- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Benim goguslerim cok sisiyor ve aciyor dokunamiyorum bile. O da spor yaparken sorun yaratiyor iste...Olmayinca fena iki gundur sancılanıyordu karnim cok sukur oldum insallah sende olursun canim
Emin misin
Yaaa servisteydimmmm midem bulanıyo artık telefona bakınca ama yine de yterdim yine de bakardım da şarjım bitti namıssız
Benimde oyle gecen hafta ip atlarken feci ağrıyordu..Benim goguslerim cok sisiyor ve aciyor dokunamiyorum bile. O da spor yaparken sorun yaratiyor iste...
Hafi bakalım menğ çok güzel sporla taçlanınca daha güzel
Ben gidiyorum ip atlıcam görüşürüz
Bu yemeğe dayanamıyorum da yeni çıktı heeeeeŞarjı bitti :)
Okudum gerçekten helal olsun ya benim sıkıntım boğazımı tutamiyorim
25 kilo verdim doğumdan sonra ama son kiloları vermekdayanamıyorum yemege
Şişkinliiiiiikkkkkkkkk@MiuLego ctesi sizden sonra dışarlarda Anne kv ordan arkadaş derken geç geldik eve.diyete uydum karataya uyamadım gep bozan bişeyler oldu.
Ctesi
Sabah
Nesfit
Akşam
Et kavurma
Domates biber
Peynir zeytin
Pazar
Dışarda okulla serpme kahvaltı
Akşam
Balık salata
Bugün
Sabah
Yok
Akşam
Kabuska
Kahvaltılık(çocuklar yerken yedim)
Bugün açlıktan başım ağrıdı
Lunya diyete başlıyor muyok kızmam kuzum ... gördüm nasıl sevindim ... çok adın geçti geçmişte .. meraktaydık ... @saydin78 da çok sormuştu seni ...
çok kilo aldın mı de hele ?
@MiuLego lunyamın efsane mortiliği vardır .... yeryüzünde görülmemiştir onunAntepia27 ile mortiliği ne capslaaar hazırlardı lunya fatmaya
bir de daktırımlakelebekolacam iyi didişirdi .... hani değerlendirmek istersen ön bilgi
Türkannnnnnnnnnnn
Aynen hiçte takilmiyor gayet kendi boyuna göre kestim Miss gibiOzellikle atlama ipi almistim gicik ediyor beni. Waytim capasir ipiyle atliyordu sanirim.
BeeeeennnnnVarmi ip atlayacak vatandaş
Uyuz miu gıcık miu tatlı miu sevgili miu yollarda kaldı miu şuan geçmişi merak eden miu
Çok güzel olmuş çiçeaaaammmmmMenuuuuuum
Sabah
1 dilim ananas ve 2 yumurta
Ara= 2 dilim ananas ve tarcinli yesil cay
Oglen=
pirasa yemegi havucsuz pirincsiz ve 1 dilim tb
17.30= az z.yaginda kavrulmus dalak ve su
Yanina yogurtlu lahana yapmistim ama yemedim yogurt oldugu icin. Salata malzemesi de kalmamis evde
@MiuLego
Dün sabahki zaruri 1 dilim beyaz ekmegi ve aksamindaki az da olsa kizarmis balıkları saymazsam iyi gidiyorum.Bi de sporu düzene sokabilsem tam olacak.ya seniiii
hoş buldum hocam
nasılsın , nasıl gidiyor ... ? hiç sohbet edemedik seninle doğru düzgün .
menü bu haftada güzel geliyorum diyor
yaparsın sen ... olmadı yersin ama 5000 ip atlarsın korumada
Şükür bugün ki sopamida yedim doydum
Az gelmiş evet az gelmii belli
Ne var ki
Bence çok doğru yapıyprum
Ben bekarsam herkes bekar olsun
Ne kodesi
Ne ettin de
Bizim takıma uğramıyosun nerelere gittin de kodese girdin
Az gelmiş korku vıyt hınım az gelmiş az
BernaaaaaDün sabahki zaruri 1 dilim beyaz ekmegi ve aksamindaki az da olsa kizarmis balıkları saymazsam iyi gidiyorum.Bi de sporu düzene sokabilsem tam olacak.
Beeeeennnnn
Ama ablam evde nasıl yapcam yapamam odamda da atlayacak kadar yer yok offfff
Bana mı didin
Çok güzel olmuş çiçeaaaammmmm
Afiyet olsun kuzum
Dalak nasıl yiyorsun ya maşallah
Etmiycem mezunhe sana didim mezun olacağım ya öğretmene son hafta yaramazlık yapan çocuklar gibiyim
Görüyor ama beni hirslandiriyor biri bana şunu yapamazsın dedimi ben çıldırıyorum
Kızım kresten geldi iki kaşık yemek yedi hafif atesi var uyudu horul horul uyudu... esimin isi vardi disarda ben yine yalniz kaldim..
Yaaa servisteydimmmm midem bulanıyo artık telefona bakınca ama yine de yterdim yine de bakardım da şarjım bitti namıssızel mi çıkardın bana sen i
Şişkinliiiiiikkkkkkkkk
Kalan günleri şişircek şeyler yemeyerek geçir ahu
Hele ki balık ağzına sürme
Vallaha sopamla gelirim he
Lunya diyete başlıyor mu
Antepia27 ve kelebekolacam kayıplarda belki sesi onları getirir.. kaçamak sessizliği mi bu acep
Türkannnnnnnnnnnn
Kızdıpım şu buraya menğ berdikten sonra yemen.. menüyü zaten neden veriyoruz???? E o zaman senin menğler kandırıkçı menü.. menü verince ağza fermuar çekilecek yani bu kadar işte
Dün sabahki zaruri 1 dilim beyaz ekmegi ve aksamindaki az da olsa kizarmis balıkları saymazsam iyi gidiyorum.Bi de sporu düzene sokabilsem tam olacak.
Şişkinliiiiiikkkkkkkkk
Kalan günleri şişircek şeyler yemeyerek geçir ahu
Hele ki balık ağzına sürme
Vallaha sopamla gelirim he
Lunya diyete başlıyor mu
Antepia27 ve kelebekolacam kayıplarda belki sesi onları getirir.. kaçamak sessizliği mi bu acep
Türkannnnnnnnnnnn
Kızdıpım şu buraya menğ berdikten sonra yemen.. menüyü zaten neden veriyoruz???? E o zaman senin menğler kandırıkçı menü.. menü verince ağza fermuar çekilecek yani bu kadar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?