Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahahaha tamam gız baş seferoğlu yapıcam seni

:KK70:
Acaba gruba girip ortalamasını mı düşürcen amacın ne ausum tamam artılarınla beraber seni onlarla aynı gruba alıcam:rolleyes:

Çok haklı ben de öyleyimdir.

Ama genel olarak hem balık hem laz:confused:sen ölmüşsün de gömenin yok vaytım:KK70:

Aynen . Tartı aldım tartıldım fark yok dese içim rahatlayacak.. az da değil 1 ay kalacak
Sustum konuştu konuştu baktı ses yok dedim çay içer misin bakakaldii

he balık erkeği .... bana baktın sen ...bi manalı baktın sanki .. sen bana bakıp şunu demek istedin diye küstüğünü bilirim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

miu can tartışma tamam .... halletmeyin de iyi ... otur bari odanda .. dışarda uyku saatine kadar vakit geçirmek ne :KK62:

bende senin sayende öğrendim nevo .... hiç görmemiştim :cool:
Balik kadini hostur bence, ama erkegin alingani ayni yaprak dokumundeki ali riza bey modeli:deli::KK70:
Bi de yengec erkegi bazen iyidir bazen asiri melankolik ayyy:KK20:
Yengec kadini tam melankolik:ıslık: aramizda var mi bilmiyorum ama:oops:

Gömün ya iyice gömün baliklari niye alincam ki hic sanki balik burcuyla bi iliskim varda :110: karsi cinste olsa balik iste sahip cikalim #direnbalikburcu

bonus bulmuşken sorayım ... benim kuzende balık ...
kız:))

şimdi bu balık kişisi nasıl hayal kurardı nasıllllll .... artık öyle bir dalardı ki , bulunduğu ortamı unutur ... hayali yaşamaya başlar ... karşısında biri varmış gibi konuşurdu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bi gün kahvaltıdayız ... bu yanındaki ile gülüşüyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: abimde bi şey uzattı neydi unuttum aldı bir parça ... sonra abim dedi ki arkadaşına da alsana :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

he şunu soracam ? burçtan değil di mi :confused::confused::confused:

pic197050za-1-gif.1317052

Balik kadini hostur bence, ama erkegin alingani ayni yaprak dokumundeki ali riza bey modeli:deli::KK70:
Bencede balık kadını hoştur:KK45:
Balık burcu olduğum için demiyorum ,ne alakası var:ıslık:
Sohbet güzelmiş be,ama çıkmam lazım :cry:

bonus bulmuşken sorayım ... benim kuzende balık ...
kız:))

şimdi bu balık kişisi nasıl hayal kurardı nasıllllll .... artık öyle bir dalardı ki , bulunduğu ortamı unutur ... hayali yaşamaya başlar ... karşısında biri varmış gibi konuşurdu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bi gün kahvaltıdayız ... bu yanındaki ile gülüşüyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: abimde bi şey uzattı neydi unuttum aldı bir parça ... sonra abim dedi ki arkadaşına da alsana :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

he şunu soracam ? burçtan değil di mi :confused::confused::confused:
Benim kızkardeşim de balık ve bu anlattığın ile uyuşuyor:sus:

:KK53:

Telliogullarina ölüm :KK53:

Saliverin beni:KK53:
Türkan sen seferoğlusun
Whiteblacklife Whiteblacklife sen tellipğlu demi kafam karıştı not alcam unuturum
Tarifler cıs cos tarifleri öpreniyorlamış senden:skandal:
Yapın yapın:skandal:
Afşyetle de yiyin:skandal:
Miu duymaz nasılsa:skandal:
Diyormulsun:KK57:
Dünkü menümü kondurup kaçayım ,malum hafta sonu yoğunluğu:KK55:
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,kk peynir,az zeytin,1 çay kaşığı bal,1 domates, yarım salatalık,1 dilim tb ekmek,çay
Öğle:1 kase çorba, birkaç kaşık pilav,az salata,1 kase yoğurt, birkaç kaşık tuzu alınmış turşu kavurma
Ara:1 fincan kahve,2 kayısı
Akşam:2 dilim kavun, birkaç tane fırın mantar
Ara: Çay, fındık
Su:En az 2 lt
Spor 3 mil leslie 135 puan
@MiuLego @nehirnil111
Gayet güel menğ olmuş deynepim afiyet olsun ohhh
Sustum konuştu konuştu baktı ses yok dedim çay içer misin bakakaldii
Ahahahaha çok iyi ya bayıldım hahahaha
Kız öğretmenim Allah seni napmaya Ali Rıza ya kahkaha attım ayyy ne adamdı ya tripli alıngan ayyyy :KK70:

Türkan sen seferoğlusun
Whiteblacklife Whiteblacklife sen tellipğlu demi kafam karıştı not alcam unuturum

Tarifler cıs cos tarifleri öpreniyorlamış senden:skandal:
Yapın yapın:skandal:
Afşyetle de yiyin:skandal:
Miu duymaz nasılsa:skandal:
Diyormulsun:KK57:

Gayet güel menğ olmuş deynepim afiyet olsun ohhh

Ahahahaha çok iyi ya bayıldım hahahaha

Kız öğretmenim Allah seni napmaya Ali Rıza ya kahkaha attım ayyy ne adamdı ya tripli alıngan ayyyy :KK70:
Ne yapayım tarif vermeyeyim mi:63:Ben yemedikten sonra sorun var mı:70:
Bak sabah kahvaltıda börekler pişti herkes yedi,ocakta mısır pişiyor.Ben yiyor muyum:KK12:Ben yumurta peynir zeytin yedim..:KK53:Tarif ben vermesem de kkda bir sürü tarifim var.Almasınlar mı oradan yerini gösterdiğim de suçlu mu oluyorum:KK53::ıslık:Ne güzel de üste çıkarım:KK70:

Yine aynı anda mı gelmişiz ne?:confused:

sizden eni konu şüpheleniyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Allahım ne olur deynep nevonun kocası çıkmasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kızı çıksın bari :KK70::KK70::KK70:

var @masumm melankoli kraliçesi banu :KK19:

Bencede balık kadını hoştur:KK45:
Balık burcu olduğum için demiyorum ,ne alakası var:ıslık:
Sohbet güzelmiş be,ama çıkmam lazım :cry:

aaaaaa sen balık mısın ? burçlara olan inancım şu an itibarıyla sıfırlandı

Sen duygularımla oynadın :KK42:

oyyyyyyyyyyyyyy seni yirim yirim

Back
X