Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy çıkmadan şunu gördüm yazayım hemen

bonus la

böyle bana uyuz olup gıcık olup boğasın gelip şu cins kadının inadına yemeyecem lan demiyor musun hiç

Bogasim gelmiyo bi kere belki baska seyler... gıcik oldugunu bilmende iyi bisey tabi

Yemeyecem lan austa gorsun diyorum ara sira cok az ama

Eninde sonunda goren gorucek ne diyim

Saat 8:00
1 kuru incir, duble kahve

11:00
2,5 haslanmis yumurta
4 dilim hellim peyniri
2 tane eti form

13:30
2 minicik mandalina

14:15
Birkac dilim ayva

15:00
1 kase havuclu salata 5 tepeleme kasik vardir
Eser miktarda bezelye tanesi vardi
Bu mu sopalık menü bonussss

Şimdi de beni boş yere korkuttuğun için dövcem sopayla seni menü için değil

Akşam ne yiceksin akşam çok önemli...? Elmek yeme kesinlikle.. büyük kase salata ye beyaz peynirli yeter o

Bogasim gelmiyo bi kere belki baska seyler... gıcik oldugunu bilmende iyi bisey tabi

Yemeyecem lan austa gorsun diyorum ara sira cok az ama

Eninde sonunda goren gorucek ne diyim

buna da yazayım da öyle çıkayım

görenin göreceği gün en çok bu gıcık kadın sevinecek onu da bil

Ya hahahaha eflal çok tatlısınız
Gerçekten odun çıktı enişte.. ama ağzına da bir lokma pideyi sokuşturdu onunla hesaplaşıcam beni beklesin

Bundan sonra hep ip atlicam 1 saat ayarlama yapicam
Destekcinim türkan reyizzzz

Ya hahahaha eflal çok tatlısınız
Gerçekten odun çıktı enişte.. ama ağzına da bir lokma pideyi sokuşturdu onunla hesaplaşıcam beni beklesin

Destekcinim türkan reyizzzz
Kuzum lokma bile denmez inan bildiğin nohut kadar ona da zaten la havle çekti durdu. Güya beni düşünüyor şaka gibi ama hiç trip atmadım aman banane, sevmediğim tavuk döneri nasıl hışımla aldım ama marketten birde bir sürü deterjan temizlik malzemesi alarak acısını çıkarmış olabilirim

Hic bisey yemek istemiyorum su an cok istersem aksama cacik yerim tavugum vardi yarina artik.

Cok sisim yine su an bir okuz yedim sanki 1 demlik zencefilli limonlu yesil cayim var sodayla suyla karistircam suda icemiyorum oyle iceyim.

Hahahha iyi yapmışsın ohhhh az bile yapmışsın

Hic bisey yemek istemiyorum su an cok istersem aksama cacik yerim tavugum vardi yarina artik.

Cok sisim yine su an bir okuz yedim sanki 1 demlik zencefilli limonlu yesil cayim var sodayla suyla karistircam suda icemiyorum oyle iceyim.
Tamam çok mantıklı aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…