- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sivilce ne kadar yer çekimine yenilebilir ki![]()
Aaa oyle mi tamam canim cuma gece basladi, kramp ve sanci giriyor karnima. Ama kanli kokulu degil neyseki. Dun ayakta bile duramadim asiri halsizlik vardi, bugun daha iyiyim.Ne zaman başlamıştı canım.
Bulantı kusma ateş yoksa ağır kokulu köpüklü kanlı değilse bol sıvı ve uygun beslenmeyle geçer.
Sakın süt ve süt ürünü yeme.
2 de bırakmak idealdir ...
ben 5.5 ta mecbur bıraktım da ... 2 den üzeri fazla ...
Cocuklarina cok uzuldum.Ney bukadar gözlerini kara yapan acabaçocuklara yazık
Aa
Bezden ne zaman çıkardın peki
Cocuklarina cok uzuldum.
Zarara kendi rizasiyla gidene merhamet edilmeez deyip biraz olsun kendime gelmeye calisiyorum
onu hiç sorma3yaşta bi denedim olmadı ..... 3.5 ta 2-3 günde gece gündüz hiç yormadan bitti gitti
![]()
Walla bize deyim mi o seni çok seviyor çok dua ediyor ben kiskaniyorum.2 lafından biri üzerinde emeği çok aman kırılmasın çok iyi cok şeker.ay 5.5 demişim .... ay ay yaş değil
@ecemavi ye benden de kocaman
geçen sabah canım sıkkınken onun öyle bir jesti ile uyandım kieşim diyor nasıl bir arkadaşlık bu görmeden
emzir de göreyim seni yerçekime karşı koyamayan uzuvlarını![]()
Aynen ben de yazmayı seninle paylaşmayı düşğndüm ama benim inisiyatifimde zaten diyince kaldı..bende . bormalde sana yazacaktım , bi metin hazırlardık paylaşımda paylaşırdık .. ama bahar net olarak ... tartışmaya açık değil ... bu kuralları değiştirmek benim inisiyatifimde yazınca ... sustum .
neyse ...biz başarımıza bakalım .... bizi çok etkilemez
ama ben o çiçekleri seviyordum ve sanki bu analiz dönemi tamamen çiçekli olacaktı 7 takım için
Ozaman kendiliğinden geçer.ilaclik olan gittikçe artar.bugun dünden uyuyun tarzı kendiliğinden geçer.Aaa oyle mi tamam canim cuma gece basladi, kramp ve sanci giriyor karnima. Ama kanli kokulu degil neyseki. Dun ayakta bile duramadim asiri halsizlik vardi, bugun daha iyiyim.
Tesekkur ederim
Formundasin![]()
kız sivilce olarak kalmıyor ki..
bak 10. hafta itibarıyla vücudumdaki kan hacmi %50 artırıyor ortalama ... bu da yaklaşık 2.5 kilo kan eder .... sivilecelerde de toplanıyor
hani kilo kilo diyoruz da al sana havadan kandan 2- 2.5 kilo![]()
Yazın başında tuvalete alıştırmaya çalışırsın sonunda emzirmeden kesersinPeki abla birşey soracağım yazın ben kızımı tuvalete alistricam o sıra enzirmemde sakınca olurmu
Sağol ablam çok tatlisinYazın başında tuvalete alıştırmaya çalışırsın sonunda emzirmeden kesersin
İkisini aynı anda yapmadığın sürece aorun olmaz![]()
Yaz başı daha küçük oluyor.Ama denersin olmadı zorlamazsınSağol ablam çok tatlisin
İnşallah erkenden alışır tuvalete![]()
Buraya gel diycem lakin erciyes e kar yagmis onun soğuğu hissediliyor.Yağmurlu soğuk hava.. ankara..
Keşke antalyada yaşasaydım.. ay kaş ne güzel yer yahu keşke kaş ta yaşasam yaşlanmsam![]()
Ben 1 buçuk yaş diyorum ama ne bileyim ya alısmazsa diyekorkuyorum ama kız çocukları hemen alışır diyorlar bi tanıdığım iki kızını 1 buçuk yaşında hem gece hem gündüz kesmiş
Walla bize deyim mi o seni çok seviyor çok dua ediyor ben kiskaniyorum.2 lafından biri üzerinde emeği çok aman kırılmasın çok iyi cok şeker.![]()
Aynen ben de yazmayı seninle paylaşmayı düşğndüm ama benim inisiyatifimde zaten diyince kaldı..
Yani zaten yarışma mantığı sıralama olmasıydı derece olması.. her hafta o heyecanı yaşamak.. belki 0.001 ile dereceden olmak ya da derece almak.. o heyecan itekliyordu 100 gr daha vereyim dereceyi etkiler demeyi..
Her yarışmada mantık bu değil mi zaten.. atletizmde dahi saniyenin binde biri ile kazanılır kaybedilir.. ne bileyim.. o heyecan diri canlı tutan şevklendiren heyecanlandıran o minicik farklar, onjnla gelecek dereceler sonrasındaki Çiçekler böcekler.. şimdi böyle sadece ortalama
Çiçekler de ayrı bir motiveydi.
Napalım ki.. aynı tempo devam.. durmak yok yola devam önümüze bakmaya hedefe kilitlenmeye devam![]()