Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çikilata en bi sevdiğim doğum günümde gelse ne sevindirik olurum :rolleyes:Çok güzel düşünmüşsünüz canım:KK37:
Sağol canım. Bende severim hem de beyaz çikolata. Eşim dün üç tane büyük beyaz çikolata almış . Öğretmen için de al demiştim. Akşam üçü yedi bende burnumu kıvırdım :KK53:

Selamlar güzeller .... :KK200:

Artık affınıza sığınıyorum :oops::oops: sabah bir posta daha uyuyorum okullu okuluna işli işine gidince ... uyanınca bi kahve içip öğle yemeğine giriştim bugün ... tayfam geldi .. hemen onlar gidince de arkadaşım uğradı kahve ... o gitti Yusuf geldi ... akşamdan satranç sözüm vardı ... öyle böyle derken şimdi oturdum şuraya bakmaya .

Velhasılı kelam durum bu .... geçmişten iyice koptum herkes iyidir umarım :KK68::KK68: diyetlere zeval gelmemiştir :KK19:
Sitedende koptum ... nohut beni türlü yaptı iyice :confused::confused: editörlükten hatıra binayen atmadılar bence :KK70::KK70: söyleyeyim de onu da bırakayım bari .

Bacak ağrımı yazmıştım , o günlüktü ... daha da gelmedi .. en azından gelse de MS değil şükür derim artık ....

Bizden böyle efenim :KK68:
Çok özleniyorsun yokluğun belli :(

Görüyor ama beni hirslandiriyor biri bana şunu yapamazsın dedimi ben çıldırıyorum :kızgın:
Kocan huyunu bildiği için seni gaza getirmeye çalışıyor ;) sen bu azimle 45 bile olursun ;) metan iyi, spor var, emzirme var . Bütün avantajlar sende kıymetini bil ;)

Sporlarınla aldın başını gidiyorsun mortim ben hastayım tabi faydalan hastalığımdan :KK70::KK9:

kuzum 2 haftadır az da olsa eksiler gelmeye başladı,bunu düzenli spora borçluyum,hafta sonuda yapamadım diye çok üzüldüm yapsam eksilerim dahada fazla olurdu o yüzden yapmak zorundayım
cuma annemler gelcek yapamıycam zaten :KK42:

çatlak annesinden mi:110:
bence çok güzel olmuşlar eflal olsa olsa akıllı annesinden :KK9::KK19::KK60:

kuzum 2 haftadır az da olsa eksiler gelmeye başladı,bunu düzenli spora borçluyum,hafta sonuda yapamadım diye çok üzüldüm yapsam eksilerim dahada fazla olurdu o yüzden yapmak zorundayım

Sağol canım ;)

Sağol canım. Bende severim hem de beyaz çikolata. Eşim dün üç tane büyük beyaz çikolata almış . Öğretmen için de al demiştim. Akşam üçü yedi bende burnumu kıvırdım :KK53:
Petito çok severim beyaz çikolataya aşığım antepfıstıklı bitter sütlü ayy hepsini seviyorum ayırt edemedim bebeklerimi:rolleyes:Yeme sen yemeyelim :KK70:

Haklısın kuzum yap yap bende regli sonrasında sıkılaşacağım inşallah :sampiyon:Squat nasıl gidiyor:KK8::KK30:

Anaa pardon ya bende menü yorumluyon sandım.haşlama yumurta ceviz vs gibi klasik kahvaltı yapıyorum ekmeksiz sonra acıktıkça vicdan ama ben tuz falan atıyodum atmamak gerekiyomuş
Sağol banum yarın yapacağım artık kahvaltı yaptım.ekmekle çorba kalsın o zaman yarına kahvaltı diyince ben normal iki dilim ekmekle yaptım o zaman yarın yapayım

dediğim şekil aynen devam ediyorum :sus:15 sayı yapıyorum:KK9:
daha bi etkisi yok ama bekliycez bakalım:işsiz:
sen yapıyomusun?

Regli öncesi yapmadım her türlü şüpheye karşı malesef 2 haftadır yürüyüş dışında bir hareketim yok ama inşallah cumadan itibaren başlıyorum :KK60: 15 de kalma artır derim :rapci:

anaamm kim gelmiş :KK74: hoşgeldin
ben iyiyim hala hedefe varmaya çalışıyorum:kızgın:
sen nasılsın? kızın nasıl büyümüştür :emir_bebek:artık epey ele geliyodur
Cok şükür teyzesi 4 ayimiz bitti bu ay sonu ise basliycam. :( krese gidecek minigim. Hala varamadin mi hedefe

Back
X