- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Biliyorum bi ayarim yokk sanirsammada sen çok az yediğin için bünyeni küstürüyor sun, hem iki öğün yiyorsun hemde kasik hesabı yapıyorsun hep diyorum ya sana ,dolu dolu ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum bi ayarim yokk sanirsammada sen çok az yediğin için bünyeni küstürüyor sun, hem iki öğün yiyorsun hemde kasik hesabı yapıyorsun hep diyorum ya sana ,dolu dolu ye
Thankssss babeee
Bende severimmmm dişli rakibiiiSeverik dişli rakip![]()
Geldim kaptanım temizlik yapıyordum mis gibi oldu evim mikroplardan arındık@aeben
@ecemavi
@Nefs
ada81
@Daydream-
Siz olmayınca ben üzülüyorum
Cutemom007 nerde bu arada?
Kayıplarda @igdedali nerdesin gızben seni merak ediyorum demedim mi beni düzenli dürteceksin
Nare83 sizin iddia Aralığa kadar en çok veren miydi ? bi kilo koymuş muydunuz ?
bizde 4 köşeyiz .Laz uşağı 4 köşe galatasarayı yenmisler.
Karar her zaman senin ama ben aradaki yaş farkından mutluyum hiç kıskançlık krizi yasamadim aralarında 3 yaş var canım oğlum kizima abilik yapıyorBu aralar minnisumun bi kardesi mi olsa ikilemindeyim. 3 yasinda kuzum. Biraz bekleme taraftariyim da aslinda. Ne dogrudur ne degildir bilemiyorum.
9 Aralık 5 kilo veren kazanır dedik
üstünü verende kazanıyor mesela o 7 ben 5 o kazancak![]()
Hahahahahaha
Hastalık gitti miGeldim kaptanım temizlik yapıyordum mis gibi oldu evim mikroplardan arındık
Yok canım yararlanmadim haksızlık gibi geldi bana
Bu aralar minnisumun bi kardesi mi olsa ikilemindeyim. 3 yasinda kuzum. Biraz bekleme taraftariyim da aslinda. Ne dogrudur ne degildir bilemiyorum.