Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeme tabii ki de türkan .... yesen de sabaha açsın yemesen de ...
şu an yiyeceğin şeyin tadını da biliyorsun ....

sana pişt pişt yapıyor , gelsene diyor da..yesen müthiş pişmanlık ....tartıda en az artı 300 gr .. ne gerek var ?

oyyy kuzum kemiklerinin sesi geliyor yahu artık sana vurmasın
Yalan yapıyo vayt

Ne zaman vurmuşum ona hacııı:KK53:

evet gülüm ... tartı toplamda 3.5 kadar oynadı ..zaten bu çok fazla bu süre için de ... genişleme 3.5 tan fazla .

Ama ben Yusufta da böyleydim , 3 aylıkken 6 aylık gibi görünürdü karnım . gebeliğim dışardan çabuk belli olur benim ...

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan diyorum be eflal :KK49::KK49::KK49:
Amaaan dert ettiğin şeye bak millet 30 kilo alıyor ya hamileyken . Bende sen gibiyim çok iyi anlıyorum, üç aylıkken karnımdan anlaşılırdı hemen. Albümde hamile göbeği fotolarım var bak görürsün. 10 kilodan fazla almazsın eminim ;) ilkinde 16 ikincide 10 kilo aldım. Senin gibi sağlıklı beslendim ikincide.

Yeme kız açlıktan ölmicen nasılsa zaten 1 saat dayansan hoop uyku saati gelcek o açlık gitcek sabah kahvaltı yapcan mis mis yeme diren meydan oku yemeye

:110:Kitap okumak yalnızken güzel kiii

Evli olsam neden kitap okuyam başka yapcak aktiviteler bulrum:confused:

sana pişt pişt yapıyor , gelsene diyor da..yesen müthiş pişmanlık ....tartıda en az artı 300 gr .. ne gerek var ?

Ya siz beni bilseniz uyuşturucu krizine giriyorum sanki allahım ana geçti bugün az yedim Bn hep böyle yesem direk bende eksi 500 Bn biliyorum kendimi o yüzden direnicem ana geçti bi kahve yapicam acılı sonra ip sonra duş sonra kocama patates kızartması yapicam ana asla yemicem sıkıldım bu diyet işinden istesem 1 aydan kısa sürede veririm kendi kendime uzatiyirun

Amaaan dert ettiğin şeye bak millet 30 kilo alıyor ya hamileyken . Bende sen gibiyim çok iyi anlıyorum, üç aylıkken karnımdan anlaşılırdı hemen. Albümde hamile göbeği fotolarım var bak görürsün. 10 kilodan fazla almazsın eminim :KK66: ilkinde 16 ikincide 10 kilo aldım. Senin gibi sağlıklı beslendim ikincide.

Alırım alırım :)kutumda 15 hissediyorum en az ... ama o da iyi 71-72 olurum ...
65 le çıkarım hastaneden ...ohh mis ...
Kalan 7-8 kiloyu da burda veririm ...planlar tamam

:confused:Çocuk yoksa saati de yok:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Evli olsam baya çocuk yapmam sonuçta kalori yaktırıyo gel hele der dururum :rolleyes:iyi ki evli değilim:rolleyes:

git git kitap oku hadiiiiiiiiiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Alırım alırım :)kutumda 15 hissediyorum en az ... ama o da iyi 71-72 olurum ...
65 le çıkarım hastaneden ...ohh mis ...
Kalan 7-8 kiloyu da burda veririm ...planlar tamam

git git kitap oku hadiiiiiiiiiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
E yani daha ne 15 olsun mis. Yine fit olursun ki .yaşasın fasulye :KK200:

Dün akşam sana dert yandım diye dövdü beni vurdu kırbacı vurdu kırbacı:deli:

Nego Nego verdiğiniz mi öğretmene ? ne içindi bu arada o hediye ?
Ayy evet dur whatsaptan atıyım sana. Çocuklar öyle şeker vs getiriyormuş. Oğlum da götürmek istiyordu. Öğretmen ödül olarak veriyor. Zorunlu değil yani. Bende böyle düşündüm. Öğretmen hemen mesaj attı teşekkür etti. Çocuklar da mutlu olmuş. Oğlum desen pek mutlu :)

Ayy evet dur whatsaptan atıyım sana. Çocuklar öyle şeker vs getiriyormuş. Oğlum da götürmek istiyordu. Öğretmen ödül olarak veriyor. Zorunlu değil yani. Bende böyle düşündüm. Öğretmen hemen mesaj attı teşekkür etti. Çocuklar da mutlu olmuş. Oğlum desen pek mutlu :)

çok güzel çok ince çoook zarifti ama ...fikir olarak .
aynı sen :KK19:

Back
X