Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tehdit büyük :cool::cool:
Bak biz şu an bjk maçını izliyoruz ... ben bi koltukta yayılmışım ..değnek karşı da ... yusuf yanımda satranç stratejileri okuyor :rolleyes: bizde hem maça laf atıp hem gebel laflıyoruz ..arada da yazıyorum buraya ....

böyle tehditli eşleri okuyunca miu korkuyor evlenmekten :KK70:
:KK17:
No evlilik yes istediğin zaman daracık dantelli seksi picama giyebilmek :rolleyes:
Adama diyorum ki olay büyük içimdeki küçük enisteyi gidikliyorlar.tabi o sadece olay büyük kısmını duydu.icimdeki küçük enişte diye bi cümle kurmaya başladığım an olay anlaşılmadan biterim
Ahahaha laz uşağıyla dalaşma sen zararlı çıkarsın

La senin gibi akıllı kadını nasıl bir oyuna getirip ha bu karadeniz uşağıyla evlendirdiler :confused:

Kızlar coook yorgunummm:ruh::ruh: bugun sohbetinize katılamayacamm koltuga sızdım cayimi zor yudumluyomm ;((

Kızımın öksürüğü gecmiyor canım sıkıliyorrrr:cry:
Ah balım kıyamam geçmiş olsun dinlen sıcacık çayını iç.
Kuzucuğana da acil şifalar inşallah

Adama diyorum ki olay büyük içimdeki küçük enisteyi gidikliyorlar.tabi o sadece olay büyük kısmını duydu.icimdeki küçük enişte diye bi cümle kurmaya başladığım an olay anlaşılmadan biterim

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

laz uşağı mr eyes etkisi

Anladım canım da kalanlar evde kalıyor ..eşin yesin bari hepsini :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cnm eşim yiyor biraz buzluğa gidiyor
valla 5 kiloya 100 TL olayı var ki kuzenle 100 TL lik bisiy alcaz yani hayatta yemem mm

:D :D içimdeki küçük enişte hahass

@MiuLego ben kahve içemedim
mutfağa daldım

hamur mayalıyıp
elmali turta yaptım

şuan turta pişiyor
hamur mayalaniyor

patatesler düdüklude hoşlanıyor
geçmiş birikmesin diye bı geldin hızlıca okudum kaçicam tekrar evi süpür sil yapcam, bu saatweeti kur mu demeyin yalnızım valla yapayım çıksın aradan sonra ,açmaları fırına verir kahvemi alır gelirim bekleyin beni anacım

mutfağa daldım

hamur mayalıyıp
elmali turta yaptım

şuan turta pişiyor
hamur mayalaniyor

geçmiş birikmesin diye bı geldin hızlıca okudum kaçicam tekrar evi süpür sil yapcam, bu saatweeti kur mu demeyin yalnızım valla yapayım çıksın aradan sonra ,açmaları fırına verir kahvemi alır gelirim bekleyin beni anacım

Aman düdüklü ye dikkat bi kadının yüzüne patlamisti :(

mutfağa daldım

hamur mayalıyıp
elmali turta yaptım

şuan turta pişiyor
hamur mayalaniyor

Katya çalışıyooooorrrrr

Kolay gelsin anacım :KK15:
Menu
2 dilim ananas
1 elma
Öğle
Taze fasulye
6 7 yemek kaşığı bulgur
Aksam
Salata
Kayısı
Fındık