Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi sene ogretmenler gunu icin esimden cicek istedim. Gitmis bana saksi cicegi almis bi suru de para vermis, sinifa geldi cicek ustelik. Aaaalllaaahimmm dedimmm. Kirmizi antoryum almis. Ben de hic anlamam cicek bakimindan. Bakamadim tabi oldu zavalli
:KK70: benimki çiçek çok aldı bana ilginç ama:deli:
yine niye kızdın eflal :110:
Genel halimiz :deli:

Bi sene ogretmenler gunu icin esimden cicek istedim. Gitmis bana saksi cicegi almis bi suru de para vermis, sinifa geldi cicek ustelik. Aaaalllaaahimmm dedimmm. Kirmizi antoryum almis. Ben de hic anlamam cicek bakimindan. Bakamadim tabi oldu zavalli

Ay benim eşim de öğretmen o yüzden o gün hicbir şey yapmiyoruz.

Benim eşim boyle cicek almayi fln cok sever ben de hic sevmem.Cikarken alirdi eve nasil goturcem diye kizardim bazen butun gün gezecek oldugumuzda koca buketle gelirdi kizardim ben de nasil tasicam elimde diye.Boyle boyle adamin icindeki romantizmi bitirdim:KK53:

Sevgililer gününde hediye gondermistim bi olay oldu sinirimden onu kutlamiyorum.Dogumgunlerimiz cok yakin ve hep memleketlerde oluyoruz ozel kutlama yapmadik.Nikah ve 2 dugun 3 yildonumumuz var.Gecen yil hamileydim ailemin yanindaydim beraber degildil.Sagolsun bu yil da tepemi attirdi bi daha asla ömür boyu kutlu olsun bile deme dedim.

Boylece 2 yilda bütün kutlanacak günleri tükettik :confused:

Dün 500 artiydim bugün tamı tamina 1.5 artiyim tartı costuuuu:deli::bicak:halam gelmedi bi gelse ölüyorum ağrısından kendisi yokkkkk:KK61::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Üzülme vaytım gelecek o hala işte sakin ol artı değil o şişkinlikkk

Hala gelene kadar tartıya çıkmak yasak sana

Back
X