Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet bi de onu çok önerdi bakalım güzelmi şunu bir izleyim de neymiş bu adam bu kadar herkes seviyor aşırı merak ettim

Şimdi spor yapıyor musun?
Sıfır spor ise girdigimden beri 10 yılda bana 40 kilo olarak döndü. Evimde 1 oda spor salonu gibi ama kullanamiyorum. Bu hafta hepsinin tozunu alıp azar azar başlayim ama tek zevkli olmuyor.

Bir misafirligi daha hasarsiz atlattim. Kendisi trilece yapmis arkadas minnacik tadina bak dedi yimedim.Benim icin salata yapmis ama yogurtlu.Yogurt bahanem oldu onu da yemedim.2 bardak sekersiz cayla geldim.
Bizden baska gelen diger arkadasa da haftasonu gitcez ilk defa evine.Cok da samimi degiliz toplu muhabbetimiz var.İnşallah bu aksam beni gorduktens sonra o da israr etmez haftasonu.

Anam... fenaymış.. sakatat çok kan yapar derler vaytım başka bilgim yok inan..

Tamam sen de ölçülü yufka ekmek ye ama dediğim gibi karbon dengesine dikkat ederek.. akşam öğününde mümkün olduğunca yememeye çalış

Hahahahah kız evet artık hep zayoflar gidiyor yahu

Biz de seni çok özlüyoruz kiiiii

Artık çok yakın bak miu demişti dersin.. cuma bizşm takımdaki ilk cuma kilo bildirimini yapacaksın mesela :))

Türkanım o an gelince içinden ayetelkürsi oku kuzum bir kere en az .. faydasını göreceksin
çok mantıklı yapayım bu dedigini:)

Bir misafirligi daha hasarsiz atlattim. Kendisi trilece yapmis arkadas minnacik tadina bak dedi yimedim.Benim icin salata yapmis ama yogurtlu.Yogurt bahanem oldu onu da yemedim.2 bardak sekersiz cayla geldim.
Bizden baska gelen diger arkadasa da haftasonu gitcez ilk defa evine.Cok da samimi degiliz toplu muhabbetimiz var.İnşallah bu aksam beni gorduktens sonra o da israr etmez haftasonu.
Hadi bakalım gözünaydın:KK45:

That's sugar da bu konu üzerinde çok duruyorlar kalori değerinde ziyade içerik önemli diye. 17 gündür kola icmiyorum kendi rekorumu kiriyorum günde 3 litre iciyordum. Mide kaslarını gevşetip daralmasini engelliyormus. Lastiği gevsemis pijama gibi
Günde üç lt mi :KK57::KK57: naptın sen arkadaşım.

gözün aydın
geçmiş olsun ;)

Back
X