Hem zencefil yağ yakimindada etkiliymis, internet ten oku faydaları ni istersen
sorma kuzum ben de anlamadım herkesler sessiz... korkutuyor bu sessizlik benibugün burası ne ya böle sessiz sessiz
Tozunu zerdeçal ve karabiber le yemeklerde kullanıyorum
tozunu kullanıyorum bnde
limonlu zencefil çayını severimmm
Hosgeldin canım. İnşallah hayirlisiyla evlat sahibi olursun.Adim Seda Miray
Kilom:85.3
Boyum:1.62
Hedef kilom:65
Kilo alma nedenim; pskolojik sorunlar
Kilo verme sebebim; Saglikli olup hamilelik INŞALLAH ❤
Kisaca kendimden bahsedersem Muhasebeciyim ama suan çalışmıyorum ev hanimiyim 2 yillik evliyimkilolarimi verip hayirlisyla evlat sahibi olmak istiyorum INŞALLAH
92 kiloyla 4ekimde basladim 1 ay oldu simdi 85.3le yoluma devam ediyorum kendime güveniyorum şükür elimden geleni kendim icinde takim icinde yaparim Canlar
Diyestisyen kontrolunde kilo veriyorum ilk 1 ay gittim simdi diyet listem var ona gore devam ediyorum zorlandigim zaman yine diyetsyene gidicem hedefim 60 65 arasi oncelik 65 INŞALLAH
Bana bu sansi verdiğiniz icin cok tesekkur ederim
Hoşbuldum cok tesekkur ederim canim❤Merhaba hosgeldiniz .
@MiuLego kaptanimiz size yazar sincik.
Canim kendimi tanittim tesekkur ederim❤anladın sen karbon şenliği fulkarbon
hoş geldin
tabi ki gelebilirsin.. 1. sayfamızı okuyup oradaki formu doldurmakla başlayabilirsin.. formu hem takımda sayfada paylaşmalı hem de bana özel mesaj atmalısın.. böylece seni tanımakla başlayabiliriz..
dedi mi
dinler mi seni
he dedi mi
Hoşgeldin aramıza canim..Adim Seda Miray
Kisaca kendimden bahsedersem Muhasebeciyim ama suan çalışmıyorum ev hanimiyim 2 yillik evliyimkilolarimi verip hayirlisyla evlat sahibi olmak istiyorum INŞALLAH
92 kiloyla 4ekimde basladim 1 ay oldu simdi 85.3le yoluma devam ediyorum kendime güveniyorum şükür elimden geleni kendim icinde takim icinde yaparim Canlar
Diyestisyen kontrolunde kilo veriyorum ilk 1 ay gittim simdi diyet listem var ona gore devam ediyorum zorlandigim zaman yine diyetsyene gidicem hedefim 60 65 arasi oncelik 65 INŞALLAH
Hosgordum canim cok tesekkur ederim INŞALLAH ❤ ilginiz ve desteğiniz icin cok sağolunHosgeldin canım. İnşallah hayirlisiyla evlat sahibi olursun.
Asıl sen kendine bu şansı verdigin icin biz teşekkür ederiz.Kilo verme cabasina giren herkes bizi cok mutlu ediyor cunku
Hosbuldum canimmm❤❤Hoşgeldin aramıza canim..
sorma kuzum ben de anlamadım herkesler sessiz... korkutuyor bu sessizlik beni
Sadece bugün degil bikac gündür böyle. Dün hep disardaydim bi girdim baktim gecmis cok az birikmiş cok sasirdim.
Adim Seda Miray
Hosbuldum Canim
yaa yogun sanırım herkesssss
evet cnm dönem dönem oluyor böyleeeeeeeeeee
hoşgeldinnnn ,
inşallah hedefine koşarak ilerleyip sonra da bebeğini alırsın kucağınaAdim Seda Miray
@MiuLego
Bendebrokoli detoksu olmuş eflal bu
tamam
hııı çokkkk
bayılıyorum buna ya
kalk spora
bi de uyku bastırdı iş çıkış saati yaklaştıkça
ama uykuya yenilmek yoooooooooook
Daha eve gidip spor yapıcimmm
uyumak yooookay sorma benide uyuycam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?