Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet gülüm ... tartı toplamda 3.5 kadar oynadı ..zaten bu çok fazla bu süre için de ... genişleme 3.5 tan fazla .

Ama ben Yusufta da böyleydim , 3 aylıkken 6 aylık gibi görünürdü karnım . gebeliğim dışardan çabuk belli olur benim ...

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan diyorum be eflal :KK49::KK49::KK49:
Yav nolacak hepi topu birkaç ayını alacak onları vermek boşversene:halay:

cuma geliyormuş ya ...bu demektir ki sen cuma günü Nego Nego i aç susuz akşama kadar bekletirsin ..3 mil de leslie yaptırırsın :confused::confused::confused::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

eflal gelsin perşembe kurtul yavrummmm :rolleyes:
Ah ah zaten o kesin öğlene kadar açım yani 2 ye kadar:rolleyes: aslında getirme yöntemi varda bir tane neyseeee :KK53:

Yemicem yemicem yemicem 500 gram eksik gorucem biliyorum biliyorum yemicem yersem göremem tutarsam boğazımıza hergün 500 e yakın eksi görüyorum yeme yeme
Yeme kız açlıktan ölmicen nasılsa zaten 1 saat dayansan hoop uyku saati gelcek o açlık gitcek sabah kahvaltı yapcan mis mis yeme diren meydan oku yemeye
bizde birazdan başlıyacağız ....şimdi satrançta bizimkiler ... sonra 3lü kitap okuma saati ... 1 saat ... sonra Yusufa :uykucu::uykucu:

bak ne güzel .... evlen sende yalnız okuma kitabını :KK3:
:110:Kitap okumak yalnızken güzel kiii

Evli olsam neden kitap okuyam başka yapcak aktiviteler bulrum:confused:

Yemicem yemicem yemicem 500 gram eksik gorucem biliyorum biliyorum yemicem yersem göremem tutarsam boğazımıza hergün 500 e yakın eksi görüyorum yeme yeme

yeme tabii ki de türkan .... yesen de sabaha açsın yemesen de ...
şu an yiyeceğin şeyin tadını da biliyorsun ....

sana pişt pişt yapıyor , gelsene diyor da..yesen müthiş pişmanlık ....tartıda en az artı 300 gr .. ne gerek var ?

O sopalar hep bana hep bana

oyyy kuzum kemiklerinin sesi geliyor yahu artık sana vurmasın

Yeme kız açlıktan ölmicen nasılsa zaten 1 saat dayansan hoop uyku saati gelcek o açlık gitcek sabah kahvaltı yapcan mis mis yeme diren meydan oku yemeye

:110:Kitap okumak yalnızken güzel kiii

Evli olsam neden kitap okuyam başka yapcak aktiviteler bulrum:confused:

20:00 de değil onlar yavrum ... bu evlatlı etkinlik saati :confused:

Back
X