- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
begum75 dün 5300 ip atladım 20 dakika yürüyüş
Bugünde 30 dk oryantal yaptım
Pazartesi 1060 ip 50 yürüyüş
1100
Salı 105 yapıyor
şekerkız mesajından bişey anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begum75 dün 5300 ip atladım 20 dakika yürüyüş
Bugünde 30 dk oryantal yaptım
Pazartesi 1060 ip 50 yürüyüş
1100
Salı 105 yapıyor
Seni unutmayaaaa ömrüm yeter miiii?
Unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi![]()
Pazartesi 5300 ip atlama =1060 puanşekerkız mesajından bişey anlamadım![]()
günaydın nilişkom
tebrik ediyorumPazartesi 5300 ip atlama :1060 puan
20 dk tempolu yürüyüş 50 puan
Toplam :1100 puan
Salı :30 dk oryantal :105 puan demek istemiş.
Keşke bu sporu ben yapsaydım da o yüzden de teşekkür etseydintebrik ediyorum
sonra teşekekür ediyorum![]()
Bence hala karışıktebrik ediyorum
sonra teşekekür ediyorum
bu arada oryantal 3,5 puanmıymış ben 3 diye tahmin ettiydim@MiuLego
Keşke bu sporu ben yapsaydım da o yüzden de teşekkür etseydin![]()
şekerkızın sporunu anladımda oryantalin puanı konusunda tereddütteyimBence hala karışık![]()
nehirnil111 ile
begum75 minnaklarıma bende bir öpücük yollayayım
sabah minnoşlarımı okuyamadım hiç
@Sarayca ne durumdasın ? gelip gidiyor musun bacım ? 1-1 yapacağız değil mi ?![]()
Evet ,ben de farkındayım arttırmam lazım ,bu aralar kırgınlık var üzerimde.yani üzülme herkesin şartları bir değil ama seninde sporlarını bir tık artırman lazım
biz kadınız kafaya koyarsak birgün mutlaka zaman ayırır o sporuda yaparız
bu arada pazartesi sporu 1100 değil 1110 yapıyo![]()
Allah yardımcın olsun zor valla..ezdirme kendini ben olsam carlardım eşe canım burnumda zaten sen ne demek istiyon diye...valla taviz tavizi doğuruyo ama azıcık savunma bile eşi bidahakine bi düşünmeye sevk ediyo..Merhaba kizlar iki gundur giremiyorum moralim acayip bozuk oglum hasta iki gundur aglamaktan bogazlari yara oldu gorumcem bizde dun hic uyumadim gunduz desen misafir daha bu saat oldu ayaktayim oglumu guc bela yeni uyuttum benimde uyuturmu bilmiyorum cocugu sanki ben hasta etmisim gbi. Sozler soyluyolar gorumcemin oglu ikide bi dovuyo oglumu onlarla hic bas edemiyorum zaten ne yone donecegimi sasirdim
Nerdeydin ki gezmede mispor olayını bende oturtamadım ya dün eve girdigimde 11 di saatt duş al
ortalık topla yemek hazırla bugüne derke 1:0 da yattım sabah uyanamaıdm tabiki![]()
Halay çekme zumba yerine geçer demişti Miu,oryantal da zumba yerine geçiyorsa dk 3.5 olur .Ama mesela leslie halaydan daha zor geliyor bana ,onun puanı 3şekerkızın sporunu anladımda oryantalin puanı konusunda tereddütteyim![]()
Nerdeydin ki gezmede mi