Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahuuuummm hayırlısı olsun balım üzülme bence .. tecrübe oldu sana da.. ileride başvuracağın işler için burada da çalıştım diyeceksin..

işten de çıktın ne zaman kahveye geliyom:KK53:

:KK62:yarına gidecek o artııııı

iştah falan yok :sinirli:

:21::21::21::21::21::21::21::21:
gördün mü sporunu mortisi @Portakal Sulu Ordek

dayak yemek ister misin:KK68:

vur beni:KK57:

hep senden özeniyorlar eflal kötü örnek oldun işte:KK67:

ye ye afiyet olsun sonra da miu dan yiyeceklerin oluyor hediyesi:cool:
Hiç de bile herkeşin kendi aklı var :63::KK12:

:KK3: Selam kızlar ,geçmişte neler yazdığınızı çok merak ediyorum ama malesef vaktim yok:olamaz:
Canan Karatay lahanayı çok methediyor.En faydalı gıda,bol bol yiyin diyor,özellikle lahana turşusunu,kansere bile faydalı diyor.Erkeklerde göbeği olanlar yesin diyor da ,kadınlarda göbeğe neden demiyor acaba?:KK64:Kürünü yapamadım şişirdi beni ama kararsız kaldım :confused:Kilo aldırsa ,şişirse yiyin der miydi ki bilemedim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/saglik/844562/Canan_Karatay_onerdi__Bol_bol_yiyin.html
Canım Karatay hocam..dün kurdum 2 bidon lahana turşusu..yiyeyim olunca bol bol o zaman.. :halay:

Laf aramızda ben de sarmasını yapacağımda ;Miu görsün de kızmasın diye yazdım :sus:Tabii iç harcını bulgurla yapacağım:olamaz:
Annem arada bir lahana sarmasının içini patatesle yapardı..Nasıl güzel olurdu anlatamam..Karadeniz'e has sanırım,

ahuuuummm hayırlısı olsun balım üzülme bence .. tecrübe oldu sana da.. ileride başvuracağın işler için burada da çalıştım diyeceksin..

işten de çıktın ne zaman kahveye geliyom:KK53:

:KK62:yarına gidecek o artııııı

iştah falan yok :sinirli:

:21::21::21::21::21::21::21::21:
gördün mü sporunu mortisi @Portakal Sulu Ordek

dayak yemek ister misin:KK68:

vur beni:KK57:

hep senden özeniyorlar eflal kötü örnek oldun işte:KK67:

ye ye afiyet olsun sonra da miu dan yiyeceklerin oluyor hediyesi:cool:
İştahı dizginlemekten yana sıkıntı çekmiyor.miu da bu artı ne halt oluyor her hafta onu cozemiyorum işte can sıkıyor temizlemek için iki günüm gidiyor şimdi çarşambaya sabit olurum ancak çarşamba perşembe cuma ya eksi gelirde eskisi gibi olmuyor aynı düzen gidiyorum ama bu kilolara harbi zorluyor beni

Back
X