Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım bugün herkes bu modda sanırımHerkese Günaydın sevgili arkadaşlar. Gece en az 10 kere kalkmisimdir bebek için. Ben pert.o yukaridaki kediye katılıyorum.![]()
Hayırlı sabahlar hanımlar gününüz aydın olsun
![]()
Günaydın şekerlerGünaydın canlar harika persembdler olsun
Günaydın şeker bakıyorumda artık kilonu yazdırmıyorsun o yüzden muhabbet edemez olduk selamı sabahı kestinGÜNAYDIN
SELAMLAR
NASILSINIZ
Ben gene güne enerjik başladım
Çok rüyalar gördüm halla halla
Rüyanda yemek yiyirdum
Uyanınca bi üzüldüm
Neyse hatun kişiler tartıda eksi gorucem gene
Wcye gidip tartilicam
Cuma bekleyin beni
Sonra kendimi simarticam sütlü kahve
Oo harikasın canım yarına yuvarlama 1 olur mu neden olmasınBaskülde -500 görmenin mutluluğu ve cuma heyecanı![]()
Günaydın
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklarGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
günaydın benim tartı 67, 3 diyor ya deli olcam![]()
Her halin sevimliSaçlarında çeke çeke severim seni heçok heyecanlanıyorum cuma gelince
beni hep sev
keşke hergün cumayı bekler gibi olsa
cumayı beklemeyen hallerim sevimsiz mi la
![]()
Bağımlılık 21günmüş senin biyolojik bağımlılığın geçmiş gerisi psikolojiyle alakalıEvet beni bile frenledi 24 gun oldu kola icmeyeli
Yok mortim ben okadar duramam arada tel paketiyle gelirimAksam 17 de gorusuruz mortimecemavi
Bana günaydın yok muGünaydın
![]()
Burda olduğun sürece sorun yokAyy hosbuldum. işte bu tam da duymak görmek istediğim şey. Yani isteyince yapiliyormus. Bazen beni bir karamsarlık kaplıyor böyle 90 kilo gezmek hep kader immis hiç veremeyecekmisim gibi. Süpersin tebrik ediyorum senidarısı başıma. Bir gün ben de bu cümleleri kurabilirim inşallah
çok sevdim ben burayı. Gerçekten çok güzel bir ortam çok teşekkür ederim herkese.
![]()
Günaydın şekerler
Günaydın şeker bakıyorumda artık kilonu yazdırmıyorsun o yüzden muhabbet edemez olduk selamı sabahı kestin
Oo harikasın canım yarına yuvarlama 1 olur mu neden olmasın
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar
Günaydın kuzum deli olma lütfen vücudun zaten oturuyor yeni bir düzen deniyorsun ve daha bugün perşembe zaten biliyorsun ki hedef hep cuma olsa da bu ömürlük bir şey![]()
Günaydın Efserim olmamı görmedim seniBana günaydın yok mubuaralar tirp canım üzernize alınmayın
![]()
ya anlamıyorum bu nasıl birşey![]()
Günaydın canım eminim harika bir eksi göreceksin ip atlamak ne harika şeymiş yahu bugün erkenden atlayalım da kaslarimiz insin yarın sabah kadaro kadar pratik geldi ki bana video yok ekstra hiç bisi yok yer sorunu yok giy ayakkabiyi tak sporÇÜ sutyenini ve bütün yağları at müthiş
![]()
Günaydın Efserim olmamı görmedim seniNasılsın niye triplisin
Vücut tutuyor olabilir yoksa çok az yiyorsun aslında denemediğin metot da kalmadı![]()
Günaydın şekerler
Günaydın şeker bakıyorumda artık kilonu yazdırmıyorsun o yüzden muhabbet edemez olduk selamı sabahı kestin
Oo harikasın canım yarına yuvarlama 1 olur mu neden olmasın
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar
Günaydın kuzum deli olma lütfen vücudun zaten oturuyor yeni bir düzen deniyorsun ve daha bugün perşembe zaten biliyorsun ki hedef hep cuma olsa da bu ömürlük bir şey![]()
Ohhhh gelsin sütun gibi bacaklar benim biraz göbek problemim var aslında bacakta ziade ama ona da iyi geliyor nasıl kaşınıyorum atlarken müthiş demek ki yağ yakıyorumBenim 2 hafta önce bacaklarımı görsen iyyyyyyy iğrenç selülit sarkık yunus yumustu hele şimdi görmen lazim
Cidden ip atlama müthiş birşey bende sabah akşam atlıcam![]()
Oo harikasın eşinde hırs yaptırmak için söylemiştir erkekler bu kadar anlıyor diyettenSen hiç bana pas vermeyonki
Yüzüme bakmayon
Ayırdılar bizi birbirimizden
Ya 2 2 3 gün kaçırdım üstüne kabız oldum
Sonra ben bi üzüldüm
Kocam dedi senden de bu beklenir
Kırdı beni
Bende hırs yaptım accukta @MiuLego kozdi
Ben dur dedim yapma
63 gördüğüm tartıda 60 ı gördüm
Sabahb59
Olucam ins![]()
Of bende kendimi iyi gidiyor sanırdım bende bu hafta dengesiLigimden 61 e kadar gördüm tartıda ama şükürler olsun bu sabah 58 gördüm kusurlu tabi yarına daha da inecek inşallahSen hiç bana pas vermeyonki
Yüzüme bakmayon
Ayırdılar bizi birbirimizden
Ya 2 2 3 gün kaçırdım üstüne kabız oldum
Sonra ben bi üzüldüm
Kocam dedi senden de bu beklenir
Kırdı beni
Bende hırs yaptım accukta @MiuLego kozdi
Ben dur dedim yapma
63 gördüğüm tartıda 60 ı gördüm
Sabahb59
Olucam ins![]()