Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayır tatlım anlamadım merak etme şöyle anlatayım belki en son 1 yıl önce falan içmiştir alkole düşkün bir insan değil ve zaten bünyesi kaldırmıyor ama kırk yılda bir arkadaşları ile çıkınca da alıyor onlarda da abartmamaya çalışır ama dün çıktığı kişiyi pek sevmem alkole düşkündür biraz muhtemelen ısrar etti benimki de kıramadı ama ayda yılda birde bu adamla görüşmek zorunda iş yapıyorlar çünkü

anladım canım.

Balık burcu konuşulmuş.balik burcu kadını ve erkeği bir şeyi kesinlikle.kadina yakışıyor.ama erkeği gerçekten çok zor.alingan hayalperest.
Hep derin oğlumun balık burcu olma ihtimali geçene kadar kıpırdamadım.

Ablalara gelince ecemavi ecemavi ablammm sen gibi abla zor ki. @aeben de de o ışık var zaten.
Ablam diye demiyorum ecemavi ecemavi com özel.rabbim onu abla diye yaratmış sanki.
:KK68::KK23:
ay 5.5 demişim .... ay ay yaş değil :deli:

ecemavi ecemavi ye benden de kocaman :KK200::KK200::KK200:

geçen sabah canım sıkkınken onun öyle bir jesti ile uyandım ki :KK15: eşim diyor nasıl bir arkadaşlık bu görmeden :KK200:

:KK53::KK53::KK53::KK53:

emzir de göreyim seni yerçekime karşı koyamayan uzuvlarını :KK70:
Güzel.bakan güzel görür:oops:

Alemsin uvertür ha sen assolistsin

Ahhh iste bi evlense bizde en cok onu istiyoruz.. ama annem kardesimi evlenme konusunda kötü etkiliyor evlenme evlenince noluyor :ukala::ukala::ukala:
Gercekten ilginçmiş oglunu başgöz etmeye çalışmayan erkek annesi

S Sguat girls 2yas sütten kesmek için uygun ama sakin tuvalet egitiminde zorlama hayatinin hatasını yaparsın ben buyukte mahalle baskısın dan yaptım o hatayı burnumdan geldi akıllandım oglum gec konustu3,5yas kızım 3yakın öğrendi ama kısa zamanda simdi küçüğü denedim olmadı zaman geçsin birdaha deneyecegim

Canim yaşın kac bilmiyorum ama bi kardes dusunuyorsan kesinlikle gec kalma derim hic beklemeee:KK66:)
29 tatlim. Aslinda kardesiyle buyumesini istiyorum ama bazi korkularim var. Esimin ailesi cok sıkıntı yasatti hamilelik ve dogum sonrasi . Yilin buyuk bi bolumu de ayni sehirdeyiz. Onlarin memleketlerine donmelerini istiyorum. Ondan sonra hamile kalirim diye planladim. Yani kendimi hazir hissetmiyorum o yuzden. Bi yanim da diyor ki onlar yuzunden cocugun tek mi buyusun. Artik neyin ne oldugunu gordun anladin. Mesafeni koydun. Kimseye gore hareket etme. uzakta olsalar yatili sana gelseler ne olacak. Belki hic gitmeyecekler.... sorular sorular... hedefime ulasayim . Ondan sonra bu konuyu dusunucem. Esim ne desem uyar bana.
Sanirim daha zamana ihtiyacim var

:skandal::skandal::skandal:

:110::110::110::110::110::110::110::110:
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Tamamm yaa ben sallarim pes ettim

:KK68::KK23:

Güzel.bakan güzel görür:oops:

Alemsin uvertür ha sen assolistsin

Gercekten ilginçmiş oglunu başgöz etmeye çalışmayan erkek annesi
Cunku yalnız kalmaktan korkuyor elinden oğlu gidecek cevresinde hickimse kalmadi herkesle küs konuşmuyor ogluda giderse yalnız kalacak... tamam ablamda bende sırf dinen Allah rızası icin koşarız herseyine.... ama o oglunu kaybetmek istemiyor evlendirmeye soguk bakıyor....

Geçmişi okuyamayınca kendimi takımdan ayrı koşan tip gibi hissediyorum :KK43:

:KK5::KK5::KK5:
Aynen hele hafta içinde kendimi çok garip hissediyorum aksama 1500 mesajj ooo almış gitmiş muhabbet.
Artık anı yakaliyorum ki ona bile beceremiyorum :D :D :D

S Sguat girls 2yas sütten kesmek için uygun ama sakin tuvalet egitiminde zorlama hayatinin hatasını yaparsın ben buyukte mahalle baskısın dan yaptım o hatayı burnumdan geldi akıllandım oglum gec konustu3,5yas kızım 3yakın öğrendi ama kısa zamanda simdi küçüğü denedim olmadı zaman geçsin birdaha deneyecegim

Aa. Yok 1 2 gün denicem olmazsa zorlmam geri tepmesin diye

Ya benim oğlan 29 aylık tam öğrendi tuvaletini çok iyiydi hastaneye düştük e çocuk ishal sürekli serumla falan olunca tekrar bağladık hastanede eve geldik sürekli altına yaptı bi türlü tuvalete ikna edemedik şimdi mecbur bağladık tekrar bu yaza tekrar deneyeceğim ama çok korkuyorum essek sıpası çişini nreye yapacaksın diyoruz beze diyor biliyor aslında ama tuvalete gitmek istemiyor halbuki çok güzel öğrenmişti çocuğum

Back
X