Ama bugün pazar ki perşembe mi
Bir şeyi de görme ifşa etme
OlabülürEflallll neden sen de karatay diye aklımda kaldın ay banuyla karıştırmadım.. listeni çok beğendiydim o yüzden karatay diye kodladım galiba
Ayakkabıyla süper oluyor çok yoruldum bi duj sonra kahveHarikasın beee eline koluna ayağına sağlık bol eksiler olsun bir kahve keyfini hak ettin türkanım
ayyy çıkmadan şunu gördüm yazayım hemen
bonus la
böyle bana uyuz olup gıcık olup boğasın gelipşu cins kadının inadına yemeyecem lan demiyor musun hiç
Bu mu sopalık menü bonussssSaat 8:00
1 kuru incir, duble kahve
11:00
2,5 haslanmis yumurta
4 dilim hellim peyniri
2 tane eti form
13:30
2 minicik mandalina
14:15
Birkac dilim ayva
15:00
1 kase havuclu salata 5 tepeleme kasik vardir
Eser miktarda bezelye tanesi vardi
Bogasim gelmiyo bi kere belki baska seyler...gıcik oldugunu bilmende iyi bisey tabi
Yemeyecem lan austa gorsun diyorum ara sira cok az ama
Eninde sonunda goren gorucek ne diyim
Bu mu sopalık menü bonussss
Ya hahahaha eflal çok tatlısınızYani ne olmuş çocuklar ve odun önümde kıymalı patatesli pide yemişse, oduna ben ondan yiyemem deyince sana sipariş vermedim zaten demişse. Sonra üstüne illa tadına bak diye baskı kurmuşsa ve ben hayır diye ısrar ettikçe dellenmişse, bende bir nohut kadar ağzıma atmışsamyani ne var ne o kadar yemek katında sana diyete uygun yemek sipariş verelim demediyse, akıl edemez çünkü bende bimden tacı döner alır evimde yerim
Boşu boşuna gittim sen internetten bak alalım dedi çocukların ihtiyaçları
hu huuuuuu
Bundan sonra hep ip atlicam1 saat ayarlama yapicam
Yaw çıksanaaaaaaaaya salataya yarım şişe mayonez sıktıysa
bunu da dedim çıkabilirim
Kuzum lokma bile denmez inan bildiğin nohut kadarYa hahahaha eflal çok tatlısınız
Gerçekten odun çıktı enişte.. ama ağzına da bir lokma pideyi sokuşturdu onunla hesaplaşıcam beni beklesin
Destekcinim türkan reyizzzz
Bu mu sopalık menü bonussss
Şimdi de beni boş yere korkuttuğun için dövcem sopayla seni menü için değil
Eki Görüntüle 2061264
Akşam ne yiceksin akşam çok önemli...? Elmek yeme kesinlikle.. büyük kase salata ye beyaz peynirli yeter o
Hahahha iyi yapmışsın ohhhh az bile yapmışsınKuzum lokma bile denmez inan bildiğin nohut kadarona da zaten la havle çekti durdu. Güya beni düşünüyor şaka gibi ama hiç trip atmadım aman banane, sevmediğim tavuk döneri nasıl hışımla aldım ama marketten birde bir sürü deterjan temizlik malzemesi alarak acısını çıkarmış olabilirim
Tamam çok mantıklı aynen
Hic bisey yemek istemiyorum su an cok istersem aksama cacik yerim tavugum vardi yarina artik.
Cok sisim yine su an bir okuz yedim sanki 1 demlik zencefilli limonlu yesil cayim var sodayla suyla karistircam suda icemiyorum oyle iceyim.
Canım reflor içseneKizlar benim circir tam gaz devam. Patates de yemek istemiyorum. Muz falan yedim biraz. Karnima dokununca icinde bir aci var. Antibiyotik veriyor esim de.
Ne yapsam acaba
Ben pertYa hahahaha eflal çok tatlısınız
Gerçekten odun çıktı enişte.. ama ağzına da bir lokma pideyi sokuşturdu onunla hesaplaşıcam beni beklesin
Destekcinim türkan reyizzzz
Kesinlikle 2 yaş idealBu konuya saçma olacak ama 13 aylık kızım var ne zamana kadar emzirdiniz 2 yasa kadar emzireymmmi
Kızım 3 4 yaşına gelene kadar çocuk düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?