Anam kim mezun oluyor sadece listede yokum yine buradayım kiiBen kimseyi mezun etmek istemiyom
Vayt 163738262725272638283637 lara koşuyoooooor4 aydır atlıyorum abla bu ara biraz hastalık nedeniyle birakmistim bunyeyi isitiyorum yavaş yavaş çarşamba perşembe 6000 görürüm ondan sonra ki hafta 10000 olur
AeoBen kaçar öp. Kıb bb
Hep öyle diyorlar kandırıyorlar beniAnam kim mezun oluyor sadece listede yokum yine buradayım kii
Dur bakalım daha 1 gün 1 gece var nefsimmmmm
Ben kandirmam balım sadece cumartesi aktif olamam misafirim var tatlı borekli çörekli gün yapacağım yiyeceğim bu defa kızma emiHep öyle diyorlar kandırıyorlar beni
Mezun olursan abartmadan yemeye kızmam :) abartırsan kızarımBen kandirmam balım sadece cumartesi aktif olamam misafirim var tatlı borekli çörekli gün yapacağım yiyeceğim bu defa kızma emi
Çakılım menüde hiç zararlı yok.. şişirebilecek şeyler var sadece.. menğ güzel afiyet olsun.. yarın şişkinlik yapacak şeyler yeme kuzum malum perşembeMenume gelirsek
Saat 10.30
1 kepekli Kaşarlı kırmızı biberli sandviç
Saat 13.00
3 mercimekli köfte yanına çoban salata
Ezogelin çorbası
Saat 17
1 mandalina
Saat 20.50
2 kaşık mantarsote
3 kaşık karnabahar
1 kase baharatlı yoğurt
50 gr yufka ekmek
Şimdide çay içeceğim.
4 aydır atlıyorum abla bu ara biraz hastalık nedeniyle birakmistim bunyeyi isitiyorum yavaş yavaş çarşamba perşembe 6000 görürüm ondan sonra ki hafta 10000 olur
Apartman bir daha o kilolari görmeye hiç niyetim yok sonra zaten devam diyete sporaMezun olursan abartmadan yemeye kızmam :) abartırsan kızarım
Apartman bir daha o kilolari görmeye hiç niyetim yok sonra zaten devam diyete spora
5bin halinde 2 part yapacağım sıkılasmam lazim biraz daha karından 110 73 dusunce biraz kötü olduOlur aslında gün içinde atlanir..
Benim gibi düşündüm birden..
Çünkü ben bi seferde atlayıp bitiriyorum...
Zaten Atlatikca hız kazaniyorsun sen ve Türkan bayağı hizlanmissiniz maşallah...
Karbon yedin ya banu normal gider o inşallahAy benim tarti çok kötü ya
cuma günü tartilmiycam bu gidişle
bu saatte bile olsa baya yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?