- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
Günaydın hanımlar
Fatma çiftlikte ye bol bil daha cumaya çok var![]()
Çiftliğe gidemedik canım annemlere gittim eve döndüm seninle yarisabilmek için dermisim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar
Fatma çiftlikte ye bol bil daha cumaya çok var![]()
Biraz önce izlediğimiz film.
Çok iş var ben çıkar. Bu sabah iyi başladım hadi bismillah
ben bu ifadeler kime biliyorum
miu bonusa tecahül arif uyguluyor![]()
Hava tam yeme havasıÇiftliğe gidemedik canım annemlere gittim eve döndüm seninle yarisabilmek için dermisim![]()
Senin isim altındaki yazını okuyup okuyup gülüyorumHava tam yeme havası![]()
Yeme değil senin için yenilme havasıHava tam yeme havası![]()
Başlamak bitirmenin yarısı derler.Her şimdi başladın basladigin zaman değil bitirdigin zaman önemli
Yeme değil senin için yenilme havası
Sert kayaya carptin saraycam he adımda kaya zaten bı mahzuru yok memleketin yarisi Fatma yarisi kaya
Senin isim altındaki yazını okuyup okuyup gülüyorum![]()
Slm kizlar ben 13. Takimdan Derya. tam coconun ornek menusunu ariyordum ki bu daha bir guzel oldu. Okuyayim hemen.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-51
CocoChanelmademoiselle cocomuz başarısını yazmış ..yahu okumadınız mı aaaaaa
Çıktım gelcem isim cok![]()
Sen istesen yaparsın senden ne kaçar .. ne fenasın az değilsin senYaaa becerebilsem bende yazacaktım
Garip kendi kendini ifşa etti![]()
Slm kizlar ben 13. Takimdan Derya. tam coconun ornek menusunu ariyordum ki bu daha bir guzel oldu. Okuyayim hemen.CocoChanelmademoiselle tebrikler canim cok guzel gidiyorsun masallah
Slm kizlar ben 13. Takimdan Derya. tam coconun ornek menusunu ariyordum ki bu daha bir guzel oldu. Okuyayim hemen.CocoChanelmademoiselle tebrikler canim cok guzel gidiyorsun masallah
Sen istesen yaparsın senden ne kaçar .. ne fenasın az değilsin sen![]()
teşekkürler![]()