Acaba 1. Olmak için deli mi olmak gerekiyor derlerbak inan gaza getirmek için yazmıyorum bunukesin efsane oluuur
Acaba 1. Olmak için deli mi olmak gerekiyor derler
Hadi S Sguat girls yahuuu yaşat bize bu mutluluğuu
Perşembe kısırları çiğ köfteleri mercimekleri gömmeyeydin bu hafta olmuştun belki ama zaten kokoşum oldu yine bizde o.
Bu hafta da sen ol
AhHhahhh ne döktürür heee ne bombalar yazar
Yarışmanın efsaneleri arasında olur kesin
Hoşgeldim eflalimBen geldim çok açımyemeğimi yerken sizi okuyum. Eve yeni girdim
hadi ben kaçar ....
sonra yine gelir ... eş ve oğul köye çıktı ... o yüzden bu yayılmalarım
Harikasın yahu bravooooooo42 dakika 4 bin tane ip ve süper hadi 500 daha Torkan
Bonus seni balık hayal edemem yo yo hayır, kv balık çünküGömün ya iyice gömün baliklari niye alincam ki hic sanki balik burcuyla bi iliskim vardakarsi cinste olsa balik iste sahip cikalim #direnbalikburcu
Kim demiş karatay. Ben eflal eflalim banu değilHoşgeldim eflalimafiyet olsun karataylı yemeğin
Harikasın yahu bravooooooo
Devam türkan yaparsın kiloda da 1. Olursun bak gör sen
Hahahhahah birinciler sırlarını paylaşıyorda da alt alta dizersin artık ip atlamanın fatdaları bilgilerini yazılarını
Menü ver de görek
Çalışamadığım dersimden sen sorumlusun ver menü çabık
Cuma %1 tutturama sen bak o zaman dellencem daha kendimi saklıyorum
Demiyorayyy çıkmadan şunu gördüm yazayım hemen
bonus la
böyle bana uyuz olup gıcık olup boğasın gelipşu cins kadının inadına yemeyecem lan demiyor musun hiç
Hoşgeldim eflalimafiyet olsun karataylı yemeğin
Harikasın yahu bravooooooo
Devam türkan yaparsın kiloda da 1. Olursun bak gör sen
Hahahhahah birinciler sırlarını paylaşıyorda da alt alta dizersin artık ip atlamanın fatdaları bilgilerini yazılarını
Eflallll neden sen de karatay diye aklımda kaldın ay banuyla karıştırmadım.. listeni çok beğendiydim o yüzden karatay diye kodladım galibaKim demiş karatay. Ben eflal eflalim banu değil
ayyy bunu da yakaladım yazmasam çatlarımmmm
daha 3 gün öce türkan kasırgalarda iken 3500 atlayacağım diyince ... atlama şişersin diyen fırtınaların miu
şimdi 4500 e hadi yaparsın yürü be koçum diyor
Harikasın beee eline koluna ayağına sağlık bol eksiler olsun bir kahve keyfini hak ettin türkanımTam 50 dakika 4500 5 bin yapardım kızım uyandı oh öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?