Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız bişey olmadı ... elektrik alamadım :KK70::KK70::KK70:kadıncağızın haberi de yoktur .... ne bileyim uğraştım da ısınayım diye ..olmadı
Bazen bende oyle oluyorum isinamiyorum biraz zaman verince bi yerden yakaliyorum yada oyle soguk soguk devam ediyorummm:confused:

Çok mantıklı kuzum.. bunun üzerinde cumaya kaadr çalışayım aynen çok iyi olur böyle hırslandırıcı şeylere her zaman açığım
Kaptanitom özelden sana yazmıştimya kiloya göre grup yapalım diye :110:

Küsmem kızmam.. tamam anne tamam anne dedikçe susmadı saydırdı ya. Öleyim de kurtul inşallah dedim. Bir anneye denir mi bu laf dedi :KK43:

Kaptanım:KK43: çok geçmişe donemedimde olay annen tarafından anlaşılmış sanırım, bazen böyle tartışmalar bağı dahada güçlendiriyor sonrası daha güzel oluyor inşallah sizinde öyle olur, sıkıntılar çözülür:KK60:

Bak benim başka topikten maraton sonucum :deli: biter mi iş. Yarına dağ gibi ütüm var:bicak:

17.30 - 19.00 maraton sonucum

Mutfakta ki alışveriş poşetleri yerleştirildi
Kirliler makineye koyuldu
Çayın altı yakıldı
Bitki kürü hazırlandı

Oturma odasının koltuk örtüleri , halı örtüsü makineye atıldı

Antreye gidildi
Ordaki alış veriş poşetleri yerleştirildi deterjanlar
Çamaşır makinesinin arkası yanı silindi deterjanlar oraya yerleştirildi
Deterjan kutusu dolduruldu
Banyo lavabosu ovuldu
Banyoda ki iki çöp kutusu boşaltıldı
Yedek tuvalet kağıtları koyuldu
Havlu değiştirildi

Wc temizlendi
Yedek tuvalet kağıtları koyuldu
Kağıt havlu takıldı
Havlu değiştirildi
Çöp kovaları boşaltıldı

Çocuk odası toplandı
Kıyafetleri yerleştirildi

Yatak odasında kaldıralacaklar kaldırıldı
Ütülenecekler katlanıp seleme koyuldu

Balkondan çamaşır toplandı

Aynen eflalim iş bitmiyordu
Bende guya bugun bişey yapmiyacaktim bi dolu iş yaptım
Canımız sağolsun napalim:işsiz:

napim korktum iste kizarsin diye mium:KK42:ben bi tartı buldum aslında,ama kabul eder misin bilmiom atcam birazdan fotosunu

oyle yapim bari kuzum napim,ama bi tartı var,fotosunu atcam birazdan.

Tamam canim bi A101 e bakiyorum cok sagol ❤

:KK36::KK36::anneadayı:
özür dilerim bu kadar merakta bıraktığım icin canim mium:KK15:

cok tesekkur ederim canim,darısı sizin insallahh:KK15::KK15:

oyy kurban olurum ben seni verene:KK15::KK15:

yok diyeti bozmadim mium daa,annemin evi sobali,soba olan oda küçük.diger odada soba yok ve cok soğuk dolayisiyla leslie yapamadim yedim yedim oturdum :KK43::KK43: bi care bulcam insallah :KK43:
Insallah canim

Mium yapma kuzum anne o anne seni merak etmiş anlamış uzulmus daha ne ister ki bi insan annem olsa bagirsa cagirsa gik etmem beni merak etmiş derim üzme ablanida okudum yazdıklarını ablanla ilgili olanları da bu konularda tarafsız olamadığim için yorum yapmadım annem beni olsun diye sokağa atmış senin annen bi anneye bu denir mi demiş anla artık sen gerisini 3 günlük bebekmisim copun kenarında bulundugumda sen 30 yasindasin hala onun bebegisin etme kuzum
Canim benim, ne kadar zor şeyler yasamissin:KK43:
Rabbim bundan sonra dert keder vermesin hep mutlu ol :KK60:

Menum
Kalkinca limonlu su
Sabah - 1 yumurta 1 tb ekmek, salata,yesillik
Oglen-et yedim 2 buyuk parca, ne kadar cherry domates yedigimi hatirlamiyorum, cok cok cok yedim
Aksam - ispanak haslayip yogurt ve pul biberle yedim, 1 kucuk kare bitter cikolata
4 gun kurusu kayisi, 1/2 nar
2 litreden cok su
Sporu simdi yapacagim, oglum uyudu, bitince yazarim

Orası hep anne ile çocuklar için geliyor bana yüreğime okuz oturuyor parka gidince oğlumu babası goturuyor hep zor durumda kalmadan gitmem parka ben
Cidden üzdün beni gözlerim doldu tutuyorum kendimi
Ama yapma çoğunu götür ben de aynı belki bende yaşamadım ama evladında yaşatma götür eğlen yapamadıklarını yasa ben sallandık kızımla kaydık o mutlu oldukça ben daha mutlu oldum

Menum
Uyaninca 1 ck. Corekotu yagi ve sirkeli su
Ogle 1 tabak ispanak yemegi, bi kac parca haslanmis k. Et biraz salata
Ara yarim muz
18.30= 3 parca ciger , salatalik domates
Ustune kahve ve bir minik parca cevizli sucuk
@MiuLego Ausencia Ausencia
Bilerek yogurt yemedim ben :KK1:

sevemedim menünü çiçeğim , değişik geldi ... kalorili geldi ... dengeli gelmedi .
kahvaltı yok .
cevizli sucuk var .
bilemedim canım da ... bence ııı ıhhh

Ayy bunlar nasil oruluyor yaaaa:cool:
Screenshot_2017-10-29-20-22-31.webp
Screenshot_2017-10-29-20-21-28.webp

sevemedim menünü çiçeğim , değişik geldi ... kalorili geldi ... dengeli gelmedi .
kahvaltı yok .
cevizli sucuk var .
Kahvalti yaptim yaaa. Yazmayi unutmusumm cok guzel kahvalti yaptim haslanmis yumurtali beyaz cayli. Ben de diyorum ne eksik

kahvaltı yok .
cevizli sucuk var .
Yazin ben bi cevizli sucuk tükettim gorsen sasirirsin kan yapsin diye yedimde yedim cok sukur kilo yapmadı baskasi yeseydi kesin 2 kilo alirdi...

Kahvalti yaptim yaaa. Yazmayi unutmusumm cok guzel kahvalti yaptim haslanmis yumurtali beyaz cayli. Ben de diyorum ne eksik

kahvaltısız öyle ıspanak etle başlayınca :))

Yazin ben bi cevizli sucuk tükettim gorsen sasirirsin kan yapsin diye yedimde yedim cok sukur kilo yapmadı baskasi yeseydi kesin 2 kilo alirdi...

ya senin meta cidden çok entresan ... çok kalorilidir o .

Back
X