Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2017-11-08 15.22.55.webp

Bitki çayımı aldım geldim. Kapı baca ne varsa sildim patlattım. Yarın da camları silsem. İp de atladım, duş da aldım.

Bayıldım bu cümlene keşke ben de yapabilsem.Ama bu tip insanlara kan bağın olunca olmuyor işte...
kan bağın da olunca bi yere kadar oluyor çırpınıyorsun çırpınıyorsun olmayınca ben vazgçeçmeyi öğrendim.... artık yoruldum ben vazgeçtim diyorum ....

inşallah reglidendir begümmm.... ama geçen ocakta şubatta bi kesmiştim karbonu evde kekte pişsse asla yemezdim ağzıma dahi sürmezdim ama ne oldu bana bilmiyorum şuan bıraksalar bi kalıp keki bitirebilirim :KK43:(( meyveyle aram yok onu yemiyorum zaten... ama karar verdim bıçak gibi kesecam karbonu böyle olmayacak ... üstelik kako benim mideme çoook zarar veriyor yakıyor direk... bağırsaklarımada zarar veriyor ishal oluyorum direkt ama yinede durmuyorum:KK43:((

:KK19:adaaa 1 tepsi baklavayı bitiririm,ağzın açık kalır bende de bu potansiyel var:oha:
yani söylediklerin tamamen hala etkisi söyliyim sana,bikaç güne bişeyin kalmaz
spordan asla vazgeçme,birgün faydasını mutlaka görceksin

kahve içmiyorum canım demir eksikliğim var ilacı bıraktım bari vücüttaki demir tutunabilsin diye kahve , yeşil çay içimiyorum yeşil çay içsem iştahım kesilecek biliyorum ama oda demir eksikliğine sebep oluyorrrr

ada ilacı neden bıraktın:KK11:
sana tavsiyem günde 1 defa al,oda akşamları yatmadan yarım saat kadar önce olsun
bak bide böyle dene inan iştahına hiç etki etmiyecek

işte geçen aralık ayınd abaşlamıştım nisana kadar aç bırakarak diyet yaptım 10 kilo verdim ama ondan sonra bi bıraktım bidahada toparlyamadım yazın çok şükür kilo çok almadım ama şimdi alıyorummm hissediyorum :KK43:((
Canim aç bırakma kendini kendin için güzel diyet tarifleri yap mesela. Cann çikolata mi istedi 2 kare bitter ye. Protein cook önemli ve tok tutar kahvaltı da tarçınlı süt ve yumurta cok güzel gider mesela vazgeçeme canım arkamdayiz biz En Büyük KK

Geçti cnm şimdi sadece önüne bak hiç bişey için gec değil
şu dakika itibarı ile karbonu kesmek lazım yarını beklememek en güzeliiii inşallah başarırım bi hafta dişimi sıksam daha azğımı sürmem... ben dışarı giderken bile koyardım cebime iki ceviz badem yolda acıkırsam onları yerdim ama şimdi sanki herşey gitti aklımdannn

Canim aç bırakma kendini kendin için güzel diyet tarifleri yap mesela. Cann çikolata mi istedi 2 kare bitter ye. Protein cook önemli ve tok tutar kahvaltı da tarçınlı süt ve yumurta cok güzel gider mesela vazgeçeme canım arkamdayiz biz En Büyük KK
teşekkürler iyiki varsınız zaten burası olmasaydı çoktan verdiğim kiloları alırdım :KK200::KK200::KK200:

Çok karamsardim o gün kabızlık ve kaçamak yapmıştım tartıda 63 gordum gördüm ve dünyalar başıma yıkıldı dedim tamam ven yapamadım sonra kocam belliydi zaten şenin böyle yapacağın dedi ... dedim yaparsın sen neler yapmadın ki burnumu yapmayacaksın dedim ve bu sabah 60 gördüm yani gaza geldim son 5 kilo ve onuda yılbaşına girmeden yapicam
İşte bu beeeeeeeeeeeee:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

:KK19:adaaa 1 tepsi baklavayı bitiririm,ağzın açık kalır bende de bu potansiyel var:oha:
yani söylediklerin tamamen hala etkisi söyliyim sana,bikaç güne bişeyin kalmaz
spordan asla vazgeçme,birgün faydasını mutlaka görceksin

ada ilacı neden bıraktın:KK11:
sana tavsiyem günde 1 defa al,oda akşamları yatmadan yarım saat kadar önce olsun
bak bide böyle dene inan iştahına hiç etki etmiyecek

canım iştahtan değil bağırsağıma zarar verdi öyle böyle değil içtiğim zaman direkt bağırsaklarım ağrıyor folik asit bazı bağırsakalrda ağrı yaparmış bende yaptı ve ishal yapıyor çok bağırsak çalıştırıyor bu sefer bağırsak boşalınca daha çook acıkıyorum... dr konunştum senin dediğin ilacı söyledim onu yazın dedim eczaneeye gittim eczacı dedi hepsi aynı birbirinden farklı değil ki dedi ayrıca bu ilacı veremeyiz 3 kutu maltofer yazmış önce 3 ay sonra bu ilacı alabilirisniz dedi.... sorun değil ilacı alırdım ama aynısı deyince ne gerek var dedim almadım.....

Kızlar hala oğlumu uyutmaya çalışıyorum neredeyse 1 saat oldu :anne: ben inat yaptıkça o daha çok inatlasiyor :KK43:
ben koyardım kızımı beğişine yatağına çıkardım odadan kendi kendine uyurdu..gelirdim üstünü örter çıkardım odasından bebekliğinden beri hep öyleydi hiç sallamadık hiç yanıma almadım .....

işte geçen aralık ayınd abaşlamıştım nisana kadar aç bırakarak diyet yaptım 10 kilo verdim ama ondan sonra bi bıraktım bidahada toparlyamadım yazın çok şükür kilo çok almadım ama şimdi alıyorummm hissediyorum :KK43:((
Canım hatırlarsan bende aynıydım geçen hafta oluyor böyle ben gittim bı gün ne Canım istiyorsa yedim ama pimanlı çekmeden istegimle bugün dedim ne istiyosam yiycem sonra başlayacağım etkili oldu canım zihnim de normale döndü çok şükür

Canım hatırlarsan bende aynıydım geçen hafta oluyor böyle ben gittim bı gün ne Canım istiyorsa yedim ama pimanlı çekmeden istegimle bugün dedim ne istiyosam yiycem sonra başlayacağım etkili oldu canım zihnim de normale döndü çok şükür
canım , benimde midem aç değil zihnim aç zatennnn ama bitirecem bu işi böyle olmayacak sonu yookkkk

Bayıldım bu cümlene keşke ben de yapabilsem.Ama bu tip insanlara kan bağın olunca olmuyor işte...
Benim burada birtek ablam var diğerleri 2 saat uzak bir şehirde..valla yakın olmamaları çok iyi birşey..arada bir görüyorum onda da özleşmiş oluyoruz..ben Canımı sıkan kötü günümde yanımda olmayanları hemen hayatımdan çıkartırım..mala mülke paraya önem veren hiç kimseyle arkadaş olmam..evime gelip eşyama bakacaklar evime gelemez..sınırlarım vardır..kimsenin hiçbirşeyine karışmam böyle olunca kimsede bana karışamaz..

Back
X