Sen bunu çarşamba da yapma da.. artı getirirse temizlemeye vakit kalmaz.. pazar falan yap bir denemek için emi kuzumBen bunu çarşamba yapayım benim bünye ters korkuyorum o yüzden millete eksi getiren bana artı getiriyorrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bunu çarşamba da yapma da.. artı getirirse temizlemeye vakit kalmaz.. pazar falan yap bir denemek için emi kuzumBen bunu çarşamba yapayım benim bünye ters korkuyorum o yüzden millete eksi getiren bana artı getiriyorrr
Sezon sonu her maçın önemini hatırlatırım sana![]()
Senin saçını yolsamŞşşşşş ses etme çaktırma ama sen vaytı geçersin ki zaten her türlü ben inanıyorum sana![]()
Yaw vaytım bir yudum kilon kaldı normal değil miÇok zorluyor balım ya ben bu menulerle haftada 2 kiloyu gordummm
O zaman öyle yapayım benim meta oynak balina gibi ne halt yiyeceği belli olmuyor bu araSen bunu çarşamba da yapma da.. artı getirirse temizlemeye vakit kalmaz.. pazar falan yap bir denemek için emi kuzum
Allah kolaylik versinnn sana cook imreniyorum ..kıskançlık degil haaa takdir etme... enerjine masallahhhBüyük kız okulda yiyor küçüğe beslenme.koyuyorum oglumla esim ogken eve geliyor
Biri geliyor biri gidiyor birini götürüp.digerini getiriyorum:)
Öpeerimmm siziiii
Maç var şimdi ... bi yenelim de ts a yenilmiş miugillerle puan farkımız kapansın
Gelmezsem yenildik diye gelmem
Nare83 Izle gülüm izle
yeme ... o 100 kağıtlık hediye senin olacak
![]()
Vay dur bende ban yiyeyim de gör sen ararsın sonra hihMune kaptanı tehdit ediyorlar kodese atabilir misin?
Şşşşşş ses etme çaktırma ama sen vaytı geçersin ki zaten her türlü ben inanıyorum sana![]()
4 ay oldu ben çözemedin ki geçen hafta yüzde yüz artiyim dedim pazartesi 54.7 gördü bu gözler cuma 52.2 anlamadim gitti
HahahaBen bunu çarşamba yapayım benim bünye ters korkuyorum o yüzden millete eksi getiren bana artı getiriyorrr
Cep numaran varVay dur bende ban yiyeyim de gör sen ararsın sonra hih
Sen merak etme![]()
Zeyrinyağlı kırmızı etli taze fasulye ya da kıymalı kabakYarın ne yiycezzzz
Çok saçma bir metam vvar tirsiyorum kendisindenHahaha
Farketmez kiz:)