Yarismanizi etkilemeyim bonuscan için de sorun olmazsa ben varım.Sabah kaçta kalkıyorsun sen çakıl.. aaaa merak ettim şimdi bak..
Dur anlaşalım senle bizim takımda mısın sen şimdi
Biz senin metayı da seni çözer eritiriz burda rahad olllll
He işte ondan çok terlemek su kaybı falan pek iyi gelmiyormus cigerlere tirsa tirsa yaptım zatenKız doğru sen hastalıktan kurtuluyodun ya
Ben onu unuttum ayyy
En güzeli canım ama sadece arada bir gün tartılmak lazım önlem almak için gidişatı görmek içinBen sadece cumalari tartiliyorum. Haftaici fazla gelirim diye korkdugumdan tartilmiyorum
Hee yeni aşkım daimi ortim kendisi bi değişiklik yapayım dedim yok iğrenç çıktı kahveeeÇok mu sevdin mehmet efendiyi
Magnum unYavvv o neyin tarifi
Bir daha yemeyi düşünüyor musunMagnum un
Ayyyyyyyy hoşgeldin çakılllllllYarismanizi etkilemeyim bonuscan için de sorun olmazsa ben varım.
Ben sabah 6 da kalkiyorum yıllardır sabah kahve içerim artık Türk Kahvesi içiyorum sonra salatalıkli Çilekli bonusun detoks sularından içiyorum . Günlük 1500 kalori alıyorum. Eskiden 3000 adım zor yururdum şimdi tüm gün 7000 adıma kadar yükseldim hedefim 15000 adım. Bunları 14 gündür yapiyorum. Arada yeme atağı gecirince verdiğim kiloyu geri alıyorum. 01.01.2018 e kadar 70 e düşmek hayalim var ama gerceklerim 80 e düşmeye de razi.
Atına gurbaaan
Kanlı balgam mıBir daha yemeyi düşünüyor musunYerken hep bu tarif gelir akla
Aslında çok değildi kalabalık görünüyorAyyyyyyyy hoşgeldin çakılllllll
1. Sayfadaki formu doldurup hem burada takım sayfasında paylaşıp hem de bana özel mesaj olarak atar mısın canım? Kayıtlara oradan bakıp alıyorum. Hem biraz seni tanırız kaynaşırız zaten zamanla..
Daha önce hiçbir takımda yarışmadın değil mi?
Ayyy 90 lardan bir üye almanın mutluluğu içindeyim
Erken de kalkıyorsun 13:00 e kadar hiçbirşey yemiyor musun? Omyeme ataklarını kontrol etmek gerek o yüzden burdayız zaten.. geldikçe yazarsın biz seni dizginleriz hedefi de tuttururuz inşallah.. akşam ilk menğnğ yazmakla başlarsınhoşgeldin. Eriteceğiz seni
Atına gurbaaan
Menğ gayet iyi akşam bu kadar dolu olacağına kahvaltı dolu olsun isterdim nevom
O bizim kiymetlimiz iyi bakin ona
Sabah kaçta kalkıyorsun sen çakıl.. aaaa merak ettim şimdi bak..
Dur anlaşalım senle bizim takımda mısın sen şimdi
Biz senin metayı da seni çözer eritiriz burda rahad olllll
Haaaağğğğkkk tuuuuuuuuu bayağı etkiliKanlı balgam mı
Üretim erinde haaağğğkkkkkkk tuuuuuuuu demeleri mi
Unutmaz bence de
Sen benim çikolataya yatırılmış antep fıstığımsınYani Miu ekle diyor burada ünlü siyasetçimiz aus reyiz iğdemigdedali
İşte ondan bahsediyorum Güneşim. Masaya oturduğunda evet biliyordur. Ama alkol kişiye fazlasıyla cesaret ve bilinçsizlik verdiğinden. Alkole de dayanıklı olmadığından 1-2 kadeh sonrasında saçmalamaya başlıyor. Şu an için ne söylersen söyle anlatamazsın. Az sinirin geçsin al karşına konuş. Suçlamak yerine sarhoşken başına bişey gelmesinden korkuyorum. Bak kaza yapmışsın ya sana bişey olsaydı gibi... Minnoş minnoş konuşursan daha da dikkate alır söylediklerini.
çok içme demedim arabayla çıktın lütfen dikkatli ol çok alkol alırsan da arabayı kullanma taksiyle gel dedim
Sorun da şu ki iğdem alkole çok bağışıklı bir bünyesi olmadığının farkında farkında olarak bunu yapması da beni geriyor ama hiç bişey demedim ağzımı açıp da o da ayrı
Datlım dans ederiiiiiz, gezeriiiz neler neler yaparız sen ne düşündüydün
Ne demek istedin biraz daha açar mısın iğdeciğim anlamadım da
Çünkü 7. Takımda olduğundan işte
Ahahahahhaahahah hissettin dimi yaşadın onu
@Candysugar 4500 atlamışama sen bilirsin aynı takımdasınız
Ye canım istiyorsan yaniiii
O paniklikte tartısını unutmuş @CocoChanelmademoiselle nun üstüne tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?