Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç de bile herkeşin kendi aklı varahuuuummm hayırlısı olsun balım üzülme bence .. tecrübe oldu sana da.. ileride başvuracağın işler için burada da çalıştım diyeceksin..
işten de çıktın ne zaman kahveye geliyom
yarına gidecek o artııııı
iştah falan yok
gördün mü sporunu mortisi @Portakal Sulu Ordek
dayak yemek ister misin
vur beni
hep senden özeniyorlar eflal kötü örnek oldun işte
ye ye afiyet olsun sonra da miu dan yiyeceklerin oluyor hediyesi![]()
anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmHiç de bile herkeşin kendi aklı var![]()
Canim bugün yemek temizlik cok işim vardi cocuk da durmayinca arada okumaya firsat bulup ciktim sadece.Esimi bekliyorum yemek icin.
Canım Karatay hocam..dün kurdum 2 bidon lahana turşusu..yiyeyim olunca bol bol o zaman..Selam kızlar ,geçmişte neler yazdığınızı çok merak ediyorum ama malesef vaktim yok
Canan Karatay lahanayı çok methediyor.En faydalı gıda,bol bol yiyin diyor,özellikle lahana turşusunu,kansere bile faydalı diyor.Erkeklerde göbeği olanlar yesin diyor da ,kadınlarda göbeğe neden demiyor acaba?Kürünü yapamadım şişirdi beni ama kararsız kaldım
Kilo aldırsa ,şişirse yiyin der miydi ki bilemedim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/saglik/844562/Canan_Karatay_onerdi__Bol_bol_yiyin.html
eşini beklerken spor yapsanaCanim bugün yemek temizlik cok işim vardi cocuk da durmayinca arada okumaya firsat bulup ciktim sadece.Esimi bekliyorum yemek icin.
Hatta cocuk uyaninca supurge bile ortada kaldi yemekten sonra halletcem artik.
Mekik cektim de cocuk tepeme biniyoeşini beklerken spor yapsana![]()
Annem arada bir lahana sarmasının içini patatesle yapardı..Nasıl güzel olurdu anlatamam..Karadeniz'e has sanırım,Laf aramızda ben de sarmasını yapacağımda ;Miu görsün de kızmasın diye yazdımTabii iç harcını bulgurla yapacağım
![]()
Oglu siir okuyacakmis oraya gitmisti galiba yazdiydi
İştahı dizginlemekten yana sıkıntı çekmiyor.miu da bu artı ne halt oluyor her hafta onu cozemiyorum işte can sıkıyor temizlemek için iki günüm gidiyor şimdi çarşambaya sabit olurum ancak çarşamba perşembe cuma ya eksi gelirde eskisi gibi olmuyor aynı düzen gidiyorum ama bu kilolara harbi zorluyor beniahuuuummm hayırlısı olsun balım üzülme bence .. tecrübe oldu sana da.. ileride başvuracağın işler için burada da çalıştım diyeceksin..
işten de çıktın ne zaman kahveye geliyom
yarına gidecek o artııııı
iştah falan yok
gördün mü sporunu mortisi @Portakal Sulu Ordek
dayak yemek ister misin
vur beni
hep senden özeniyorlar eflal kötü örnek oldun işte
ye ye afiyet olsun sonra da miu dan yiyeceklerin oluyor hediyesi![]()
Soruyu sorulabilecek en doğru kişiye banlar kraliçesine sormuşşunAyy su ban neya bende mi yesem![]()
Hı hı tabi tabianaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
isim altı yazını şimdi gördümmmmmm
ne alakası var yahu kötü örnek falan sen piremsessin sen pamıksın sen![]()
Yazdım ki görmemişsin
onu oturt karnına mekik için kalktıkça öp oyun sansın :)Mekik cektim de cocuk tepeme biniyo![]()
Yok artık bdv ye nadir giriyorum girsem de yorum yapıp çıkıyorum kimseye cevap vermiyorum
iş yoğundu yeni gördüm ama aşırı mutlu oldum kiHı hı tabi tabi
Yazdım ki görmemişsin![]()