Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçti cnm şimdi sadece önüne bak hiç bişey için gec değilmidem bulanana kadar çkilolata yedim son iki gündür üstelik mideme ve bağırsağıma zarar verdiğini bile bile![]()
kan bağın da olunca bi yere kadar oluyor çırpınıyorsun çırpınıyorsun olmayınca ben vazgçeçmeyi öğrendim.... artık yoruldum ben vazgeçtim diyorum ....Bayıldım bu cümlene keşke ben de yapabilsem.Ama bu tip insanlara kan bağın olunca olmuyor işte...
inşallah reglidendir begümmm.... ama geçen ocakta şubatta bi kesmiştim karbonu evde kekte pişsse asla yemezdim ağzıma dahi sürmezdim ama ne oldu bana bilmiyorum şuan bıraksalar bi kalıp keki bitirebilirim(( meyveyle aram yok onu yemiyorum zaten... ama karar verdim bıçak gibi kesecam karbonu böyle olmayacak ... üstelik kako benim mideme çoook zarar veriyor yakıyor direk... bağırsaklarımada zarar veriyor ishal oluyorum direkt ama yinede durmuyorum
((
kahve içmiyorum canım demir eksikliğim var ilacı bıraktım bari vücüttaki demir tutunabilsin diye kahve , yeşil çay içimiyorum yeşil çay içsem iştahım kesilecek biliyorum ama oda demir eksikliğine sebep oluyorrrr
işte geçen aralık ayınd abaşlamıştım nisana kadar aç bırakarak diyet yaptım 10 kilo verdim ama ondan sonra bi bıraktım bidahada toparlyamadım yazın çok şükür kilo çok almadım ama şimdi alıyorummm hissediyorum((
şu dakika itibarı ile karbonu kesmek lazım yarını beklememek en güzeliiii inşallah başarırım bi hafta dişimi sıksam daha azğımı sürmem... ben dışarı giderken bile koyardım cebime iki ceviz badem yolda acıkırsam onları yerdim ama şimdi sanki herşey gitti aklımdannnGeçti cnm şimdi sadece önüne bak hiç bişey için gec değil
teşekkürler iyiki varsınız zaten burası olmasaydı çoktan verdiğim kiloları alırdımCanim aç bırakma kendini kendin için güzel diyet tarifleri yap mesela. Cann çikolata mi istedi 2 kare bitter ye. Protein cook önemli ve tok tutar kahvaltı da tarçınlı süt ve yumurta cok güzel gider mesela vazgeçeme canım arkamdayiz biz
Canim nasil uyutuyosunKızlar hala oğlumu uyutmaya çalışıyorum neredeyse 1 saat olduben inat yaptıkça o daha çok inatlasiyor
![]()
Ayagimda sallıyorum cnmCanim nasil uyutuyosun
İşte bu beeeeeeeeeeeeeÇok karamsardim o gün kabızlık ve kaçamak yapmıştım tartıda 63 gordum gördüm ve dünyalar başıma yıkıldı dedim tamam ven yapamadım sonra kocam belliydi zaten şenin böyle yapacağın dedi ... dedim yaparsın sen neler yapmadın ki burnumu yapmayacaksın dedim ve bu sabah 60 gördüm yani gaza geldim son 5 kilo ve onuda yılbaşına girmeden yapicam
adaaa 1 tepsi baklavayı bitiririm,ağzın açık kalır bende de bu potansiyel var
yani söylediklerin tamamen hala etkisi söyliyim sana,bikaç güne bişeyin kalmaz
spordan asla vazgeçme,birgün faydasını mutlaka görceksin
ada ilacı neden bıraktın
sana tavsiyem günde 1 defa al,oda akşamları yatmadan yarım saat kadar önce olsun
bak bide böyle dene inan iştahına hiç etki etmiyecek
ben koyardım kızımı beğişine yatağına çıkardım odadan kendi kendine uyurdu..gelirdim üstünü örter çıkardım odasından bebekliğinden beri hep öyleydi hiç sallamadık hiç yanıma almadım .....Kızlar hala oğlumu uyutmaya çalışıyorum neredeyse 1 saat olduben inat yaptıkça o daha çok inatlasiyor
![]()
O zorlasiyo her gecen gun.İnşallah uyur hemen minnak.Ayagimda sallıyorum cnm![]()
Canım hatırlarsan bende aynıydım geçen hafta oluyor böyle ben gittim bı gün ne Canım istiyorsa yedim ama pimanlı çekmeden istegimle bugün dedim ne istiyosam yiycem sonra başlayacağım etkili oldu canım zihnim de normale döndü çok şükürişte geçen aralık ayınd abaşlamıştım nisana kadar aç bırakarak diyet yaptım 10 kilo verdim ama ondan sonra bi bıraktım bidahada toparlyamadım yazın çok şükür kilo çok almadım ama şimdi alıyorummm hissediyorum((
canım , benimde midem aç değil zihnim aç zatennnn ama bitirecem bu işi böyle olmayacak sonu yookkkkCanım hatırlarsan bende aynıydım geçen hafta oluyor böyle ben gittim bı gün ne Canım istiyorsa yedim ama pimanlı çekmeden istegimle bugün dedim ne istiyosam yiycem sonra başlayacağım etkili oldu canım zihnim de normale döndü çok şükür
inaşallah Rabbim kolaylıklar versin sağ salim kucağına bebeğini alırAyyy eltime yatış yapılmış doğum varbebisin kalp atışı yavaşmış zaten eşi aşağı da diye sezeryan demişlerdi. Sağ salim doğar inşaallah.
Amin. Akşam giderim inşaallah. Nazlı çıktı kızı :)inaşallah Rabbim kolaylıklar versin sağ salim kucağına bebeğini alır![]()
Benim burada birtek ablam var diğerleri 2 saat uzak bir şehirde..valla yakın olmamaları çok iyi birşey..arada bir görüyorum onda da özleşmiş oluyoruz..ben Canımı sıkan kötü günümde yanımda olmayanları hemen hayatımdan çıkartırım..mala mülke paraya önem veren hiç kimseyle arkadaş olmam..evime gelip eşyama bakacaklar evime gelemez..sınırlarım vardır..kimsenin hiçbirşeyine karışmam böyle olunca kimsede bana karışamaz..Bayıldım bu cümlene keşke ben de yapabilsem.Ama bu tip insanlara kan bağın olunca olmuyor işte...