Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaç kilo ile başladın zayıflama yolculuguna ben suan kola diye beynim sinyal veriyor ben de habire çay yapıp iciyorum şu içiyorum beyin sürekli istiyor saplantılı manyak gibiyim çevredekiler e anlatamiyorum yaklaşmayin zorlanıyorum diye. Bugün perdemi kapattim çünkü balkondan direk marketin kola dolabın görüyorum boydan boya dolabı var adamın
Bende de hem kola hemde çikolata bağımlılığı vardı kurtulus tadina bike bakmamak en azından bağımlılıktan kurtulana.kadar

Yapma sakin tadı çok güzel oturup hepsini yiyenin geliyor ben çay ve kahve ile 1 paketi bitirdim bi sefer. Sakın tadına bakma
Adresi ver sana kurabi yollayacağım:KK70:

bu saatte spor yapılır mı acep

bi yanım kalk basla diyor

diğer yanım yayıl aşşa diyor :D

8 de uyandım
ortalık toplama ...
kahvaltı faslı. ..
Ev temizle..
kuaföre saç boyatma..
market...
aldıklarımı yerleştirme
nevresim degistirme
börek sarma...
çamaşır katlamaca
utu yapmaca. ..
çocuk yıkamaca...
makinaya çamaşır atma

bu arada sürekli bir yemek yeme ve ortalığın dağılma eylemi var :(

bukadar iş yapıp spora vakit ayıramıyorum..

Bacilar hic evde sirke yaptiniz mi?
Dun pazardan armut aldik esimle bi yapalim dedik.
Sabahlari ac karna icecegiz dogal olsun istedik.
Yapan bilen var mi?
Kemal Kükrerin sirkesini aldık biz de,%100 elmadan üretilmiştir yazıyor üstünde,tabii elde yapması daha yidir .Eşim sabahları içeceğim dedi,birkaç gün içti ,pes etti :skandal:

Kaç kilo ile başladın zayıflama yolculuguna ben suan kola diye beynim sinyal veriyor ben de habire çay yapıp iciyorum şu içiyorum beyin sürekli istiyor saplantılı manyak gibiyim çevredekiler e anlatamiyorum yaklaşmayin zorlanıyorum diye. Bugün perdemi kapattim çünkü balkondan direk marketin kola dolabın görüyorum boydan boya dolabı var adamın
Seni en iyi ben anlarım .Ben de çok severim kolayı.Akşam alsam 2.5 lt sabaha kalmazdı.:olamaz:Kilo harici zararından korktum ,diyet bahanesi ile içmiyorum artık.Geçen gün 1 tane almış oğlum,kaç gün kaldı dolapta,dolabı açtıkça işkence gibi geliyordu bana,yasakladım artık,almayacaksın dedim:olamaz:

1500 ip atlama...
150 point
@begum75
İnşallah bu hafta daha iyi yapacağım... :KK66: :KK66:
150 değil ki 300 point

Herkese iyi geceler:KK200:
Camasirlarimi asip yatayim artik.

@MiuLego ben menulerime yazmiyorum ama her aksam yatmadan mutlaka yesil cay iciyorum
Yeşilçayı geç saatlerde içmemek gerekiyormuş uykuyu kaçırıyormuş,ikindi saati ideal diye okumuştum bir yerde,sende sorun olmuyorsa bilemem tabii:KK69:

Bugün spor yapamadım ,1 mil olsun leslie yapıp yatayım.
Herkese iyi geceler :KK36:

Herkese iyi geceler:KK200:
Camasirlarimi asip yatayim artik.

@MiuLego ben menulerime yazmiyorum ama her aksam yatmadan mutlaka yesil cay iciyorum
Tamam canım afiyet olsun
bu saatte spor yapılır mı acep

bi yanım kalk basla diyor

diğer yanım yayıl aşşa diyor :KK70:

8 de uyandım
ortalık toplama ...
kahvaltı faslı. ..
Ev temizle..
kuaföre saç boyatma..
market...
aldıklarımı yerleştirme
nevresim degistirme
börek sarma...
çamaşır katlamaca
utu yapmaca. ..
çocuk yıkamaca...
makinaya çamaşır atma

bu arada sürekli bir yemek yeme ve ortalığın dağılma eylemi var :KK43:

bukadar iş yapıp spora vakit ayıramıyorum..
Bu saatte spor yapılır banu hadi hadi kalkkkk
Kemal Kükrerin sirkesini aldık biz de,%100 elmadan üretilmiştir yazıyor üstünde,tabii elde yapması daha yidir .Eşim sabahları içeceğim dedi,birkaç gün içti ,pes etti :skandal:

Seni en iyi ben anlarım .Ben de çok severim kolayı.Akşam alsam 2.5 lt sabaha kalmazdı.:olamaz:Kilo harici zararından korktum ,diyet bahanesi ile içmiyorum artık.Geçen gün 1 tane almış oğlum,kaç gün kaldı dolapta,dolabı açtıkça işkence gibi geliyordu bana,yasakladım artık,almayacaksın dedim:olamaz:

150 değil ki 300 point

Yeşilçayı geç saatlerde içmemek gerekiyormuş uykuyu kaçırıyormuş,ikindi saati ideal diye okumuştum bir yerde,sende sorun olmuyorsa bilemem tabii:KK69:

Bugün spor yapamadım ,1 mil olsun leslie yapıp yatayım.
Herkese iyi geceler :KK36:
Oh yap tabi sonra huzurla uyu
İyi geceler:KK19:

Back
X