Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

35 kilo 30 kilo hedef yap o zaman bana
Düşğneyim
Bişey dicem eğer eşinle bozuşmayaydınız ben senşn hedef küçültmene tamam dicektim
Bugğn iyice inceledim çünkü
1.53 boya aslında istediğin kilo normal
Ama şimdi mezun etcez hayırlısıyla yine aramızda yavaş yavaş vericeksin
Rahatladım yahu 4 günün birikimi
Kız o kadar mıııııkesin gitti 1.5 kilo

Daha da var ben ip atlyayim basınç yapsın suda içerim ohhh

Vereceğim balım bana çok bu kilo 46 48 ideal kilom benim ha burada boyum 156 ymis ya benim ama bakayım yinede cumaya var daha brlkinikna ederim kocayi 48 olur hedef

iki gündür çocuklarla sınanıyorum

meyve suyunu hali ya boca etti
çok sinirlendim
verdiğim tepkilerden korkuyorum artık. .... kendimi tanımıyorum

sinirler harap
Ay niye böyle sinirleniveriyorsun masummmm

Neden ki

Sinirlenilcek şey gerçi de hani normalde değil de bu ara yükseliyosun gibi anlıyorum o yüzden soruyorum

Vereceğim balım bana çok bu kilo 46 48 ideal kilom benim ha burada boyum 156 ymis ya benim ama bakayım yinede cumaya var daha brlkinikna ederim kocayi 48 olur hedef
Tamam ama bence konuşup gerilmeye değmez kalan kiloları da keyfini çıkara çıkara ver be stressiz

Tamam ama bence konuşup gerilmeye değmez kalan kiloları da keyfini çıkara çıkara ver be stressiz
Yani öyle de vereceğim böylede dediğin doğru su ara çok stresli işten dolayı eve de yansıtıyor hayırlısı ev alma planimiz vardı olmadı onada stresli ev sahibi evden çıkın kendim geleceğim diyor ona stres hayırlısı artik

Şu hayatta en sinir olduğum tip düşğncesiz canı isteyince evden çık diyen ev sahipleri!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…