- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
TB nedirKız yok benim dediğim fırındaki de değil zaten en doğalı köyden gördüğün buğdaydan falan ki o da imkansız yani markettekiyle fırındaki aynı.. al sen marketten ekmeğini ye kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TB nedirKız yok benim dediğim fırındaki de değil zaten en doğalı köyden gördüğün buğdaydan falan ki o da imkansız yani markettekiyle fırındaki aynı.. al sen marketten ekmeğini ye kuzum
Adı.nedir.filminGüreşle ilgili filmi var o da iyi adam resmen 10 yaş gençleşti.
Tam hatırlayamadım hangi gruptu![]()
B12 'de sorun yok çok şükür![]()
![]()
![]()
Burayı özel olarak alintiladim....
B12 baktirmani ısrarla öneriyorum hafıza için...
Rabbim Şifa versin![]()
Sıfır spor ise girdigimden beri 10 yılda bana 40 kilo olarak döndü. Evimde 1 oda spor salonu gibi ama kullanamiyorum. Bu hafta hepsinin tozunu alıp azar azar başlayim ama tek zevkli olmuyor.Evet bi de onu çok önerdi bakalım güzelmi şunu bir izleyim de neymiş bu adam bu kadar herkes seviyor aşırı merak ettim
Şimdi spor yapıyor musun?
Eşin yapmaz mıSıfır spor ise girdigimden beri 10 yılda bana 40 kilo olarak döndü. Evimde 1 oda spor salonu gibi ama kullanamiyorum. Bu hafta hepsinin tozunu alıp azar azar başlayim ama tek zevkli olmuyor.
çok mantıklı yapayım bu dedigini:)Anam... fenaymış.. sakatat çok kan yapar derler vaytım başka bilgim yok inan..
Tamam sen de ölçülü yufka ekmek ye ama dediğim gibi karbon dengesine dikkat ederek.. akşam öğününde mümkün olduğunca yememeye çalış
Hahahahah kız evet artık hep zayoflar gidiyor yahu
Biz de seni çok özlüyoruz kiiiii
Artık çok yakın bak miu demişti dersin.. cuma bizşm takımdaki ilk cuma kilo bildirimini yapacaksın mesela :))
Türkanım o an gelince içinden ayetelkürsi oku kuzum bir kere en az .. faydasını göreceksin
B12 'de sorun yok çok şükür
Biz önümüze bakıyoruz geçmişi karıştırmıyoruz![]()
Hadi bakalım gözünaydınBir misafirligi daha hasarsiz atlattim. Kendisi trilece yapmis arkadas minnacik tadina bak dedi yimedim.Benim icin salata yapmis ama yogurtlu.Yogurt bahanem oldu onu da yemedim.2 bardak sekersiz cayla geldim.
Bizden baska gelen diger arkadasa da haftasonu gitcez ilk defa evine.Cok da samimi degiliz toplu muhabbetimiz var.İnşallah bu aksam beni gorduktens sonra o da israr etmez haftasonu.
Günde üç lt miThat's sugar da bu konu üzerinde çok duruyorlar kalori değerinde ziyade içerik önemli diye. 17 gündür kola icmiyorum kendi rekorumu kiriyorum günde 3 litre iciyordum. Mide kaslarını gevşetip daralmasini engelliyormus. Lastiği gevsemis pijama gibi
Pilav az olmuş keşke 5 kaşık yeseydin güzel şişlik yapardı![]()
Bir misafirligi daha hasarsiz atlattim. Kendisi trilece yapmis arkadas minnacik tadina bak dedi yimedim.Benim icin salata yapmis ama yogurtlu.Yogurt bahanem oldu onu da yemedim.2 bardak sekersiz cayla geldim.
Bizden baska gelen diger arkadasa da haftasonu gitcez ilk defa evine.Cok da samimi degiliz toplu muhabbetimiz var.İnşallah bu aksam beni gorduktens sonra o da israr etmez haftasonu.
Tamam geçmişi kabul ediyorum![]()
Ben normaldede öyleyim açlık falan hikaye çok abartıyorum ve olayı büyütüyorum.Ben acken öyle oluyorum tahammül gücüm zorluyor.
Vazgecmem senden diye cevirmislercakil80 dediğin filmin Türkçesi yokmu?