Düşğneyim35 kilo 30 kilo hedef yap o zaman bana
Kız o kadar mıııııRahatladım yahu 4 günün birikimi
Hadi o zaman hiit için giyiniyom bakFark yapmazher türlu
Kız akillinin 7 tk isineHahahhahahaha
Ya yemin ediyorum çılgın hahahahahahha
Tövbeler olsun akıllı adam yok koskoca takımdaaa
Hala wc demisin baya uzun sürer kaç günün birikimi
Düşğneyim
Bişey dicem eğer eşinle bozuşmayaydınız ben senşn hedef küçültmene tamam dicektim
Bugğn iyice inceledim çünkü
1.53 boya aslında istediğin kilo normal
Ama şimdi mezun etcez hayırlısıyla yine aramızda yavaş yavaş vericeksin
Kız o kadar mıııııkesin gitti 1.5 kilo
Ben şu an ip tlicam İnterneti yok onu indirip yapmam lazım olurmuHadi o zaman hiit için giyiniyom bak
Biliyon dimi hangi video olduğunu atam mı yine de
Tartil tekrarRahatladım yahu 4 günün birikimi
Tamam ama o zaman bugğn değil sen indirince yapacukkkBen şu an ip tlicam İnterneti yok onu indirip yapmam lazım olurmu
Hadi berna ip atlıyoruz sen de al ipi eline kalkkkkTartil tekrar
DoğruKız akillinin 7 tk isine
Vereceğim balım bana çok bu kilo 46 48 ideal kilom benim ha burada boyum 156 ymis ya benim ama bakayım yinede cumaya var daha brlkinikna ederim kocayi 48 olur hedefDüşğneyim
Bişey dicem eğer eşinle bozuşmayaydınız ben senşn hedef küçültmene tamam dicektim
Bugğn iyice inceledim çünkü
1.53 boya aslında istediğin kilo normal
Ama şimdi mezun etcez hayırlısıyla yine aramızda yavaş yavaş vericeksin
Kız o kadar mıııııkesin gitti 1.5 kilo
Tamam ama o zaman bugğn değil sen indirince yapacukkk
Öyle yarış olmadı mı spor yapasım gelmiyiiii
Yok ki bana meydan okuyan
Kızın uyuduğu odada duş alayım çıplak tartilcamTartil tekrar
Ay niye böyle sinirleniveriyorsun masummmmiki gündür çocuklarla sınanıyorum
meyve suyunu hali ya boca etti
çok sinirlendim
verdiğim tepkilerden korkuyorum artık. .... kendimi tanımıyorum
sinirler harap
Kız atlayamıyorum kadın tam benim odanın alt katında oturuyorHimm tamam ip atla sana yaaaben 800deyim
Tamam ama bence konuşup gerilmeye değmez kalan kiloları da keyfini çıkara çıkara ver be stressizVereceğim balım bana çok bu kilo 46 48 ideal kilom benim ha burada boyum 156 ymis ya benim ama bakayım yinede cumaya var daha brlkinikna ederim kocayi 48 olur hedef
Oğlumda şimdi yeni sildigim koltuğa muzla boyama yapmış kafayı siyirdim bendeeeeeiki gündür çocuklarla sınanıyorum
meyve suyunu hali ya boca etti
çok sinirlendim
verdiğim tepkilerden korkuyorum artık. .... kendimi tanımıyorum
sinirler harap
Yani öyle de vereceğim böylede dediğin doğru su ara çok stresli işten dolayı eve de yansıtıyor hayırlısı ev alma planimiz vardı olmadı onada stresli ev sahibi evden çıkın kendim geleceğim diyor ona stres hayırlısı artikTamam ama bence konuşup gerilmeye değmez kalan kiloları da keyfini çıkara çıkara ver be stressiz
Şu hayatta en sinir olduğum tip düşğncesiz canı isteyince evden çık diyen ev sahipleri!Yani öyle de vereceğim böylede dediğin doğru su ara çok stresli işten dolayı eve de yansıtıyor hayırlısı ev alma planimiz vardı olmadı onada stresli ev sahibi evden çıkın kendim geleceğim diyor ona stres hayırlısı artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?