Niye çaktırıyorsun anlaştığımızıYine aynı anda mı gelmişiz ne?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye çaktırıyorsun anlaştığımızıYine aynı anda mı gelmişiz ne?![]()
Sustum konuştu konuştu baktı ses yok dedim çay içer misin bakakaldiiAhahaha tamam gız baş seferoğlu yapıcam seni
Acaba gruba girip ortalamasını mı düşürcen amacın ne ausum tamam artılarınla beraber seni onlarla aynı gruba alıcam
Çok haklı ben de öyleyimdir.
Ama genel olarak hem balık hem lazsen ölmüşsün de gömenin yok vaytım
Aynen . Tartı aldım tartıldım fark yok dese içim rahatlayacak.. az da değil 1 ay kalacak
Balik kadini hostur bence, ama erkegin alingani ayni yaprak dokumundeki ali riza bey modelihe balık erkeği .... bana baktın sen ...bi manalı baktın sanki .. sen bana bakıp şunu demek istedin diye küstüğünü bilirim
miu can tartışma tamam .... halletmeyin de iyi ... otur bari odanda .. dışarda uyku saatine kadar vakit geçirmek ne
bende senin sayende öğrendim nevo .... hiç görmemiştim![]()
türkan çakozlamadı bu durumu ... arkandayım yanındayım dedikçe helal ..hatunun dibisin diyortürkan beni diyette mi sanıyor ki
![]()
Gömün ya iyice gömün baliklari niye alincam ki hic sanki balik burcuyla bi iliskim vardakarsi cinste olsa balik iste sahip cikalim #direnbalikburcu
Tamam sen ye vadiyi vadi kadar ol emi ben az yiyorum çünküBak hele öyle bi yerimki![]()
Bencede balık kadını hoşturBalik kadini hostur bence, ama erkegin alingani ayni yaprak dokumundeki ali riza bey modeli
Bi de yengec erkegi bazen iyidir bazen asiri melankolik ayyy
Yengec kadini tam melankolikaramizda var mi bilmiyorum ama
![]()
türkan çakozlamadı bu durumu ... arkandayım yanındayım dedikçe helal ..hatunun dibisin diyortürkan beni diyette mi sanıyor ki
![]()
Benim kızkardeşim de balık ve bu anlattığın ile uyuşuyorbonus bulmuşken sorayım ... benim kuzende balık ...
kız:))
şimdi bu balık kişisi nasıl hayal kurardı nasıllllll .... artık öyle bir dalardı ki , bulunduğu ortamı unutur ... hayali yaşamaya başlar ... karşısında biri varmış gibi konuşurdu
bi gün kahvaltıdayız ... bu yanındaki ile gülüşüyorabimde bi şey uzattı neydi unuttum aldı bir parça ... sonra abim dedi ki arkadaşına da alsana
he şunu soracam ? burçtan değil di mi![]()
Türkan sen seferoğlusun
Telliogullarina ölüm
Saliverin beni![]()
Tarifler cıs cos tarifleri öpreniyorlamış sendenNe gibi![]()
Gayet güel menğ olmuş deynepim afiyet olsun ohhhDünkü menümü kondurup kaçayım ,malum hafta sonu yoğunluğu
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,kk peynir,az zeytin,1 çay kaşığı bal,1 domates, yarım salatalık,1 dilim tb ekmek,çay
Öğle:1 kase çorba, birkaç kaşık pilav,az salata,1 kase yoğurt, birkaç kaşık tuzu alınmış turşu kavurma
Ara:1 fincan kahve,2 kayısı
Akşam:2 dilim kavun, birkaç tane fırın mantar
Ara: Çay, fındık
Su:En az 2 lt
Spor 3 mil leslie 135 puan
@MiuLego @nehirnil111
Ahahahaha çok iyi ya bayıldım hahahahaSustum konuştu konuştu baktı ses yok dedim çay içer misin bakakaldii
Kız öğretmenim Allah seni napmaya Ali Rıza ya kahkaha attım ayyy ne adamdı ya tripli alıngan ayyyyBalik kadini hostur bence, ama erkegin alingani ayni yaprak dokumundeki ali riza bey modeli
![]()
Tadı güzel mi acepTamam sen ye vadiyi vadi kadar ol emi ben az yiyorum çünkü![]()
Ama biz seni özleriz@MiuLego bana küsmüş ne güzel![]()
Bende gelmem daha buraya.
Menumu yazarim şarkımı koyarim giderim
Sarkida koymam sarkida dinlemem![]()
Sende beni kandirmiyorsun demiTürkan nerede biz oradayız![]()
Kıyamam ona ya hahahahha
![]()
Nevo ne dadlusun ya
Ne yapayım tarif vermeyeyim miTürkan sen seferoğlusun
Whiteblacklife sen tellipğlu demi kafam karıştı not alcam unuturum
Tarifler cıs cos tarifleri öpreniyorlamış senden
Yapın yapın
Afşyetle de yiyin
Miu duymaz nasılsa
Diyormulsun
Gayet güel menğ olmuş deynepim afiyet olsun ohhh
Ahahahaha çok iyi ya bayıldım hahahaha
Kız öğretmenim Allah seni napmaya Ali Rıza ya kahkaha attım ayyy ne adamdı ya tripli alıngan ayyyy![]()
Güzeldir güzeldir bol bol ye sen emiiTadı güzel mi acep![]()
Yine aynı anda mı gelmişiz ne?![]()
Balik kadini hostur bence, ama erkegin alingani ayni yaprak dokumundeki ali riza bey modeli
![]()
Bencede balık kadını hoştur
Balık burcu olduğum için demiyorum ,ne alakası var
Sohbet güzelmiş be,ama çıkmam lazım![]()
Sen duygularımla oynadın![]()
Sende beni kandırıyorsunGüzeldir güzeldir bol bol ye sen emii