Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu a101 nin bize yaptığına bak hele :KK70:Almalıyız yahu bu fırsat kaçmaz resmen 30 TL karda olurum inşallah buluruz buraya da gelmiştir ya :dua: Bende sıraya koymuştum alacaktım onları paket yapmışlar uyguna satıyorlarmış güya şimdi alamazsam içim gider hepsi buradadan da alamam :KK43:
Evet haftanın ürünü. İnşaAlah kalmıştır kuzum

wawww 65 dakika eliptikkkk helal olsun beeee ben en fazla en fazla 45 dakika yapmışlığım var ... 65 dakikaaaaa :KK9::KK9::KK9:

benimde 75 dakika yapmışlığım var,aslında dahada yapardımda ödem mi yaptı bilmiyorumki kaslarım çok ağrıyor,bugün yapmıycam

Bugün kaslarını dinlendir bence kuzum sanırım ciddi ciddi ödem yapıyor yediklerinden eminsen başka türlüsü mümkün değil regli haftası değilse :KK60:Moralini bozma lütfen bizim gayemiz ömürlük korumak kendimizi sonuçta bu cuma olmaz haftaya inmiş olursun :KK19:o yemediğin irmiklerin karşılıını alacaksın :KK73:

Bende çok seviyorum ki :KK37:
Eki Görüntüle 2065398

bugün yapmıycamda o zamanda pazara kadar yapamamış olcam:KK43: öylede mutsuzum böylede mutsuzum :işsiz::KK14:

İçindeki sıkıntı feraha çıksın canım :KK66:
amin eflalim çok sağol:KK60:

Çok iyisin ya nereden buluyorsun bu bilgileri ben mağazalarını bile zor buldum :KK48:
A101 in sitesinde canim ya ben de sutekli takip ediyorum :D bi de bizim burda bi a101 var 1 ay oncesinin urunu bile kaliyo yok üstü ama eski seylerden arayacaksam hep oraya gidiyorum.

Triplim Megim iyiyim sen nasılsın asıl nerelerdesin bir gittin bıraktın bizleri daha gelemedin :cry:

Aman Allahım koşmalıyım akşama misafir var ne etsem eşimi göndermeliyim derhal :rolleyes:Her a101 de var mıdır :KK55:
Bende cok sukur iyiyim canım.
Çocuklar sırayla hastalandilar sonra ben baya kötü zamanlar geçirdik ama çok sukur toparladık. Üstüne ev değiştirmek zorunda kaldık pazar günü taşındık canım. Bugün her şey tamamen bitti şükür.
Buralardayım artık inşallah

Çocuklar sırayla hastalandilar sonra ben baya kötü zamanlar geçirdik ama çok sukur toparladık. Üstüne ev değiştirmek zorunda kaldık pazar günü taşındık canım. Bugün her şey tamamen bitti şükür.

geçmiş olsun megiii :KK60:
yeni evinde hayırlı olsun güle güle otur:nazar::KK9:

benimde 75 dakika yapmışlığım var,aslında dahada yapardımda ödem mi yaptı bilmiyorumki kaslarım çok ağrıyor,bugün yapmıycam

bugün yapmıycamda o zamanda pazara kadar yapamamış olcam:KK43: öylede mutsuzum böylede mutsuzum :işsiz::KK14:

amin eflalim çok sağol:KK60:
Niye mutsuz oluyorsun ki alt tarafı 3 gün spor yapmayacaksın vücudunda dinlenmiş olacak yeniden başlarsın kuzum hem ben seni gördüm gayet fıstıksın bence ödem o ödem :KK60:
A101 in sitesinde canim ya ben de sutekli takip ediyorum :KK70: bi de bizim burda bi a101 var 1 ay oncesinin urunu bile kaliyo yok üstü ama eski seylerden arayacaksam hep oraya gidiyorum.
Harika bizim orada kalıyor mu hiç bilmiyorum takip edemediğimden :KK70:belki de kalıyordur kitap okuyan pek yoktur :KK53:

