Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausum fatmayla konuşmuştuk liste işini de çok iddialı ama 99 olmadan istemiyor Ausencia Ausencia

Sonra sanırım fırtınalar estirecek :halay:

Onu en çok gaza getiren 99 olmak ya ...en çok orada verir gibi geldi ... kaçırmayalım o yüzdeleri diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: şu an ilk kez izin kilosunun altına düştü de ... bölüneceği için zaten kuş kalır yüzdesi ... tabii kendi bilir ...

Yüzü burda iken yazayım Antepia27 Antepia27 fatma kopup artı ve sabit geldiği için listeden izne ayrıldı zaten ... artık asla onlar olmayacak bu yaz gelene kadar fatmayı 80 görüyoruz küsürsuz :halay:

Buraya gel diycem lakin erciyes e kar yagmis onun soğuğu hissediliyor.
Ayyy buz buuuuuz
Canım burada önemli olan ... 1.5 mu 2.5 mu değil ? çocuğun hazır olması . her çocukta bu kadar değişken ki .
yaza doğru tam kaç yaşında olacak (kışın deneme ) bir bakarsın .. baktın zorlanıyor ..alışamıyor sakın zorlama ... o inatlaşma süreci daha da korkutup geri atıyor .

Olmuyorsa 2.5 da olsun yahu .... kim popusunda bezi ile kalmış .. ha olursa alışırsa da hemen ... ohh mis olur .

:KK200:inan bende çok severim eceyi ... nasıl akıllı .. naif ... zeki .. böyle sakinliği ile her işi hallederler ya .

Amaaaaaaaaaaaaaa seni de severim çok heee ... atarlı daktırım :KK200: ama bebek görmeye geleceksiniz ona göre Hazirana :KK15:

aynen kuzum .

Napalım ... ortalama yüksek zaten bizim ... farkla 1. oluyorduk ... hoş bu bu ara böyle ... takımlarda bi kopukluk var farkında mısın ?

yani açıkcası çokta rehavet olmasın üzerinizde ... en az 3-4 takım %1 üzeri olurdu hep ... o 1.likleri alırken neler çektim ben :KK53::KK53::KK53::KK53: şimdi ciddi anlamda tüm takımlarda bir düşüş var .... kaç haftadır takımımız harici %1 ler sıralanmıyor .

bu tekrar eskiye dönerse ... rekabet kızışır . ya hatta %2 ler vardı miu şurda daha bu baharda ...yaz başı .... biz 1.küsürler le derece alamadık
Var ausum var.. birçoğunda hem de.. iki takımın kaptan aradığını gördüm içim cız etmedi değil.

Biliyorum ı dönemleri %1.5 ile derece gelmiyordu:KK17:
Yinw o günler gelecek illaki :süslü:

EVEEETTTTT

YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI OLSUN :rolleyes:

Her hafta haftanın hiperstarı, megastarı, süperstarı ve ultrastarı seçilir:KK73:

Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.

Hadi herkes spora.. kalk kalkkkkk.. sporsuz az sporlu görürsem ağlarım he..

Özellikle @Candysugar Whiteblacklife Whiteblacklife Nevreste Nevreste sizin gibi spor canavarlarının pointlerini ben göremedşm sankiiiii

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!

HİPERSTARLAR
igdedali igdedali
Whiteblacklife Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
@Candysugar

MEGASTARLAR
Ahu060812 Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
kelebekolacam kelebekolacam
ada81 ada81
suspushanimcim suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111 nehirnil111
Nare83 Nare83
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi

Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur:KK73:

Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.

EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM

bu Antepia27 Antepia27 @Sarayca kapışması ne müthüşlü bir şey olacak yahu :halay::halay::halay:

bari fatma her hafta 1.2 ve üzeri vermeyi tahaüt etsin de listeden mezun olsun :halay:aşağısı mümkünnnn değil kurtarmaz ama fatma

Kaptanim yeni kaptan beni beğenmiyor sevmiyorum güvenmiyorum geçen hafta liste haftandi dedim bı teklif edeydin bende sana ay liste beni geriyor diyp hava ataydim bu keyfi bana yasatmadi neguzel bı havalara giriyciydim :KK45:ayy çok fenayım
Tabii sağolsun konuştuk böyle iyiyiz dediğin gibi burda ilgide destekte liste içi dışı hiç fark etmiyor:KK19:cok sağolun güzel kaptanlarim

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay neee yüklenmesi harika gidiyorsun ..... bi @Lunya yı aratmıyorsun :confused:

bence @Sarayca da çok zevk alıyor şu an da harika :KK70:

Aaaa iyi devam ozaman eziklemeye:sopa:

Ausum fatmayla konuşmuştuk liste işini de çok iddialı ama 99 olmadan istemiyor Ausencia Ausencia

Sonra sanırım fırtınalar estirecek :halay:

Yooo asıl hedefim 97 görüp _50 kilo deyip kaçmak:confused:aman kaptan duymasin:ıslık::sus:

Onu en çok gaza getiren 99 olmak ya ...en çok orada verir gibi geldi ... kaçırmayalım o yüzdeleri diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: şu an ilk kez izin kilosunun altına düştü de ... bölüneceği için zaten kuş kalır yüzdesi ... tabii kendi bilir ...

