Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada benimde sinirlenmiş olmam dökülmesi değilde, masaya oturuyorlar elinde bisiy olum oynama diyorum yok oynama diyorum yok eli bi yerde ağzı bi yerde

10 yaşından gün aldılar artık benimkiler bebeklik dönenleri geçti gitti çok yazdılar çizdiler doktuler
Kiz daha 10 yaşında onlar sen onlarin boylarina postlarına bakmaaaa ...hatta dillerinede bakma daha minnacik onlar...

İyiyiz canım herkes iyi çok şükür buyuyorlar işte 8 ayı bitti ablası sen nasılsın tatlım annen falan iyi mi
Hepimiz çok iyiyiz şükür makbuşum :68:

yok kızmam kuzum ... gördüm nasıl sevindim ... çok adın geçti geçmişte .. meraktaydık ... @saydin78 da çok sormuştu seni ...

çok kilo aldın mı de hele ?

@MiuLego lunyamın efsane mortiliği vardır .... yeryüzünde görülmemiştir onun Antepia27 Antepia27 ile mortiliği :KK53::KK53: ne capslaaar hazırlardı lunya fatmaya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bir de daktırımla kelebekolacam kelebekolacam iyi didişirdi .... hani değerlendirmek istersen ön bilgi :KK70:

N Nana kaç kilo oldun sen de hele bana :KK19:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Canlarım hiç girmeyelim bu toplara, ne güzel pazartesi falan :KK45:

kayıp aranıyorlarda top liste..

İlk sırada buralara artık hiiiiiiiiiiiç mi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç uğramayan @Ahu060812 var :KK12:

ikinci sırada Efser Efser günaydın bırakıp kaçannn gel kız çabık:KK4:

üçüncülük @Bonus taaa:KK34:

dördüncü sıramız yeni sessizimiz @eflalim dee:110:

listedekilere bu sessizlik hiç ama hiç yakışmıyor:duduk:
Yogun bir gün daha :confused:annemin camaşır makinasını yeni aldı bir türlü
Çalıştıramadı :KK45:evinde de temizlik var bugün perdeleri yıkandı ben kaç posta oraya gittim geldim :KK53: cocukları okula yollla gel gel yemeklerini hazırla geri git makinaya perde at derken evde ki işlerim yeni bitti:confused:

Gördüm canım Dün gece gelir gelmez gittim.Beni tanımadı :KK43: ..Sabah 7de tekrar gittim beni bu sefer tanıdı.Ama sadece boş boş bakıp kapatıyor gözlerini...Pek iyi görünmüyor.Beklediğimden daha kötü...Bundan sonra Rabbim ne derse o olacak...Ben iyi diyelim iyi olsun...

Nevom aklimdasin valla mesajını buldum.
Gitmene gormene çok sevindim...
Rabbim iki kapıdan birini açsın en hayırlı olanı..
Sizlere de güç kuvvet sabır versin..
Verir hani ondan şüphem yokta işte alışkanlık..
:36: :36: :36:

Back
X