Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

29 tatlim. Aslinda kardesiyle buyumesini istiyorum ama bazi korkularim var. Esimin ailesi cok sıkıntı yasatti hamilelik ve dogum sonrasi . Yilin buyuk bi bolumu de ayni sehirdeyiz. Onlarin memleketlerine donmelerini istiyorum. Ondan sonra hamile kalirim diye planladim. Yani kendimi hazir hissetmiyorum o yuzden. Bi yanim da diyor ki onlar yuzunden cocugun tek mi buyusun. Artik neyin ne oldugunu gordun anladin. Mesafeni koydun. Kimseye gore hareket etme. uzakta olsalar yatili sana gelseler ne olacak. Belki hic gitmeyecekler.... sorular sorular... hedefime ulasayim . Ondan sonra bu konuyu dusunucem. Esim ne desem uyar bana.
Sanirim daha zamana ihtiyacim var
Benceee bekleme canimmm yas ilerledikçe rahatliga alıştıkca hic düşünmuyorsun örneğin bennnn ;))) esinin ailesini nereye kadar bekleyecen hamile olur olmaz planlarini anlatirsin soyle yapacam boyle yapacam bitti... yani onlardan yardim beklemedigini gosterirsinnnn

Whiteblacklife Whiteblacklife canım benim alıntı da gördüm yazdığını...
Bakış açın çok yanlış Rabbim kullarına bir kapıyı kapatirsa 1000 kapı açar..
O hakkı Allah müsaade etmeseydi hangi kul sunacaktı ki..
Sen sana Allahtan gelen rizki kabul edecektin kimsenin hakkını yemiyorsun ki..
Eğer hakkın devam ediyorsa lütfen başvur.
Çocukların da var artık onların rizkidir...
İyi güzel düşünüyorsun ama yanlış.
Her güzel ve iyi doğru olmuyor...
:36: :36: :36:

Cunku yalnız kalmaktan korkuyor elinden oğlu gidecek cevresinde hickimse kalmadi herkesle küs konuşmuyor ogluda giderse yalnız kalacak... tamam ablamda bende sırf dinen Allah rızası icin koşarız herseyine.... ama o oglunu kaybetmek istemiyor evlendirmeye soguk bakıyor....
Nereye kadar yanında.tutabilir ki.kardesinede.yazık.ediyor.o.zaman
Ya benim oğlan 29 aylık tam öğrendi tuvaletini çok iyiydi hastaneye düştük e çocuk ishal sürekli serumla falan olunca tekrar bağladık hastanede eve geldik sürekli altına yaptı bi türlü tuvalete ikna edemedik şimdi mecbur bağladık tekrar bu yaza tekrar deneyeceğim ama çok korkuyorum essek sıpası çişini nreye yapacaksın diyoruz beze diyor biliyor aslında ama tuvalete gitmek istemiyor halbuki çok güzel öğrenmişti çocuğum
Yime ogrenir insaallah sağlıklı olsunda
Benimki bütün şarkıları ezbere söylüyor tu alete hayhay bezw byby cisimiz tuvalettw ama ne fayda

Whiteblacklife Whiteblacklife canım benim alıntı da gördüm yazdığını...
Bakış açın çok yanlış Rabbim kullarına bir kapıyı kapatirsa 1000 kapı açar..
O hakkı Allah müsaade etmeseydi hangi kul sunacaktı ki..
Sen sana Allahtan gelen rizki kabul edecektin kimsenin hakkını yemiyorsun ki..
Eğer hakkın devam ediyorsa lütfen başvur.
Çocukların da var artık onların rizkidir...
İyi güzel düşünüyorsun ama yanlış.
Her güzel ve iyi doğru olmuyor...
:KK36: :KK36: :KK36:
bu konuda sana katılıyorum sana verilen haktır o durumundan dolayı başkasının hakkını nasilr.yiyecen.o zaten.senin hakkın

Nereye kadar yanında.tutabilir ki.kardesinede.yazık.ediyor.o.zaman

Yime ogrenir insaallah sağlıklı olsunda
Benimki bütün şarkıları ezbere söylüyor tu alete hayhay bezw byby cisimiz tuvalettw ama ne fayda

bu konuda sana katılıyorum sana verilen haktır o durumundan dolayı başkasının hakkını nasilr.yiyecen.o zaten.senin hakkın
Amannn ececim anlatsam bitmez tek duam Allah ıslah etsin gönül gözünü açsın her zaman boyle dua ediyorummm :dua:benimde hatam varsa rabbim gonlume düşursun bileyim hiissedeyim hep boyle dua ediyorum..uzun hikaye acikcasi bi gun bunlari yazip birilerine anlatacağım aklima gelmezdi .....

Back
X