Yüzü burda iken yazayım Antepia27 Antepia27 fatma kopup artı ve sabit geldiği için listeden izne ayrıldı zaten ... artık asla onlar olmayacak bu yaz gelene kadar fatmayı 80 görüyoruz küsürsuz :halay:
:rolleyes:Valla öyle. Aynılarını da söyledim. Hatta bu hafta da ne uygundu listeye giriş için yüzdemiz nasıl kaçırdık dedim.. dur bakalım büyük yüzde ile gelip sözleri de verince (2-3 hafta art arda iyi kilo verip beni ikna etmen lazım didim:63:) alcaz uygun haftada inşallah. Onun 99 unu bekleyemem:KK59: alır giderim ruhu duymaz zaten yakın takipteyim oniiii:ıslık:

EVEEETTTTT

Her hafta haftanın hiperstarı, megastarı, süperstarı ve ultrastarı seçilir:KK73:

Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.

Özellikle @Candysugar Whiteblacklife Whiteblacklife Nevreste Nevreste sizin gibi spor canavarlarının pointlerini ben göremedşm sankiiiii

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!

HİPERSTARLAR
igdedali igdedali
@Candysugar

MEGASTARLAR
Ahu060812 Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
ada81 ada81
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111 nehirnil111
Nare83 Nare83
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi

EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM
Ben de ben de :KK73:

Kaptanim yeni kaptan beni beğenmiyor sevmiyorum güvenmiyorum geçen hafta liste haftandi dedim bı teklif edeydin bende sana ay liste beni geriyor diyp hava ataydim bu keyfi bana yasatmadi neguzel bı havalara giriyciydim :KK45:ayy çok fenayım
Tabii sağolsun konuştuk böyle iyiyiz dediğin gibi burda ilgide destekte liste içi dışı hiç fark etmiyor:KK19:cok sağolun güzel kaptanlarim

Aaaa iyi devam ozaman eziklemeye:sopa:

Yooo asıl hedefim 97 görüp _50 kilo deyip kaçmak:confused:aman kaptan duymasin:ıslık::sus:
:sinirli:Vallaha döverim he
97 ne yaaa

:sinirli:Sen hele yan çiz hele:sinirli:
Bak çok üzüldüö şimdi şaka demi şakaydı içime oturdu heee:KK42:

Wc eğitimi için çok zorlamayın.baktiniz sürekli kaçırıyor hazır değildir ki.
Hazır bez meselesinden dolayı çocukların sfinkterleri artık geç gelişiyor.kizlarin nisbeten daha erken.
Daktirim seni yakalamışken oğlum.3 gündür yine kabız çare de bana ne olur

EVEEETTTTT

HİPERSTARLAR
igdedali igdedali
@Candysugar

MEGASTARLAR
Ahu060812 Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
ada81 ada81
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111 nehirnil111
Nare83 Nare83
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi
Donna_salut Donna_salut

Benim mortim Ahmet esra Ahmet esra olucakti. Ama o yok buralarda sanki. Kizlar mortisi olmayan varmi benim gibi ? Yoksa bi benmiyim. Mortisi olmayan varsa benle yarismak isteyen olursa cok sevinirim. :KK49:

Evet kuzum gelmiyor çok.. yeni birisi güzel olur.

Yok mu bir yiğidoooooooo hapinısa morti olacak :rolleyes::confused:

:sinirli:Vallaha döverim he
97 ne yaaa

:sinirli:Sen hele yan çiz hele:sinirli:
Bak çok üzüldüö şimdi şaka demi şakaydı içime oturdu heee:KK42:

Yaa kaptanim _50 diyom benim için yeni bir hayat resmen bide spora gidiyorum 80 gibi gorunurum 45 yaşında 4 çocuk anası bı hatuna 20 yıl önce ulaştığı kilolarda olmak yetmezmi:KK50:
İnşallah su 97 gorelm hep birlikte konuşuruz canım benim:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Aha sana öpücük de veriyorum:KK60:
:KK19:

Back
X