- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam1 taneden fazla yeme ama tb unu diye.İnsan ayarlayamıyor unu ,fazla olur ,yeme sakın ,eşine bırak fazlasını.
ece güzel laf ettinHedef kiloda olsak bunlar arada kacamak olur dengeleriz ama iste kilo vermeye çalışınca sadece ayak bağı oluyor
Çalışan insan için daha zor .Evde olunca alternatif yiyecekler bulabiliyor insan ,iş yemeği olunca ,bir de cazip olunca ,bir de görsel şölen oluncaHedef kiloda olsak bunlar arada kacamak olur dengeleriz ama iste kilo vermeye çalışınca sadece ayak bağı oluyor
Çalışan insan için daha zor .Evde olunca alternatif yiyecekler bulabiliyor insan ,iş yemeği olunca ,bir de cazip olunca ,bir de görsel şölen oluncaOnun yerinde olsam ben de dayanamaz yerdim
![]()
Ben hedef kiloya indim geçen hafta .Nasıl olsa indim diye hafta sonu kaçamak yaptım ,artıdayımece güzel laf ettin
hedefte olsak dengeleniyoda diyette hızımızı kesiyo![]()
Revaniye de enfes demeyi ihmal etmemişsinbizde bugünkü menü
pırasa
makarna
enfes revani
ama ben pırasa+1 dilim ekmek+ev yoğurdumu yiycem![]()
Ye sen daha yeBen hedef kiloya indim geçen hafta .Nasıl olsa indim diye hafta sonu kaçamak yaptım ,artıdayımDiğer günler yemezsem aynı kiloya gelirim sandım ama inmiyor tartı
![]()
Senede degil normalde 20 is gunu ama 10 is gunu yazin 5 is gunu kisin diger 5 gun kullandirilmiyor icerde birikiyor.Cok azmış senede 1hafta oda kış nasıl izin hakkı o
Tamam anladım o zaman yaza kadar zayıflayıp ideal kiloda tatile gitmek lazımSenede degil normalde 20 is gunu ama 10 is gunu yazin 5 is gunu kisin diger 5 gun kullandirilmiyor icerde birikiyor.
Bankadayim
inanılmaz zor uyandım
gözlerimiii açamadımmmmmm
çakıl hangi sektördesin
bende bu yıl 1 hafta izin yaptım veee
cidden bende isteridm bir ay izinlli olmayı
okadar yorgunum ki bünyem perişan olduuu![]()
Ben hedef kiloya indim geçen hafta .Nasıl olsa indim diye hafta sonu kaçamak yaptım ,artıdayımDiğer günler yemezsem aynı kiloya gelirim sandım ama inmiyor tartı
![]()
Revaniye de enfes demeyi ihmal etmemişsin
Revani yemiyorsun ama dondurma yalıyorsun
Şaka bir yana iradeli olmak lazım,hem yiyeyim hem zayıflayayım olmuyor işte![]()
kolay gelsin kaptanımGünaydınnnnnnnnn
Dünden işler birkmiş kızlar acilen yapmam lazımdı azcık yaptım ancak günaydın diyebildim.. Halledeyim geliyorum
HADİ CANIMLAAAR
ŞU HEDEFLER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM
HEDEFLERİ ÖNEMLİ
GÖREYİM SİZİ SON 2 GÜN HEDEFE VARMAK İÇİN SON KOZLARIN OYNANACAĞI GÜNDÜR
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
10 KASIM HEDEFLERİ
Ahu060812 (66.9) _________________________ hadi ahu hadiiiii ne yap ne et ben anlamam
Efser (67.9) _________________ 67 ler hoşgeldi demeliyiz hala sonrası haftada
suspushanimcim (59.5) ________________________ -1 net gelmeli.. takımı sırtlama sırası çünkü.. ne yapıp edip gelmeli.. spora asılmalı..
Bonus (96.5) ______________________________________ işte hedef -1 hedef zaten 500 ü artıydı geçen haftadan -1.5 net hedef
nar_cicegim (64.2) ________________ takımı sırtlayacaklar bir diğeri.. daha çok spor ile olacak.. olmalı.. değişmeli birşeyler.. bu hedefi akla kazımalı.
@White1989 (50.5) ______________ yakışı sana be ..
@eflalim (67.1)_____________________________ bu hedefi istiyorum eflalim.. üşenilmeyecek her gün spor yapılacak ip atlanacak
CocoChanelmademoiselle (57.3)__________________ -1 kilo açık ve net.. sen spor yapınca çok rahat olur..
Nevreste (66.1)_________________________ tadından yenmez yahuuuu
S Sguat girls (59.9)_________________________hoş geldin 5 lerrrrrrrrrr birdaha seni görmeyeceğiz 6 laaar
matematik61 (77) ______________________ düz hesap yaptım taze listelim.
@Makbule007 (58.2)_______________________________ artıları def etmeli bir hedef geldi
ecemavi (66.3) ____________ o artılar hemen gitsin ececim hemen hemen.. hiç kalmasın kalıcı olmasın
Antepia27 (103.9) _________________________ geçen haftanın hedefi ile aynı. dokunmadım bile Fatma.
ada81 (69.2) ______________________ zor bir hedef değil adacım yaparsın kuzum
@masumm (64.7) __________________ ay hadi inşallah sendeki bu kararlılıkla olur banu
@daydream- (71.3) _____________ artılara bay bay diyip eksileri karşılama zamanı
Nefs (?)________________________
ErSeSi (66.7) ______________ fena artı ile geldin seda. bu hafta ekstra dikkat ve çaba ile fazlasını göndermelisin
kelebekolacam (71.4) _____________________ dikkat etmezsen artılar yerleşir o yüzden hemen onları gönderip eksiye geçmeli
@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ hala sonrası bu hedefe ulaşılmalı şeri
deynepnaz (64.5)_____________________________ nasıl güzel nasıl kolay hedef deynepcim.. belki de daha fazlası bile olur he ne dersin?
@Stepbystephappiness (51.8)_____________________________ 51 leri karşılayalım biz artık
@AHMET esra (80)____________________________bu hafta az eksi geldi senden.. o yüzden haftayaki hedefin bol eksili ve ulaşılabilir bir eksi esracım..sıkı tut işi..
cakil80 (88) _____________________________________ çakıl cıs cossuz geçirirsen metan iyi gibi sanki bu hedefe ulaşırsın canım
begum75 (58.2) ______________________ az kaldı 57 lereeeeeeeeeee.. spora aynen devam ama begüşüm
@_SARAYCA_ (60.5) ________________________ valla o meşhur saraycayı görmek istiyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaa
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ausencia (
) ____________________ hedef belli
![]()
bankadamısınBankadayim
29 ocak ilk hedefim ailem e eski cakilin geldigini gostermeliyimTamam anladım o zaman yaza kadar zayıflayıp ideal kiloda tatile gitmek lazım
Gecmis oksun.Günaydın kızlar başım ağrıyor griptenkızımı emzirirken inşallah bulasmaz çok korkuyorum
![]()