Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sizden eni konu şüpheleniyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Allahım ne olur deynep nevonun kocası çıkmasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kızı çıksın bari :KK70::KK70::KK70:

var @masumm melankoli kraliçesi banu :KK19:

aaaaaa sen balık mısın ? burçlara olan inancım şu an itibarıyla sıfırlandı

oyyyyyyyyyyyyyy seni yirim yirim

:cry:
Hamilesin :KK42:
Kandrdin:KK42:
Ama olsun:KK42:

Türkan sen seferoğlusun
Whiteblacklife Whiteblacklife sen tellipğlu demi kafam karıştı not alcam unuturum

Tarifler cıs cos tarifleri öpreniyorlamış senden:skandal:
Yapın yapın:skandal:
Afşyetle de yiyin:skandal:
Miu duymaz nasılsa:skandal:
Diyormulsun:KK57:

Gayet güel menğ olmuş deynepim afiyet olsun ohhh

Ahahahaha çok iyi ya bayıldım hahahaha

Kız öğretmenim Allah seni napmaya Ali Rıza ya kahkaha attım ayyy ne adamdı ya tripli alıngan ayyyy :KK70:
Başka türlü mümkün değil susmuyor ya su kadınlara dırdırcı diyen erkeklere sesleniyorum siz daha benim.kocayla tanismamissjniz

bonus bulmuşken sorayım ... benim kuzende balık ...
kız:))

şimdi bu balık kişisi nasıl hayal kurardı nasıllllll .... artık öyle bir dalardı ki , bulunduğu ortamı unutur ... hayali yaşamaya başlar ... karşısında biri varmış gibi konuşurdu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bi gün kahvaltıdayız ... bu yanındaki ile gülüşüyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: abimde bi şey uzattı neydi unuttum aldı bir parça ... sonra abim dedi ki arkadaşına da alsana :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

he şunu soracam ? burçtan değil di mi :confused::confused::confused:

Burctan tabi aus delimisin butun sizofrenlerde zaten balik burcundan cikar zaten :63:

deynepnaz deynepnaz seni niye kendime yakin buluyodum belli oldu. Bizim derinimizi anlamadan laf ediyolar :63:

@MiuLego bana küsmüş ne güzel :110:
Bende gelmem daha buraya.
Menumu yazarim şarkımı koyarim giderim :110:

Sarkida koymam sarkida dinlemem :110:
Bağırıp sopa sallamadım sana diye mi?

Bknz->balık burcu canlı kanlı örneği.
Sende beni kandirmiyorsun demi:KK42:

:KK42::KK42:
Oy kıyamam senin saf ve temiz duygularınla mı oynadılaaaar:anne:
Ne yapayım tarif vermeyeyim mi:63:Ben yemedikten sonra sorun var mı:KK70:
Bak sabah kahvaltıda börekler pişti herkes yedi,ocakta mısır pişiyor.Ben yiyor muyum:KK12:Ben yumurta peynir zeytin yedim..:KK53:Tarif ben vermesem de kkda bir sürü tarifim var.Almasınlar mı oradan yerini gösterdiğim de suçlu mu oluyorum:KK53::ıslık:Ne güzel de üste çıkarım:KK70:
Yedin ya sen yeterince unuttun mu:KK53:

Ben unutmadım da:rolleyes:
sizden eni konu şüpheleniyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Allahım ne olur deynep nevonun kocası çıkmasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kızı çıksın bari :KK70::KK70::KK70:

var @masumm melankoli kraliçesi banu :KK19:

aaaaaa sen balık mısın ? burçlara olan inancım şu an itibarıyla sıfırlandı

oyyyyyyyyyyyyyy seni yirim yirim
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Koca olan kesin deyneptir demi ama :KK70:

Lütfen geçmişi karıştırmayalım :olamaz:önümüze bakalım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Burctan tabi aus delimisin butun sizofrenlerde zaten balik burcundan cikar zaten :63:

deynepnaz deynepnaz seni niye kendime yakin buluyodum belli oldu. Bizim derinimizi anlamadan laf ediyolar :63:

la derinleriniz çok kalabalık ...çok hayal var ...çok alengirli oralar .... ben net insanım ..... höt höt ..bitti bende :deli:

deynep kesinlikle balık değil ... burcunu karıştırmışlar onun hastanede :KK70:

He oynadılar kandırdılar :cry:

Söylemedin söylesene:deli:
sanasevgimks1ox-1-gif.1317064

Back
X