- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Kaç sen kacBen film izlemeyefilm 3 saat merak etmeyin emi
aralarda tabiki gelirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç sen kacBen film izlemeyefilm 3 saat merak etmeyin emi
aralarda tabiki gelirim
Kiz daha 10 yaşında onlar sen onlarin boylarina postlarına bakmaaaa ...hatta dillerinede bakma daha minnacik onlar...ada benimde sinirlenmiş olmam dökülmesi değilde, masaya oturuyorlar elinde bisiy olum oynama diyorum yok oynama diyorum yok eli bi yerde ağzı bi yerde
10 yaşından gün aldılar artık benimkiler bebeklik dönenleri geçti gitti çok yazdılar çizdiler doktuler
Hepimiz çok iyiyiz şükür makbuşumİyiyiz canım herkes iyi çok şükür buyuyorlar işte 8 ayı bitti ablası sen nasılsın tatlım annen falan iyi mi
yok kızmam kuzum ... gördüm nasıl sevindim ... çok adın geçti geçmişte .. meraktaydık ... @saydin78 da çok sormuştu seni ...
çok kilo aldın mı de hele ?
@MiuLego lunyamın efsane mortiliği vardır .... yeryüzünde görülmemiştir onunAntepia27 ile mortiliği
ne capslaaar hazırlardı lunya fatmaya
bir de daktırımlakelebekolacam iyi didişirdi .... hani değerlendirmek istersen ön bilgi
![]()
Kiz daha 10 yaşında onlar sen onlarin boylarina postlarına bakmaaaa ...hatta dillerinede bakma daha minnacik onlar...
Bekle sen beni çarşambayı bekleee5 bin atlayıp oryantal yapicam
Amma o kadar da heyecanlanmıştımHepimiz çok iyiyiz şükür makbuşum
Canlarım hiç girmeyelim bu toplara, ne güzel pazartesi falan![]()
Hepimiz çok iyiyiz şükür makbuşum
Canlarım hiç girmeyelim bu toplara, ne güzel pazartesi falan![]()
39993000
Yokmu arttiran![]()
Görüşürüz bebekBekle sen beni çarşambayı bekleee
Amma o kadar da heyecanlanmıştım![]()
Bakk hele ben devam kaynanam dan şu alıcam beleş artırma suyu geldw karıyı sevme
Ben de aldım cars per yapcam@miulegoaldim vicdan çorbasını malzemeleri ni yarın hupletecegim
Ben yine 50 kilo olur muyumAnam ben bu hafta 50.5 olsam 23 kilo vererek mezun olmuş olacagim
Ama yinede buradan tembelAmma o kadar da heyecanlanmıştım![]()
buram buram 68 kokusu aldım![]()
Evet ausum doğumgünüm sağolHülyammmm doğum günün mü ?
Doğru anladım inşallah ... Hayırlı huzurlu yaşların olsun canım
Sorma ... ya nohutta bi cengaverlik var ya aus artık tırt![]()
Musmustlu harika yaşların olsun canım yeni yaşın sana gönlünden geçen tüm guzellikleri getirsin
Yogun bir gün dahakayıp aranıyorlarda top liste..
İlk sırada buralara artık hiiiiiiiiiiiç mi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç uğramayan @Ahu060812 var
ikinci sıradaEfser günaydın bırakıp kaçannn gel kız çabık
üçüncülük @Bonus taaa
dördüncü sıramız yeni sessizimiz @eflalim dee
listedekilere bu sessizlik hiç ama hiç yakışmıyor![]()
Gördüm canım Dün gece gelir gelmez gittim.Beni tanımadı..Sabah 7de tekrar gittim beni bu sefer tanıdı.Ama sadece boş boş bakıp kapatıyor gözlerini...Pek iyi görünmüyor.Beklediğimden daha kötü...Bundan sonra Rabbim ne derse o olacak...Ben iyi diyelim iyi olsun...