Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm :cry:
Uzulme hayırlısı olsun canim insallah yeni bi is bulursun tez zamanda..

Geç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm :cry:
Hakkında hayırlısı olsun abla. Üzülme. Daha güzel işler bulursun sen

Hayırlısı kuzum daha iyisini bulursun inşaallah
Ayy su ban neya bende mi yesem:bicak::deli::eğlence:
Boş ver kuzum tadı çok kötü ıyyy eeee

ahuuuummm hayırlısı olsun balım üzülme bence .. tecrübe oldu sana da.. ileride başvuracağın işler için burada da çalıştım diyeceksin..

işten de çıktın ne zaman kahveye geliyom:KK53:
Artiyim balım 500 gr hala gelecek 4 5 güne tabi gelirken getiriyor iştahı ve odemi ip atladim biraz biraz daha atlayacagim tabi ki yürüyüş koşu yapıldı yaninada bakalim
:KK62:yarına gidecek o artııııı

iştah falan yok :sinirli:
Şimdilik sporum miu ama ekleme yapacağım
1000 ip atlama 200 point
10 dk koşu 50 point
140 dk yürüyüş 350 point
Şimdilik bu kadar bakalım daha neler eklerim
:21::21::21::21::21::21::21::21:
gördün mü sporunu mortisi Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
dayak yemek ister misin:KK68:
vur beni:KK57:
Ne van