- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Haftanın ürünü gibi değil ama zor buluruz kesin tüh hiçte girmedim bu hafta oraya şansa gitseydim belki de bulurdum hepsindenCanım hemen gönder kalmamıştı sonunu aldım ben. Dur sitesine bakalım bu haftanın ürünü mü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftanın ürünü gibi değil ama zor buluruz kesin tüh hiçte girmedim bu hafta oraya şansa gitseydim belki de bulurdum hepsindenCanım hemen gönder kalmamıştı sonunu aldım ben. Dur sitesine bakalım bu haftanın ürünü mü
Evet haftanın ürünü. İnşaAlah kalmıştır kuzumŞu a101 nin bize yaptığına bak heleAlmalıyız yahu bu fırsat kaçmaz resmen 30 TL karda olurum inşallah buluruz buraya da gelmiştir ya
Bende sıraya koymuştum alacaktım onları paket yapmışlar uyguna satıyorlarmış güya şimdi alamazsam içim gider hepsi buradadan da alamam
![]()
Bugün gelmiş kuzum. Ücra yerdeki mağazaya bakınHaftanın ürünü gibi değil ama zor buluruz kesin tüh hiçte girmedim bu hafta oraya şansa gitseydim belki de bulurdum hepsinden![]()
İnşallah kalmıştır kuzum çok çok sağol düşünüp söylemen bile yeterEvet haftanın ürünü. İnşaAlah kalmıştır kuzum
Çok iyisin ya nereden buluyorsun bu bilgileri ben mağazalarını bile zor buldumBugün gelmiş kuzum. Ücra yerdeki mağazaya bakın![]()
wawww 65 dakika eliptikkkk helal olsun beeee ben en fazla en fazla 45 dakika yapmışlığım var ... 65 dakikaaaaa![]()
Bugün kaslarını dinlendir bence kuzum sanırım ciddi ciddi ödem yapıyor yediklerinden eminsen başka türlüsü mümkün değil regli haftası değilseMoralini bozma lütfen bizim gayemiz ömürlük korumak kendimizi sonuçta bu cuma olmaz haftaya inmiş olursun
o yemediğin irmiklerin karşılıını alacaksın
Bende çok seviyorum ki
Eki Görüntüle 2065398
amin eflalim çok sağolİçindeki sıkıntı feraha çıksın canım![]()
A101 in sitesinde canim ya ben de sutekli takip ediyorumÇok iyisin ya nereden buluyorsun bu bilgileri ben mağazalarını bile zor buldum![]()
Bende cok sukur iyiyim canım.Triplim Megim iyiyim sen nasılsın asıl nerelerdesin bir gittin bıraktın bizleri daha gelemedin
Aman Allahım koşmalıyım akşama misafir var ne etsem eşimi göndermeliyim derhalHer a101 de var mıdır
![]()
Eflal ben spor için tayt istiyorum gelmiş bir türlü gidip alamadım yaaaBugün gelmiş kuzum. Ücra yerdeki mağazaya bakın![]()
Bende cok sukur iyiyim canım.
Çocuklar sırayla hastalandilar sonra ben baya kötü zamanlar geçirdik ama çok sukur toparladık. Üstüne ev değiştirmek zorunda kaldık pazar günü taşındık canım. Bugün her şey tamamen bitti şükür.
Buralardayım artık inşallah
kuzum kitaplar haftanın ürünü, 9 kasımdan itibaren diyoHaftanın ürünü gibi değil ama zor buluruz kesin tüh hiçte girmedim bu hafta oraya şansa gitseydim belki de bulurdum hepsinden![]()
Cok teşekkür ederim tatlımgeçmiş olsun megiii
yeni evinde hayırlı olsun güle güle otur![]()
Niye mutsuz oluyorsun ki alt tarafı 3 gün spor yapmayacaksın vücudunda dinlenmiş olacak yeniden başlarsın kuzum hem ben seni gördüm gayet fıstıksın bence ödem o ödembenimde 75 dakika yapmışlığım var,aslında dahada yapardımda ödem mi yaptı bilmiyorumki kaslarım çok ağrıyor,bugün yapmıycam
bugün yapmıycamda o zamanda pazara kadar yapamamış olcamöylede mutsuzum böylede mutsuzum
amin eflalim çok sağol![]()
Harika bizim orada kalıyor mu hiç bilmiyorum takip edemediğimdenA101 in sitesinde canim ya ben de sutekli takip ediyorumbi de bizim burda bi a101 var 1 ay oncesinin urunu bile kaliyo yok üstü ama eski seylerden arayacaksam hep oraya gidiyorum.
Bende cok sukur iyiyim canım.
Çocuklar sırayla hastalandilar sonra ben baya kötü zamanlar geçirdik ama çok sukur toparladık. Üstüne ev değiştirmek zorunda kaldık pazar günü taşındık canım. Bugün her şey tamamen bitti şükür.
Buralardayım artık inşallah
Teşekkür ederim canımNiye mutsuz oluyorsun ki alt tarafı 3 gün spor yapmayacaksın vücudunda dinlenmiş olacak yeniden başlarsın kuzum hem ben seni gördüm gayet fıstıksın bence ödem o ödem
Harika bizim orada kalıyor mu hiç bilmiyorum takip edemediğimdenbelki de kalıyordur kitap okuyan pek yoktur
Geçmiş olsun canım bu havalar herkesi sırasıyla vurdu gerçektenAaa hayırlı olsun inşallah yeni evinize çabucak alışırsınız
Gel özletme kendini yeter artık
![]()
Niye mutsuz oluyorsun ki alt tarafı 3 gün spor yapmayacaksın vücudunda dinlenmiş olacak yeniden başlarsın kuzum hem ben seni gördüm gayet fıstıksın bence ödem o ödem
Harika bizim orada kalıyor mu hiç bilmiyorum takip edemediğimdenbelki de kalıyordur kitap okuyan pek yoktur
Geçmiş olsun canım bu havalar herkesi sırasıyla vurdu gerçektenAaa hayırlı olsun inşallah yeni evinize çabucak alışırsınız
Gel özletme kendini yeter artık
![]()
kuzum kitaplar haftanın ürünü, 9 kasımdan itibaren diyo
Aaa benim tanıdığım Begüş mü bu dün ki tatlıyı yemeyen Begüş mü bukuzum ödem mödem ama moralimi bozmaya yetti,inan sıkıldım artık ayları bırak yıllardır hedefe ulaşamadım, 2 haftadırda gayet güzel spor yapıyorum karşılığı bu ++++ larmı olmalıydı
cumartesi annemin gününden sonra bile -500 gördüm ben, hafta içi kaçamak yok spor var cuma günü gördüğüm rakamın bile üstünde artı gördüm,ödem yapacak bişeyimde yok hadi ödem diyelim, çıkamadım işin içinden,sinirden yiyesim var,aklımdan neler geçiyo bilsen,yoruldum küstüm artık
dokunsan ağlıyacak moddayım![]()
Aaa benim tanıdığım Begüş mü bu dün ki tatlıyı yemeyen Begüş mü buLütfen ne ağlaması kuzum dünyanın sonu değil ya bir şey su topladı vücuttu kesinlikle bir şey var merak etme sen ineceksin bir anda gör bak
Gel sarılalım iyi gelir
![]()
Gitme diyeydimmben çıkıyorum nilişkom yarın görüşürüz, daha fazla artı görürsem napıcam bilemiyorum