Geçmiş olsun canım bu havalar herkesi sırasıyla vurdu gerçekten :KK51:Aaa hayırlı olsun inşallah yeni evinize çabucak alışırsınız :KK68:Gel özletme kendini yeter artık :KK60:

Niye mutsuz oluyorsun ki alt tarafı 3 gün spor yapmayacaksın vücudunda dinlenmiş olacak yeniden başlarsın kuzum hem ben seni gördüm gayet fıstıksın bence ödem o ödem :KK60:

Harika bizim orada kalıyor mu hiç bilmiyorum takip edemediğimden :KK70:belki de kalıyordur kitap okuyan pek yoktur :KK53:

Geçmiş olsun canım bu havalar herkesi sırasıyla vurdu gerçekten :KK51:Aaa hayırlı olsun inşallah yeni evinize çabucak alışırsınız :KK68:Gel özletme kendini yeter artık :KK60:
Teşekkür ederim canım :KK36:

kuzum ödem mödem ama moralimi bozmaya yetti,inan sıkıldım artık ayları bırak yıllardır hedefe ulaşamadım, 2 haftadırda gayet güzel spor yapıyorum karşılığı bu ++++ larmı olmalıydı
cumartesi annemin gününden sonra bile -500 gördüm ben, hafta içi kaçamak yok spor var cuma günü gördüğüm rakamın bile üstünde artı gördüm,ödem yapacak bişeyimde yok hadi ödem diyelim, çıkamadım işin içinden,sinirden yiyesim var,aklımdan neler geçiyo bilsen,yoruldum küstüm artık
dokunsan ağlıyacak moddayım:KK42:

kuzum ödem mödem ama moralimi bozmaya yetti,inan sıkıldım artık ayları bırak yıllardır hedefe ulaşamadım, 2 haftadırda gayet güzel spor yapıyorum karşılığı bu ++++ larmı olmalıydı
cumartesi annemin gününden sonra bile -500 gördüm ben, hafta içi kaçamak yok spor var cuma günü gördüğüm rakamın bile üstünde artı gördüm,ödem yapacak bişeyimde yok hadi ödem diyelim, çıkamadım işin içinden,sinirden yiyesim var,aklımdan neler geçiyo bilsen,yoruldum küstüm artık
dokunsan ağlıyacak moddayım:KK42:
Aaa benim tanıdığım Begüş mü bu dün ki tatlıyı yemeyen Begüş mü bu :110:Lütfen ne ağlaması kuzum dünyanın sonu değil ya bir şey su topladı vücuttu kesinlikle bir şey var merak etme sen ineceksin bir anda gör bak :KK19:Gel sarılalım iyi gelir :KK74:

Aaa benim tanıdığım Begüş mü bu dün ki tatlıyı yemeyen Begüş mü bu :110:Lütfen ne ağlaması kuzum dünyanın sonu değil ya bir şey su topladı vücuttu kesinlikle bir şey var merak etme sen ineceksin bir anda gör bak :KK19:Gel sarılalım iyi gelir :KK74:

bende iki gündür tanıyamıyorum kendimi,neden böyle saçma rakamlar görüyorum anlamış değilim,çözemiyorum çözemedikçe modum düşüyo

dünyanın sonu değil evet ama,dün akşam spora başlayabildiğimde saat tam 20:45 di,spor bitiyo saat oluyo 10:30

sabahın 7 sinden o saate kadar koştur çalış, 1 dk oturup dinlenemeden haydi spora kalk,eşimle doğru düzgün görüşemez olduk,o salonda ben odada spor yapıcam diye uğraş dur, eşimin yanına gidiyorum uyuya kalıyorum,karşılığı ney +++++++lar, bıktım artık :KK42:

külliyen bırakıcam bu spor diyet işini kıs kıs sonu artı,en azından yerimde artı gelir,psikolojim bozulmaz
biraz ara vermeye ihtiyacım var galiba

gel sarıl yinede sen,omuzunda azıcık ağlıyım:KK42::KK42::KK42:

Back
X