Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

harbiden nereye gitti o ?
deli deliyi görünce çomak saklarmış ben geldim o gitti

@MiuLego
Yaaa servisteydimmmm midem bulanıyo artık telefona bakınca ama yine de yterdim yine de bakardım da şarjım bitti namıssız el mi çıkardın bana seni

Hafi bakalım menğ çok güzel sporla taçlanınca daha güzel

Şarjı bitti :)
Okudum gerçekten helal olsun ya benim sıkıntım boğazımı tutamiyorim
25 kilo verdim doğumdan sonra ama son kiloları vermek dayanamıyorum yemege
Bu yemeğe dayanamıyorum da yeni çıktı heeeee

Listedesin sen hedefin var senin zayıf olcan sen kendine geeeel

Şişkinliiiiiikkkkkkkkk

Kalan günleri şişircek şeyler yemeyerek geçir ahu
Hele ki balık ağzına sürme
Vallaha sopamla gelirim he
Lunya diyete başlıyor mu

Antepia27 ve kelebekolacam kayıplarda belki sesi onları getirir.. kaçamak sessizliği mi bu acep
@MiuLego duysa bu laflarimi beni furur
Türkannnnnnnnnnnn

Kızdıpım şu buraya menğ berdikten sonra yemen.. menüyü zaten neden veriyoruz???? E o zaman senin menğler kandırıkçı menü.. menü verince ağza fermuar çekilecek yani bu kadar işte

Varmi ip atlayacak vatandaş
Beeeeennnnn
Ama ablam evde nasıl yapcam yapamam odamda da atlayacak kadar yer yok offfff
Uyuz miu gıcık miu tatlı miu sevgili miu yollarda kaldı miu şuan geçmişi merak eden miu
Bana mı didin
Çok güzel olmuş çiçeaaaammmmm
Afiyet olsun kuzum
Dalak nasıl yiyorsun ya maşallah

ya seniiii

hoş buldum hocam

nasılsın , nasıl gidiyor ... ? hiç sohbet edemedik seninle doğru düzgün .
menü bu haftada güzel geliyorum diyor

yaparsın sen ... olmadı yersin ama 5000 ip atlarsın korumada
Dün sabahki zaruri 1 dilim beyaz ekmegi ve aksamindaki az da olsa kizarmis balıkları saymazsam iyi gidiyorum.Bi de sporu düzene sokabilsem tam olacak.

Beeeeennnnn
Ama ablam evde nasıl yapcam yapamam odamda da atlayacak kadar yer yok offfff

Bana mı didin

Çok güzel olmuş çiçeaaaammmmm
Afiyet olsun kuzum
Dalak nasıl yiyorsun ya maşallah
he sana didim mezun olacağım ya öğretmene son hafta yaramazlık yapan çocuklar gibiyim

Görüyor ama beni hirslandiriyor biri bana şunu yapamazsın dedimi ben çıldırıyorum

canım işte biliyor damarını ..aslında sana destek oluyor bu şekilde

Kızım kresten geldi iki kaşık yemek yedi hafif atesi var uyudu horul horul uyudu... esimin isi vardi disarda ben yine yalniz kaldim..

geçmiş olsun kuzucuğa

regl gelmiş ... cumaya güzel şeyler duyarız inşallah

Yaaa servisteydimmmm midem bulanıyo artık telefona bakınca ama yine de yterdim yine de bakardım da şarjım bitti namıssız el mi çıkardın bana seni

lunya diyete başlasa var yaaa ... hatta 6 ay geçti mi bilmiyorum da .. bence çok kilo aldıysa direkt listelik

girdi ... %1 in altına hiiiç düşmedi .... %2 de oldu .... mezun oldu ...ahhh lunyam ahhh....bi kaptan olarak liste şeysini iyi bildiği için ...

Dün sabahki zaruri 1 dilim beyaz ekmegi ve aksamindaki az da olsa kizarmis balıkları saymazsam iyi gidiyorum.Bi de sporu düzene sokabilsem tam olacak.

hmmmm elektirikli sandalyelikmişte miu için :)) günden yırtmışsın bence

Kacgundur tutuyordum ana bi kere kaçırın ca çok vicdan yaptım bugünde dediklerini yaptım muz detoksunu tartı 200 falan arttı bugün akşam tartilinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…