- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Gel ben yapim :)Çok türk kahvesi istedi canım
Biri bana yapsa ya![]()
Ay sabah misafirlige gitcem ev hediyesi almadim yaa sabahin korunde onu halletcem bi de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel ben yapim :)Çok türk kahvesi istedi canım
Biri bana yapsa ya![]()
İçek karşılıklı kahvelerimiziiiGel ben yapim :)
Ay sabah misafirlige gitcem ev hediyesi almadim yaa sabahin korunde onu halletcem bi de
Ya gidecegimiz arkadaslardan biri fincan takimi biri de servis takimi almis.Nevresim fln alirim ben de belki.İçek karşılıklı kahvelerimiziii
Kız ne alcan? Karar vermesi sıkıntı işte![]()
Bende de hem kola hemde çikolata bağımlılığı vardı kurtulus tadina bike bakmamak en azından bağımlılıktan kurtulana.kadarKaç kilo ile başladın zayıflama yolculuguna ben suan kola diye beynim sinyal veriyor ben de habire çay yapıp iciyorum şu içiyorum beyin sürekli istiyor saplantılı manyak gibiyim çevredekiler e anlatamiyorum yaklaşmayin zorlanıyorum diye. Bugün perdemi kapattim çünkü balkondan direk marketin kola dolabın görüyorum boydan boya dolabı var adamın
Yapma sakin tadı çok güzel oturup hepsini yiyenin geliyor ben çay ve kahve ile 1 paketi bitirdim bi sefer. Sakın tadına bakma
Annem.derki çarşafın ve havlunun fazlasından zarar gelmez herdaim lazım olurYa gidecegimiz arkadaslardan biri fincan takimi biri de servis takimi almis.Nevresim fln alirim ben de belki.
Begenmezse baskasina götürür artık. Düşünmeye hakim bile yok :)Annem.derki çarşafın ve havlunun fazlasından zarar gelmez herdaim lazım olur
Kemal Kükrerin sirkesini aldık biz de,%100 elmadan üretilmiştir yazıyor üstünde,tabii elde yapması daha yidir .Eşim sabahları içeceğim dedi,birkaç gün içti ,pes ettiBacilar hic evde sirke yaptiniz mi?
Dun pazardan armut aldik esimle bi yapalim dedik.
Sabahlari ac karna icecegiz dogal olsun istedik.
Yapan bilen var mi?
Seni en iyi ben anlarım .Ben de çok severim kolayı.Akşam alsam 2.5 lt sabaha kalmazdı.Kaç kilo ile başladın zayıflama yolculuguna ben suan kola diye beynim sinyal veriyor ben de habire çay yapıp iciyorum şu içiyorum beyin sürekli istiyor saplantılı manyak gibiyim çevredekiler e anlatamiyorum yaklaşmayin zorlanıyorum diye. Bugün perdemi kapattim çünkü balkondan direk marketin kola dolabın görüyorum boydan boya dolabı var adamın
150 değil ki 300 point
Yeşilçayı geç saatlerde içmemek gerekiyormuş uykuyu kaçırıyormuş,ikindi saati ideal diye okumuştum bir yerde,sende sorun olmuyorsa bilemem tabiiHerkese iyi geceler
Camasirlarimi asip yatayim artik.
@MiuLego ben menulerime yazmiyorum ama her aksam yatmadan mutlaka yesil cay iciyorum
Uuuuu gözümü korkutamazsinSen buralarda yenisin cicim sana benim nasıl bir morti olduğum söylenmedi galiba gerçi aus biraz cırtlatmis ama sorda anlatsın eflal ahu saydin kelebek bunlar hatırladıklarım:)
Sağol canım dokunuyorBende de hem kola hemde çikolata bağımlılığı vardı kurtulus tadina bike bakmamak en azından bağımlılıktan kurtulana.kadar
Adresi ver sana kurabi yollayacağım
Tamam canım afiyet olsunHerkese iyi geceler
Camasirlarimi asip yatayim artik.
@MiuLego ben menulerime yazmiyorum ama her aksam yatmadan mutlaka yesil cay iciyorum
Bu saatte spor yapılır banu hadi hadi kalkkkkbu saatte spor yapılır mı acep
bi yanım kalk basla diyor
diğer yanım yayıl aşşa diyor
8 de uyandım
ortalık toplama ...
kahvaltı faslı. ..
Ev temizle..
kuaföre saç boyatma..
market...
aldıklarımı yerleştirme
nevresim degistirme
börek sarma...
çamaşır katlamaca
utu yapmaca. ..
çocuk yıkamaca...
makinaya çamaşır atma
bu arada sürekli bir yemek yeme ve ortalığın dağılma eylemi var![]()
bukadar iş yapıp spora vakit ayıramıyorum..
Oh yap tabi sonra huzurla uyuKemal Kükrerin sirkesini aldık biz de,%100 elmadan üretilmiştir yazıyor üstünde,tabii elde yapması daha yidir .Eşim sabahları içeceğim dedi,birkaç gün içti ,pes etti
Seni en iyi ben anlarım .Ben de çok severim kolayı.Akşam alsam 2.5 lt sabaha kalmazdı.Kilo harici zararından korktum ,diyet bahanesi ile içmiyorum artık.Geçen gün 1 tane almış oğlum,kaç gün kaldı dolapta,dolabı açtıkça işkence gibi geliyordu bana,yasakladım artık,almayacaksın dedim
150 değil ki 300 point
Yeşilçayı geç saatlerde içmemek gerekiyormuş uykuyu kaçırıyormuş,ikindi saati ideal diye okumuştum bir yerde,sende sorun olmuyorsa bilemem tabii
Bugün spor yapamadım ,1 mil olsun leslie yapıp yatayım.
Herkese iyi geceler![]()