Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar efenim az buçuk işim var çok az geleceğim :KK22::KK37:

begum75 begum75 :KK15:

Eki Görüntüle 2064909
günaydın nilişkom:KK200:
upload_2017-11-8_9-14-25.webp

sakın geç kalma erken geelll özletme kendini :KK15:

Keşke bu sporu ben yapsaydım da o yüzden de teşekkür etseydin :dua:

yani üzülme herkesin şartları bir değil ama seninde sporlarını bir tık artırman lazım:rapci:
biz kadınız kafaya koyarsak birgün mutlaka zaman ayırır o sporuda yaparız :rapci:
bu arada pazartesi sporu 1100 değil 1110 yapıyo:KK48:

yani üzülme herkesin şartları bir değil ama seninde sporlarını bir tık artırman lazım:rapci:
biz kadınız kafaya koyarsak birgün mutlaka zaman ayırır o sporuda yaparız :rapci:
bu arada pazartesi sporu 1100 değil 1110 yapıyo:KK48:
Evet ,ben de farkındayım arttırmam lazım ,bu aralar kırgınlık var üzerimde.:olamaz:
Ben Candynin yalancısıyım :KK53:kendiminkinde emin olmak için hesap makinasında topluyorum ,O hesaplamıştır diye hesaplamadım bile :KK45:Bravo,farketmişsin :KK9:

Merhaba kizlar iki gundur giremiyorum moralim acayip bozuk oglum hasta iki gundur aglamaktan bogazlari yara oldu gorumcem bizde dun hic uyumadim gunduz desen misafir daha bu saat oldu ayaktayim oglumu guc bela yeni uyuttum benimde uyuturmu bilmiyorum cocugu sanki ben hasta etmisim gbi. Sozler soyluyolar gorumcemin oglu ikide bi dovuyo oglumu onlarla hic bas edemiyorum zaten ne yone donecegimi sasirdim
Allah yardımcın olsun zor valla..ezdirme kendini ben olsam carlardım eşe canım burnumda zaten sen ne demek istiyon diye...valla taviz tavizi doğuruyo ama azıcık savunma bile eşi bidahakine bi düşünmeye sevk ediyo..

Back
X