- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım di mi ıh hı hıh(Kemal Sunal gülme smileyicansın yahu
![]()
Ben evlilik yıldönümünü de kutluyorum @MiuLego nun .Müstakbel evlilik yıldönümün kutlu olsun Miu![]()
![]()
![]()
Bakkk nasilda biliyor kaptanin zaafini...
Bende kutluyorum
En çok ben kutluyorum
Geçmiş ve Gelecek bütün doğum günlerini kutluyorum
Aaaa Pakize Hanımda kutluyor
![]()
O zaman kaban istiyorum..Netten beğeneyim de faturaya senin adrese yollayayım.Kızlaaaarrrrrrrrrr
İsyan vaaaarrrrr
Kocalarınız sizi zayIflatıyor muuuuuu
HAYIIIIRRRRRRR
Miu sizi zayIflatıyor muuuuuuuu
EVEEEETTTTTTTTTTTT
O zamaaaaannn kocalarınız sizi sevmiyor onlar şişko olun çirkinleşin istiyor güzel görünün istemiyorrr
Ama miu öyle miiii
Hayııırrrr
Sizi bir tek Miu seviyorbir tek miu düşünüyor
o sizin iyiliğinizi istiyor
incecik taş gibi olun diyor
yaşasıb miuuuuu
NAPIYORUUUUUUZZZZZZ
Kocaları sevmiyoruz öpmüyoruz sarılmıyoruz onları tersliyoruz güzel söz söylemiyoruz
NAPIYORUUUUUZZZZZ
miuyu seviyoruz
Onu öpüyoruz
Ona sarılıyoruz
Ona sevgi gösteriyoruz
Hep onla vakit geçiriyoruz
Kocalarınızla sadece çocuk yapın ve bir kagıt gibi fırlatıp atın
Bence harika fikirrrr
MİU İN KOCALAR OUT
![]()
Kandırıkçı Miu.Ben de doğum gününü bilemedik diye üzülmüştümYahu miu aslan burcu değil mi ?
Nasıl doğum günü oluyor365 gün doğum günü kutlatır o
![]()
Yani diyete başlama günü mü?Yaaa işte günlerden pazartesi![]()
Ekmeği kestim ,t ekmeği yiyorum ,kola yerine de soda içiyorum
Ablacim bebiş var kızmak yok
Nevroşum yapar da zaten, ama deynebimin yapması için kola ve ekmeğin dünya üzerinden silinmesi gerekir![]()
bir yapsan klozet şenlense zateb -1.5
Geçen gün benim de aklıma geldi bu fikir,kafamız aynı çalışıyormuşBen naptin biliyormusun gülmeyin ama çocuk fitili varya onu kullandım şu an tuvaletteyim çok harika![]()
Senelerce oğlumu tek çocuk büyüttüm.Kızımla arasında 14 yaş var.İnan bana tek çocuk ta yorucu.Şimdi mesela çocukların birbiri ile vakit geçiriyor,arkadaşlık ediyor.Tek çocuk olunca daha çok ilgi bekliyorlar.Canım sıkılıyor dedikçe,keşke kardeşim olsaydı dedikçe kahroluyorsun.Çok gerildim yoruyor lar
iki çocuk çok farkli tek çocuk hiç çocuk
bi ara çok üstüme geliyorlar
vurdum diye birde vicdan çek şimdi
Misafirim gelecek belki menuden fikir alırım![]()
ablacım nasıl gidiyor?
cız coz kaçamak yokspor tam gaz devam değil mi?
![]()
Günaydın cnm noldu neden Ağladngünaydınnnnnn
dün gece çok agladımm
yüz göz heryerim şiş
çok canıım sıkıldı , çocuklar unutmuştu tabi uyandıgındaaa
amaaa ben unutmadımmm
:![]()
Ben 30 dk yürüyüş yaptım,kahvaltımı yaptım ,biraz PC keyfi yapıyorum.Az burada takılıp işleri yapmaya başlayacağım.Günaydın kızlaruyandım kahvalti hazirliycam
sizler neler yapiyosnz
Sağol canım
Ahhh annelikgünaydınnnnnn
dün gece çok agladımm
yüz göz heryerim şiş
çok canıım sıkıldı , çocuklar unutmuştu tabi uyandıgındaaa
amaaa ben unutmadımmm
:![]()
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca çok zor oluyor Allah acil şifalar versin inşallah mutlaka dr a götür cnm devam ederse serumlà geçiyor ancakAynen gece nöbetindeydim 3numara surekli kustu8,9defa bugün durumuna bakıp devam ederse dr götüreceğim
Senin kızına da çok geçmiş olsun
Aynen benim gibi ama uyuyor canım kalkıp biraz etrafı toparladım birde acıktım biraz tarçınlı süt içtim 1 serçe parmağım kaDr kepekli galetayla :))
Oh ne güzel yapılmış sporlarBen 30 dk yürüyüş yaptım,kahvaltımı yaptım ,biraz PC keyfi yapıyorum.Az burada takılıp işleri yapmaya başlayacağım.![]()
sağol kaptan.Geçmiş olsun kuzuya Allah şifa versin tez zamanda
Sen de başında nöbetçisin tabi
Doktora götürdüm şimdi üşütmeden kaynaklı dedi. İlaçlar fayda eder inşallah. Size de çok geçmiş olsun ecemavi. Çocuklar hasta olmasın ya dünya çöküyor benim üzerime böyle.Aynen gece nöbetindeydim 3numara surekli kustu8,9defa bugün durumuna bakıp devam ederse dr götüreceğim
Senin kızına da çok geçmiş olsun
Hosbuldmm bende Aysenur 22 yaşındayım allah çocuklarını bağışlasn inşallahCanım hoşgeldin güzel kilo vermeler diliyorum
Adım Fatma evdeyim 4 oğluşum var 105 kilo civarında yım kendimi tanitayim dedim yaşım 45 ana sen 39 diyebilirsin
Tekrar hoşgeldin
Hosbuldmm bende Aysenur 22 yaşındayım allah çocuklarını bağışlasn inşallahbenim de 2 buçuk yaşında oğlum 3 aylık kizin var
ben şimdi sana abla mi desem bilemedimm
![]()
Günaydın cnm noldu neden Ağladn![]()
Ahhh annelikİçine dert oluyor sinirin geçince .
Evet ablacigimm doğum kilolarım arti hamileikten önce de 76 diym galiba şimdi 81 ama 65 olmak istiyorum bakalım hayırlısı hep birlikte inşallahDe canım takımda genelde abla derler çok genç anne olmuşsun Rabbim evlatlarini esirgesin inşallah
Kilonu girmedim doğum kilolarinimi vereceksin
Şimdi hatırladım canım bende dün oğluma aynen tuvaleti gelince tutuyor son ana kadar gidince altına yaptı bende senin gibi yaptım oturdum sonra ben ağladım çok kötü bişey yaa
akşam çocuklara biraz çıkıştımmm cnm ondaannn
hafta sonu bi hamburger ısmarlarım
birde kırtasiyeye götürürümmmm
ay ne bilim vallaaaa başkka napayım
kafam kazan gibi
Akşam yemeği mi gündüz oturmasımı canımMisafirim gelecek belki menuden fikir alırım![]()
günaydın tatlış spor kaptanım
pazartesiye 65 dakika eliptik (260 puan)+20 dakika bölgesel egzersiz (60 puan)= toplam 320 puan yazarmısın![]()