Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Sabah
Keten tohumlu lor peynirli domatesli omlet
Çemen
İsot
İki dlm tb ekmeği

Öğle
Peynirli salata

Ara
Üç beş fındık
Üç kayısı

Akşam
İki üç kaşık fasulye yemeği
Belki bir kase mercimek çorbası

Sy 2.5 lt

@MiuLego mortim Whiteblacklife

çok mu bulanıyor keyifsizsin sen çok
nasıl yeni görürrsün ya o çok iyi

@MiuLego kahve ile 3 5 fındık ile kan uzumu keyfi yapacagim 6 gibi
misler gibi yahu afiyet olsun
Ben deeeeee...
Beyaz tenli olsam hic durmazdim
oha aynı anda yazmışız hee
valla mükemmel menü aha da günün en iyi menüsü seçtim
Ne oldu mium hic gormedim. Ne dedin. Bana mi dedin. Yeni mi dedin. Beni sevdigini mi dedin yoksaaaa
sen didin onu bence

Valla bende seçtim aferin bana

Uykusuzluktan mahvoldum yine de uyuyamiyorum. Noluyor bana ya
o çok kötü bir şey.. işyerinde arkadaşımda da var .. uykusuzluktan ölüyor ama uyuyamıyor.. aman diyim alışkanlık haline gelmesin.. melisa çayı içmeyi dene kuzum
güüzel dengeli temiz menü olmuş ördeğim suyu ihmal etme kuzum da wc iyice çözülsün

Benimki istemiyor beni çok seviyor da sanki saçıma baktığı var saçımı uzatıyorum da şimdi şöyle belime kadar inşaallah. O zaman yaptırıcam
Amaaaannn yaptir gitsin. Sallasana. Cok da takmamak lazim onlarin her dedigini. Ben bot almistim bi keresinde ama iki tane bot almistim. Ikisini de begenmemisti guya. Sonra durmus dioki bi kac ay sonra bu botlarin cok guzelmis.
O yuzden ben salliyorum. Bazen laf olsun diye soruyorum . Onu onemsedigimi gostermek icin. Ama o biliyor yine ben kafama gore takilicam

Aynen en güzeli bu. Yaptırıcam koydum kafaya ben hep kendim boyadım saçımı açtım vs. Simsiyah saçım o yüzden zor oluyor evde

Sen doğal halinle güzelsin klasiği yersen
Burda olsaydin ben boyarsim senin sacini. Cok fena sac boyarim eflalim

Kuzum inan 2 saatlik uykuyla duruyorum. Gozumden uyku akiyor. Yattim uyuyamadim yine de. Bi de nobet vardi bugun mahvoldum. Eve gelirken besmele ceke ceke geldim. Kaza yapicam diye cok korktum. O kadar uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…