Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adim Seda Miray
Kilom:85.3
Boyum:1.62
Hedef kilom:65
Kilo alma nedenim; pskolojik sorunlar
Kilo verme sebebim; Saglikli olup hamilelik INŞALLAH ❤
Kisaca kendimden bahsedersem Muhasebeciyim ama suan çalışmıyorum ev hanimiyim 2 yillik evliyim kilolarimi verip hayirlisyla evlat sahibi olmak istiyorum INŞALLAH

92 kiloyla 4ekimde basladim 1 ay oldu simdi 85.3le yoluma devam ediyorum kendime güveniyorum şükür elimden geleni kendim icinde takim icinde yaparim Canlar

Diyestisyen kontrolunde kilo veriyorum ilk 1 ay gittim simdi diyet listem var ona gore devam ediyorum zorlandigim zaman yine diyetsyene gidicem hedefim 60 65 arasi oncelik 65 INŞALLAH

Bana bu sansi verdiğiniz icin cok tesekkur ederim

@MiuLego

Hosgeldin canım. İnşallah hayirlisiyla evlat sahibi olursun.
Asıl sen kendine bu şansı verdigin icin biz teşekkür ederiz.Kilo verme cabasina giren herkes bizi cok mutlu ediyor cunku

Canim kendimi tanittim tesekkur ederim❤

Hoşgeldin aramıza canim..

Hosgeldin canım. İnşallah hayirlisiyla evlat sahibi olursun.
Asıl sen kendine bu şansı verdigin icin biz teşekkür ederiz.Kilo verme cabasina giren herkes bizi cok mutlu ediyor cunku
Hosgordum canim cok tesekkur ederim INŞALLAH ❤ ilginiz ve desteğiniz icin cok sağolun

sorma kuzum ben de anlamadım herkesler sessiz... korkutuyor bu sessizlik beni

yaa yogun sanırım herkesssss

Sadece bugün degil bikac gündür böyle. Dün hep disardaydim bi girdim baktim gecmis cok az birikmiş cok sasirdim.

evet cnm dönem dönem oluyor böyleeeeeeeeeee

hoşgeldinnnn ,

inşallah hedefine koşarak ilerleyip sonra da bebeğini alırsın kucağına
bu mesajını bana özel mesaj olarak da atman gerekiyor..

Sen ne kadar bizle olursan aktif olursan o kadar hızlı yol alırız burada aile gibiyiz zaten biz..aramıza hoşgeldiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…