünlere bayıldım
Halay çekicem şimdi ne güzel menüler
Immmmmmm bak bu da harika menü
Nasıl da dolu dolu yaaa maşallah.. inşallah o yediklerin sağlıklıdır.. tarifi sağlıklı ama bilemiyorum emin olamıyorum gözüm görmeden tatmadan mıncıklamadan :)
Çok güzel saydın Allah kabul etsin kuzum
Dolma ekmek beraber en sevmediğim şeyler.. gerisi başarılı spor da var oh
100 mekik nedir deynep'im sen şimdi kalkar 100 tane çeker şuraya yazarsınBence de olmaz konserve mısırdan öğle yemeği de ,cilve yaptı bana ,dayanamadım
Aaaa çok mantıklı kız bu.. ben de öyle yapıcimÖnemli olan hissettiğimiz yaş değil miBen de mesela bu yıl 36 oldum.Önümüzdeki yıldan itibaren geriye sayım yapacağım.. Yani 35'e gireceğim
Bekliyoz100 mekik deynep'im sen şimdi kalkar 100 tane çeker şuraya yazarsın
Güzel taktik inşaallah çevremizdekiler yerlerAaaa çok mantıklı kız bu.. ben de öyle yapıcim
Zorla yediririz şiddete karşı değilim bu gibi durumlardaGüzel taktik inşaallah çevremizdekiler yerler
Benim mekik çekip kalkınca başım dönüyor ,siz de de oluyor mu?100 mekik deynep'im sen şimdi kalkar 100 tane çeker şuraya yazarsın
Ben hiç değilimZorla yediririz şiddete karşı değilim bu gibi durumlarda
Hadi hadi bekliyorum dedimBenim mekik çekip kalkınca başım dönüyor ,siz de de oluyor mu?
Hergün 100 mekik çeksem ne güzel olur ,göbeği defolup gider
Yok yok birşey olmazBenim mekik çekip kalkınca başım dönüyor ,siz de de oluyor mu?
Hergün 100 mekik çeksem ne güzel olur ,göbeği defolup gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?