- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağıralım hemen oyyyysaydin78 gel kızzzzz çabık buraya gel hergün gelip ördekimi öpeceeksin sana görev
![]()
Ben universitedeyken olmustum Allahim o neydi ya . Gecmis olsun canim. Bundan sonra icine corap veya iclik kullan gecer illakisanırım evet. canım yemek de istemedi. şimdi tavuklu şehriye çorbası yaptık onu içicem. sonra da kuşburnu çayı demleyeyim. hemoroit için de bitkisel bir krem aldım. sorun olsun istemiyorum. dermoplus diye. inşallah iyi gelir.
Ben kuzumun uzulmesini istemeemYok kuzum niye olasınsaydin78 de sevinir senin üzülmeni istemez
ha yok kendime güvenemiyorum yenilirim dersen bilemem
![]()
sağol canım adaşım
cansın sen balım gelicem tabi
hergun gelip opucuk kondurcam yanagindan
Kızlar, beslenme olayı var bizde malesef sabah evde hafif bir kahvaltı yapıyor çocuklar 10 gibi okulda beslenme mecbur yani kolay oluyor poğaça, kek olayı
bir gün kek
birgun poğaça
birgun tost
çikolatalı ekmek mecbur yapılıyor yani
![]()
![]()
Ayyy Fatma çok tatlisin peki seni tutuyorum...
AmaSarayca kuyruklu hala bil istedim..
Onun kuyruğunu bagisladik![]()
![]()
![]()
Bir fatmacı daha![]()
Yarıda kaldım gelecem daha üzerini cizeceklerim var
Bak ya damar yapıyor
Yaa sen rakibem niye kusuyon senin iki katı kilom iki katı çocuğum yaşımda hayli geçkin bende olsam beni tutarım hatta sende beni tut Begüm dediği gibi yeteri kadar acindirabildimki![]()
Ay bacım ugün giyme dün partiledk seninkinin haberi yok. Yıka ütüle beklet o minik picamaları. Yeri gelince yine giyecez. Dantelleri bozulmasın dikkatli özenli ütüle@MiuLego bugün senin için minik picamami giyemiycem.laz uşağı teli elinde görürsem harp çıkar dedi.kiskanc hamsi
Devammm yavrumm Devammm..
Başlıyorum halaya
Oley ben tribün umle yenerim sıkıştığında hele bı 100 Gr verin derim
Bak s n dokunma taraftarima dokunma kardeşlerime bı türk filmi sahnesinden
Hadi kızlar halaya halay başı miu Begüm bonus iğde Ece nevreste nefs
Hee bende ortada yaa yaa![]()
@MiuLego bugün senin için minik picamami giyemiycem.laz uşağı teli elinde görürsem harp çıkar dedi.kiskanc hamsi
Karadenizliyle evlenmez olur biter.tehdit büyük
Bak biz şu an bjk maçını izliyoruz ... ben bi koltukta yayılmışım ..değnek karşı da ... yusuf yanımda satranç stratejileri okuyorbizde hem maça laf atıp hem gebel laflıyoruz ..arada da yazıyorum buraya ....
böyle tehditli eşleri okuyunca miu korkuyor evlenmekten![]()