Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Bir kapı kapanır başka bir kapı açılır.Canını sıkmaGeç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm![]()
Miu ben bugün çok kaçamak yaptım.Nasıl uygun mudurNe var ki banu yerine eflal yazdıysam
Ben belki sizi deniyodum ne kadar dikkatlisiniz diye
Hem sonuçta yaşlı ve işyeri bugğn toğun olmuş bi kadıbumolabilir ki
![]()
Bende 6 kalkiyorum çocuk emziriyorum kahvaltı hazırlıyorum eşi ise gönderiyorum evi yolluyorum oğlumu okula hazırlıyorum onu okula bırakıyorum o arada yürüyüş yapıyorum eve geliyorum tekrar sil supur yemek yapıyorum araya ip sıkıştırıyorum kizimla uğraşıyorum tekrar oğlumu almaya gidiyorum biraz daha yürüyüş yapiyorum çamaşır bulaşık bebekle uğraşıyorum onları doyuyorum ütü yapıyorum kocaya yemek çay meyve hazırlıyorum bebisleri uyutuyorum utu yapıyorum aha da gece oldu 12 1Sabah 6 da uyanıyorum. 10 gibi işte oluyorum. cardioları sabah hallediyorum. İşten gelince de sıkılaştırmaları yapıyorum.
Benim iş biraz part time gibi. 10-16 arası
Az kalmış63 kilo oluncaaa 2,800 gr var şuan
Dört günlük.yap@MiuLego bana dört günlük acil çözüm planı gösterir misin?
Bende.3tane jerbiri ayrı yerdeFazlamiz var sezaryan kesigimiz varrr bacimmm
Level1canom daha once 10gün yapmıştım ama araya tasinma.falan girdi kaldı simdide lecel 2gecmeye korkuyorumjillian hangi level yapıyorsun ece?
şimdi söyledim minnoşum tişikkirlir
beni kimse sevmedi
yapoabileceğine inanmıyor musun
KOŞUN GACILAAAAR TÜRKAN KENDİNE GÜVENMİYOOOOORRRRRRRRRRRR
Otur artık evindeeeee![]()
Hamilelik topiginde nasıl.polemik.oluyorgebelik hamilelik topiklerinde ban yemiş
Daha hayırlısı olsunGeç buldum tez yitirdim kızlar işten ayrıldım adamların işi rast gitmedi elemanları çıkarıp degter azaltıp kendi işlerini kendileri yapacaklarmış.beni hemen çıkardılar diğerlerine de iş arama süresi verdiler başladığım yere geri döndüm![]()
İnşallah sanada gecmis olsun bir an önce atlat iyileşGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Var yapayımCook gecmis olsun canim coldmix var mi ?? Ben kizimin yastigina yakasina coldmix damlatiyorum hemen burnu aciliyor.. bende hasta olunca kullanirim iyi gelir...
Amin canımçok geçmiş olsun canımtez vakit şifa bul
sağolasin sanada gecmis olsunGeçmiş olsun canım![]()
Nasıl bir yardım![]()
Bence de@MiuLego dan bize sıra gelmez![]()
Ben sana özelden bir link vereyim sen oradaki tarifleri inceleYemek
Misafirim var haftasonu yemek ne yapayım örnek menü ama mangal yapıcaz yanına çorba salata birde tatlı yapayım diyorum napayim burda yazma istersen miulego beni furur![]()
Bunu bende yapabilirim@MiuLego bende İsveç diyeti 1 kilo atıyor onuda şöyle yapcam
Sabah türk kahvesi
Öğle
200grm et
salata
Aksam yoğurt domates 1 dilim salam saat yemem
O gün spor yapamam
600 700 de kendim versem tamam
Kocamı 2 çocuk hvesi tuttu başıma ağrılar girdi![]()
1 günlük bu@MiuLego bende İsveç diyeti 1 kilo atıyor onuda şöyle yapcam
Sabah türk kahvesi
Öğle
200grm et
salata
Aksam yoğurt domates 1 dilim salam saat yemem
O gün spor yapamam
600 700 de kendim versem tamam
Kocamı 2 çocuk hvesi tuttu başıma ağrılar girdi![]()
Ben de şarkı istiyorum![]()
Sporlar haric onun bir tık fazlasını da ben yapıyorum benimkiler oglen yemeğinde geliyor bide iki büyükler saat 4evdeBende 6 kalkiyorum çocuk emziriyorum kahvaltı hazırlıyorum eşi ise gönderiyorum evi yolluyorum oğlumu okula hazırlıyorum onu okula bırakıyorum o arada yürüyüş yapıyorum eve geliyorum tekrar sil supur yemek yapıyorum araya ip sıkıştırıyorum kizimla uğraşıyorum tekrar oğlumu almaya gidiyorum biraz daha yürüyüş yapiyorum çamaşır bulaşık bebekle uğraşıyorum onları doyuyorum ütü yapıyorum kocaya yemek çay meyve hazırlıyorum bebisleri uyutuyorum utu yapıyorum aha da gece oldu 12 1
Sağol ablam allah razı olsun :)Ben sana özelden bir link vereyim sen oradaki tarifleri incele![]()
Sicagi sicagina dinledigimi kopyaladim![]()
Senden de razı olsunSağol ablam allah razı olsun :)
Eflal kim![]()
Ben sizi denemiştim aferin sınıfı geçtinizMiunun kafa gitti caktirma kuzu.![]()
Çok zevk alıyorsun dimi harikaaaaaaYeşilcay eşliğinde kurukayisimi yiyorum
Sen de dikkatlisin sen de geçtin sınıfı alkışşşşşEvet evet eflal hedefe koşuyor miu![]()
Nare83 bak senin menü de böle beni görüyor miu ne kadar emine kazanacağımdan
![]()
Ah ece kıyamam geçmiş olsun hemen geçsin gitsin inşallahHastayım burnum fena tıkalı hayat şu an tatsız bana eşte yok bebeler erken uyusa bari
Ooo ada da dikkatli bu feykimi yemedi bravoooıKiz masum diyecektin herhalll
@nehirnil111
Pazartesi :
40 dk eliptik : 160
30 dk yürüyüş : 75
30 dk bisiklet : 90
TOPLAM : 325 PUAN
Çook güzel sebze yemeğiyse doyana kadar yiyebilirsin süper menü buBen de vereyim menumu
Sabah 11.00
Tost(Detayli yazmayacam artik biliyosunuz zaten cısss lı tost değil)
7 zeytin
Salatalik
Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
2 küçük mandalina
6 çiğ badem
Aksam 18.30
8 yk zeytinyagli taze fasulye(sanki biraz fazla mi)
Salata
@MiuLego
Ben etiketledimİyi ki bir mezun olduk ha. Kimse de etiket yapmamış heç
Siz görürsünz bi 5 kilo alıp gelecem ve 3 sene vermeyecem o kiloyu![]()
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haşlamamış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1.5 dilik kızarmış form ekmek
Ara
Bi kase yogurt 6 badem
Aksam 16.30
1 tabak yeşil fasulye
2 yk bulgur pilavi
1 kase yogurt
2.5 lt su icildi @MiuLego
15 dakika kondisyon bisikleti
45 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika eliptik
30 dakika plates yapildi @begum75
Öğle oğlumun okulda veriyorlar ama hoşuma gitmiyor kendim götürmeyi düşünüyorum bu araSporlar haric onun bir tık fazlasını da ben yapıyorum benimkiler oglen yemeğinde geliyor bide iki büyükler saat 4evde