sıkıntı şu ki o gün nefs geç bildirim yaptı ya bulamıyorum onun kilosunukız bari nefs in ? ni kaldırsaydın
zaman geçmeden hedefini yazıver hemen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıntı şu ki o gün nefs geç bildirim yaptı ya bulamıyorum onun kilosunukız bari nefs in ? ni kaldırsaydın
zaman geçmeden hedefini yazıver hemen
Yalniz o zayiflama corbasi cok igrenc, hayata kusdum resmensarimsakli yogurtla belki yenir o ancak
Yalniz o zayiflama corbasi cok igrenc, hayata kusdum resmenZayıflama çorbası balim
hee anladımsıkıntı şu ki o gün nefs geç bildirim yaptı ya bulamıyorum onun kilosunu![]()
hopp hopp noluyoo
hopp hopp noluyookaptan yoldan çıkma karbonda neymiş
senin ablanla aran düzeldimi bu arada?![]()
He he kaptan. Ohh misssiğrenç değil
bizi zayıflatan herşey çok gzelll ımmmmm harika oooohhh mis![]()
Bende seni kocaman öptüm kuzucum bende yemedim kadayıfı mutfakta duruyor öyleben çıkıyorumdirek eve
bugün o tatlıyı yemediğim için kendimi tebrik ediyorumbana bu konuda en büyük desteği veren
nehirnil111 kuzumu öpüyorum
![]()
TSK ederim kaptanicemah kıyamam kuzuma migeen de ne berbat şey
diren begüşüm yaparsın sen yenilme kıytırık tatlılaraaaa
yap kız nazın alasını yap bana senin nazına gurban
ada kuzum..
bak böyle böyle diye diye 100 kiloları görüyor insanlar..
her geçen gün motive düşer diyetten uzaklaşırsın her geçen gün başlamak zor elir..
karbonun zararlısını yiyorsun yedikçe yiyesin geliyor çünkü içinde şeker var çünkü o da uyuşturucu bağımlılık yapar.. en erken yoldan dönmek gerek..
mesela şu andan..şimdi ilk öğününle kes at karbonu bıçak gibi..
şükür yiyoruz doyuyoruz sağlıklı şeylerle de .. inançlı insansın sen o kısmını düşün boş yere yiyorsun onları açlıktan değil ve bu iyi bir şey değil..
Sporu asla azaltma.. tarçını kullan kan şekerini dengeesin.. yaptın sen bu işi yine yaparsın.. spordan sonra hemen 1 muz 1 süt tüket.. tartıdaki rakama takılmamayı kafana sok..
yarın öbür gün değil kuzum hemen şimdi zararlı şeyleri mideme sokmayacağım de miden çöplük değil.. karar vermekte herşey.. sen tam karar vermemişsin demek ki..
ve hergün menü ver.. menü vermemek insanın düzenin bozuyor menü verdin ardından kaçamak yaptın gel onu da yaz .. buraya yazmak insanı inanılmaz durduruyor bilirsin..
hep yanındayımmhadi başlayalım zehir tatlı karbona savaş açalım ben hazırım
ay müthiş menü makbuşummmmmmmmmmm müthişşş ip de atlanmış hem de adede bak hele
![]()
kız onu unutmuşum öbürüne cevap verirken
Sikma canini canim. Bi sure sonra yaparsin sen de. Benimkisi 3 yasini dolduracak. Daha yeni-yeni hem psikolojik hem de fiziklsel hazirim zayiflamaya. Sen bol bol yuruyus yap. Yediklerine de dikkat et, sonra da sikilastirirsin vucudunu insallah. Hem benim nerden baksan 3 kilo fazlam var. Ozellikle gobekde. Ama moralimi yuksek tutmaya calisiyorum burdaki kizlarla. Sen de oyle yapNe güzel maşallah cnm ♡♡ ben öyle çok zorliyamiyorum kendimi ya özellikle karnıma yuklenemiyorum Sezeryan ameliyatim yüzünden 3 buçuk ay oldu ve korkuyorum![]()
canım begüşüm iradeli begüşüm bir tatlı parçasına yenilmeyeceğini biliyorum zatenben çıkıyorumdirek eve
bugün o tatlıyı yemediğim için kendimi tebrik ediyorumbana bu konuda en büyük desteği veren
nehirnil111 kuzumu öpüyorum
![]()
bir yudumcuk yemişsin detoks olmuş bu banuuu
sabah 1 kahve
10:00
2 dlm peynir
yarım yeşil elma
öglen
yeşil elma üzerine
1 kase yogurt
tarçın+yulaf ezmesi
az önce