- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Ayy yakın olsak birbirimize çiçek yaptırırdıkBen de cicek isterim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yakın olsak birbirimize çiçek yaptırırdıkBen de cicek isterim.
Ben de cicek isterim.
yine niye kızdın eflalAyy yakın olsak birbirimize çiçek yaptırırdıkişin esprisi bir yana bugün kesinlikle eşim bir şey yapmasın , yüz göz olmak istemiyorum hiç
Aynennmiu diycek şimdi gidin kocanızı sevin beni sevmeyin![]()
Canım benim pek arkadaşım da yoktu çocukken çok çektim yalnizliktan şimdi de mesela eşim bi sıkıntısı olunca hemen kardeşleriyle oturur konuşur bi çözüm bulurlar benimse paylaşacak kimsem yokBu konulara hep takiliyorum bu ara
Bi sene ogretmenler gunu icin esimden cicek istedim. Gitmis bana saksi cicegi almis bi suru de para vermis, sinifa geldi cicek ustelik. Aaaalllaaahimmm dedimmm. Kirmizi antoryum almis. Ben de hic anlamam cicek bakimindan. Bakamadim tabi oldu zavalli
Genel halimizyine niye kızdın eflal![]()
Haklisin canim.Canım benim pek arkadaşım da yoktu çocukken çok çektim yalnizliktan şimdi de mesela eşim bi sıkıntısı olunca hemen kardeşleriyle oturur konuşur bi çözüm bulurlar benimse paylaşacak kimsem yok
Eflalim bence sen o odunu yontarsin amaaaaa pek ugrasmak istemiosun gibi hissediyorumbenimki çiçek çok aldı bana ilginç ama
Genel halimiz![]()
Masalah ona allah sağlıklı ömür nasip etsinTeyzeleri kızımın ilk disi cikti
Bi sene ogretmenler gunu icin esimden cicek istedim. Gitmis bana saksi cicegi almis bi suru de para vermis, sinifa geldi cicek ustelik. Aaaalllaaahimmm dedimmm. Kirmizi antoryum almis. Ben de hic anlamam cicek bakimindan. Bakamadim tabi oldu zavalli
Üzülme vaytım gelecek o hala işte sakin ol artı değil o şişkinlikkkDün 500 artiydim bugün tamı tamina 1.5 artiyim tartı costuuuuhalam gelmedi bi gelse ölüyorum ağrısından kendisi yokkkkk
![]()