Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı sabahlar hanımlar gününüz aydın olsun
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın canlar harika persembdler olsun
Günaydın şekerler :halay:
GÜNAYDIN
SELAMLAR
NASILSINIZ :kahve:
Ben gene güne enerjik başladım :KK45:
Çok rüyalar gördüm halla halla o_O
Rüyanda yemek yiyirdum:KK11:
Uyanınca bi üzüldüm :KK53:
Neyse hatun kişiler tartıda eksi gorucem gene:KK53:
Wcye gidip tartilicam:KK53:
Cuma bekleyin beni :21:
Sonra kendimi simarticam sütlü kahve:KK6:
Günaydın şeker bakıyorumda artık kilonu yazdırmıyorsun o yüzden muhabbet edemez olduk selamı sabahı kestin:63::KK17::KK60:
Baskülde -500 görmenin mutluluğu ve cuma heyecanı :dondurma::dondurma:
Oo harikasın canım yarına yuvarlama 1 olur mu neden olmasın :KK8::KK73:

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar :KK37:
günaydın benim tartı 67, 3 diyor ya deli olcam :mad::mad::mad::mad:

Günaydın kuzum deli olma lütfen vücudun zaten oturuyor yeni bir düzen deniyorsun ve daha bugün perşembe zaten biliyorsun ki hedef hep cuma olsa da bu ömürlük bir şey :KK36:

Saçlarında çeke çeke severim seni he :KK4::KK36::KK74:çok heyecanlanıyorum cuma gelince:rolleyes:beni hep sev:rolleyes:keşke hergün cumayı bekler gibi olsa:rolleyes:cumayı beklemeyen hallerim sevimsiz mi la:KK42:
Her halin sevimli :KK19:

Evet beni bile frenledi 24 gun oldu kola icmeyeli
Bağımlılık 21günmüş senin biyolojik bağımlılığın geçmiş gerisi psikolojiyle alakalı

Aksam 17 de gorusuruz mortim ecemavi ecemavi
Yok mortim ben okadar duramam arada tel paketiyle gelirim:KK45:

Ayy hosbuldum. işte bu tam da duymak görmek istediğim şey. Yani isteyince yapiliyormus. Bazen beni bir karamsarlık kaplıyor böyle 90 kilo gezmek hep kader immis hiç veremeyecekmisim gibi. Süpersin tebrik ediyorum seni:KK9:darısı başıma. Bir gün ben de bu cümleleri kurabilirim inşallah:dua:çok sevdim ben burayı. Gerçekten çok güzel bir ortam çok teşekkür ederim herkese. En Büyük KK
Burda olduğun sürece sorun yok :KK19:kendini kaptanların eline teslim et gerisi geliyor :rolleyes:inan zamanın bu kadar keyifli gecegini 6 ay önce söyleseler inanmazdım :KK68:

Günaydın şeker bakıyorumda artık kilonu yazdırmıyorsun o yüzden muhabbet edemez olduk selamı sabahı kestin:63::KK17::KK60:

Günaydın kuzum deli olma lütfen vücudun zaten oturuyor yeni bir düzen deniyorsun ve daha bugün perşembe zaten biliyorsun ki hedef hep cuma olsa da bu ömürlük bir şey :KK36:

ya anlamıyorum bu nasıl birşey :(

Günaydın canım eminim harika bir eksi göreceksin ip atlamak ne harika şeymiş yahu bugün erkenden atlayalım da kaslarimiz insin yarın sabah kadar :spor::spor::spor:o kadar pratik geldi ki bana video yok ekstra hiç bisi yok yer sorunu yok giy ayakkabiyi tak sporÇÜ sutyenini ve bütün yağları at müthiş :rapci::rapci::rapci:

Benim 2 hafta önce bacaklarımı görsen iyyyyyyy iğrenç selülit sarkık yunus yumustu hele şimdi görmen lazim:rolleyes:
Cidden ip atlama müthiş birşey bende sabah akşam atlıcam Hoppa

Günaydın Efserim olmamı görmedim seni :KK60:Nasılsın niye triplisin :KK16:

Vücut tutuyor olabilir yoksa çok az yiyorsun aslında denemediğin metot da kalmadı :KK43:
Nare83 Nare83 bende de olur ara ara öyle dengesiz artışlar kuzum evde mısır püskülu kiraz sapı varsa demle bol bol iç maydanoz sapini kaynatıp onu da içebilirsin akşam yediye kadar en az 3 lt su bitmiş olsun zaten hafif beslenirsin spor yapmiasindir inşallah onu geç saatte yapmak da ödem tutuyor hiç panik olma kuzum menülerinize güzel yalancı bi sonuç o rakam yarına düzelecek :KK60::KK60:

Sen hiç bana pas vermeyonki
Yüzüme bakmayon
Ayırdılar bizi birbirimizden
:KK42:

Ya 2 2 3 gün kaçırdım üstüne kabız oldum:KK42:
Sonra ben bi üzüldüm :KK42:
Kocam dedi senden de bu beklenir :KK42:
Kırdı beni:KK42:
Bende hırs yaptım accukta @MiuLego kozdi:KK4:
Ben dur dedim yapma:-)
63 gördüğüm tartıda 60 ı gördüm :confused:
Sabahb59:confused:
Olucam ins:KK74:

Benim 2 hafta önce bacaklarımı görsen iyyyyyyy iğrenç selülit sarkık yunus yumustu hele şimdi görmen lazim:rolleyes:
Cidden ip atlama müthiş birşey bende sabah akşam atlıcam Hoppa
Ohhhh gelsin sütun gibi bacaklar benim biraz göbek problemim var aslında bacakta ziade ama ona da iyi geliyor nasıl kaşınıyorum atlarken müthiş demek ki yağ yakıyorum

Yüzüme bakmayon

Oo harikasın eşinde hırs yaptırmak için söylemiştir erkekler bu kadar anlıyor diyetten :KK70:Olsun yine kavuşuruz elbet seninle sürekli gruplar dönüyor :KK37:

Yüzüme bakmayon

Of bende kendimi iyi gidiyor sanırdım bende bu hafta dengesiLigimden 61 e kadar gördüm tartıda ama şükürler olsun bu sabah 58 gördüm kusurlu tabi yarına daha da inecek inşallah

Ohh mis gibi yesilsoganli maydonuzlu kivircikli 2 yumurta ile salata yaptım
1 dilim sadece ufacık börek yedim onuda saatlerce çiğneyerek
1 2 çatal yoğurt kaymağı 1 çay kaşığı da pekmez yedim ohhh
Öğlen de sadece taze fasulye yicem bi porsiyon bu kadar akşamda kuru kayısı incirle geliştiricem @MiuLego borege kızma valla 1 dilim dil ekmek yerine yedim

Back
X