Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah kaçta kalkıyorsun sen çakıl.. aaaa merak ettim şimdi bak..

Dur anlaşalım senle bizim takımda mısın sen şimdi
Biz senin metayı da seni çözer eritiriz burda rahad olllll
Yarismanizi etkilemeyim bonuscan için de sorun olmazsa ben varım.
Ben sabah 6 da kalkiyorum yıllardır sabah kahve içerim artık Türk Kahvesi içiyorum sonra salatalıkli Çilekli bonusun detoks sularından içiyorum . Günlük 1500 kalori alıyorum. Eskiden 3000 adım zor yururdum şimdi tüm gün 7000 adıma kadar yükseldim hedefim 15000 adım. Bunları 14 gündür yapiyorum. Arada yeme atağı gecirince verdiğim kiloyu geri alıyorum. 01.01.2018 e kadar 70 e düşmek hayalim var ama gerceklerim 80 e düşmeye de razi.

Ayyyyyyyy hoşgeldin çakılllllll

1. Sayfadaki formu doldurup hem burada takım sayfasında paylaşıp hem de bana özel mesaj olarak atar mısın canım? Kayıtlara oradan bakıp alıyorum. Hem biraz seni tanırız kaynaşırız zaten zamanla..

Daha önce hiçbir takımda yarışmadın değil mi?
Ayyy 90 lardan bir üye almanın mutluluğu içindeyim

Erken de kalkıyorsun 13:00 e kadar hiçbirşey yemiyor musun? Omyeme ataklarını kontrol etmek gerek o yüzden burdayız zaten.. geldikçe yazarsın biz seni dizginleriz hedefi de tuttururuz inşallah.. akşam ilk menğnğ yazmakla başlarsınhoşgeldin. Eriteceğiz seni
Atına gurbaaan

Menğ gayet iyi akşam bu kadar dolu olacağına kahvaltı dolu olsun isterdim nevom
Armut ve üzümü at kahvaltıya nasıl güzel menü oluyor bak

Aslında çok değildi kalabalık görünüyorEvet keşke meyveleri öğlen yeseydimYemesem ekmekte yemedim bağırsak problemi yaşıyorum..Öğlen de yemedim 2 öğün yemek istiyorum...Yemeği 6da meyveyi az önce yedim...Bir de kek yaptım birazda ondan yerim dermişim

O bizim kiymetlimiz iyi bakin ona

Canimsin cakilcigim yaa

Sen bonusun isminin altında ne yazıyor gördün mü cakil80

Dövdümde yazdirdim demiyoda

Sabah kaçta kalkıyorsun sen çakıl.. aaaa merak ettim şimdi bak..

Dur anlaşalım senle bizim takımda mısın sen şimdi
Biz senin metayı da seni çözer eritiriz burda rahad olllll

Onu ben ezbere biliyüm baga danis bence miu

Yani Miu ekle diyor burada ünlü siyasetçimiz aus reyiz iğdem igdedali
Sen benim çikolataya yatırılmış antep fıstığımsın

İşte ondan bahsediyorum Güneşim. Masaya oturduğunda evet biliyordur. Ama alkol kişiye fazlasıyla cesaret ve bilinçsizlik verdiğinden. Alkole de dayanıklı olmadığından 1-2 kadeh sonrasında saçmalamaya başlıyor. Şu an için ne söylersen söyle anlatamazsın. Az sinirin geçsin al karşına konuş. Suçlamak yerine sarhoşken başına bişey gelmesinden korkuyorum. Bak kaza yapmışsın ya sana bişey olsaydı gibi... Minnoş minnoş konuşursan daha da dikkate alır söylediklerini.

Datlım dans ederiiiiiz, gezeriiiz neler neler yaparız sen ne düşündüydün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…