Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eve gelişim gecikti epey oglani yedirdim uyutuyom gecmise de baktim.

@MiuLego bana kahvalti menusu versene ekmeksiz.Ama ben peynir yiyemiyon cigden erimis pismis olmasi lazim.Yumurtayi cok iyi pisirirsem ekmeksiz zeytinle yiyebilirim belki.Domates yemem salatalik bitti bugun pazara gitme gunumuzdi esim gidememis eli bos geldi.aglamak istiyorum:mad:

23172721_1904957796188678_3019771140681888863_n.jpg
Ben kupası aldım geldim caya

Eve gelişim gecikti epey oglani yedirdim uyutuyom gecmise de baktim.

@MiuLego bana kahvalti menusu versene ekmeksiz.Ama ben peynir yiyemiyon cigden erimis pismis olmasi lazim.Yumurtayi cok iyi pisirirsem ekmeksiz zeytinle yiyebilirim belki.Domates yemem salatalik bitti bugun pazara gitme gunumuzdi esim gidememis eli bos geldi.aglamak istiyorum:mad:
Kuzum evde ne var ne yok bilemedim

Bol malzemeli lor peynirli biberli omlet yapabilirsin yumurta da iyice pişmiş olur yanına 3 ceviz boolca marul (tok tutar) ve zeytin vs ne varsa ve 1 bardak süt ile tüketebilirsin

Eflal bildiğin gibi değilim anneeeeem .... :deli::deli::deli:
ahhh cok dertlenmiş senın veremeyecegın kılo ıcat edılmedi daha
gittiğinde öptürüp duracağına iki sopalayaydın :deli:
ay buna cok güldüm ahuuu duy duy sakın sabit geleyim deme
@masumm masanın en kibar ...en bir iki lokma ile saatlerce oyalananı ol yemek yerken e miii kuzum :KK200:

@ada81 canoma da çıkmadan bi :KK15: bırakayım ...

ecemavi ecemavi me de seni tutuyorummm biliyorsun mesajıma koyayım :KK19:
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Hadi bakalım ördeğim inşallah tahat hastalıksız geçer bu gece ve sonrası :)

Aminnnnn saydınım Allah yardımcın olsun inşallah gebe haberlerini alırız burada ne güzel kutlamalar yaparız :KK68:
insallah kuzucum :KK200::KK68: evet ya ne kutlariz :KK37:insAllah insAllah

Bugün iştahım çok açık(ne zaman değildi ki):skandal:
Kilo aldırmayan şeyler yiyeyim diyorum ,yine gitmiyor yeme isteği:skandal:
Hava iyiyken kızı parka götüreyim ,çıkayım evden ,yoksa durum kötü:skandal:
Ben tatlı isteği oluşunca Züber aldım 20 gr o biraz dizginliyor. Evde yapılışı da varmış hurma ile hurma ceviz fındık hindistancevizi blender dan geciriyormussun top top çikolata topu oluyormus.

Back
X