Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bacılar şimdi morti olayı nedir nasıl edinilir bide bana onu anlatın noluurr yeniyim diye hep fransız kalıyorum:KK14::KK14::KK14: bu emojiyi paylatıkça da canım sigara istiyo töbe töbee :-)

Morti rakip oluyor canım yarışa giriyorsunuz en fazla kilo veren kazanıyor. :sampiyon::sampiyon:
Orti ortak Yoldaş gibi bişey (: (: (:

Ben tabi daha öncesini bilmiyorum ama bence en sorunlu olduğun kısım neyse ordan başla bence :) bak ben yeni geldim beraber başlarız olmadı :KK66:

Ayy ben bi tepsi yesem yakmaz biliyomusuuunnn :rolleyes: ama yemem zinhar yemem yoksa kaptancım listeye almaz :-)

Kaptancım sen nerde yüksek lisans yapıyosun ne ödevi bu kadarr meraklımıyım neyim :KK75:
Begumle benim mide sorunlu canim ondan sordum.. bazen zorunlu yiyemem eger yersem sabaha kadar midem yanar ilac alsam bu seferse mide ilaçları bagirsaga zarar veriyor kısır döngü;)

Bacılar şimdi morti olayı nedir nasıl edinilir bide bana onu anlatın noluurr yeniyim diye hep fransız kalıyorum:KK14::KK14::KK14: bu emojiyi paylatıkça da canım sigara istiyo töbe töbee :-)
Haftaya bir morti seciyorsun onunla kapışıyorsun en cok kilo veren kazanıyor:sampiyon:

Hemen anlatayım mortiyle kapisiyorsun hangimiz daha çok yenecegiz diye atismak satasmak serbest menüler e spora onuda etiketliyorsun o senin nasıl beslendiğini spor yaptığını görüyor sende onun ona göre düzen tutturuyorsun ve cuma günü kazanan ortaya çıkıyor
Morti edinmeye gelince dişine kimi kestiriyorsan gel morti olalim dersin musaitse olursunuz

Neyse daha çağrı yapmıcam ki..

kızdım şimdi...

yapmıcam işte..

isterse yarına bildirim yapmasınlar:63:
hep bahane hep bahane var:63:
şuan ödev yapmam lazım tonla ödevim var:63:ama burdayım:63:gibi gibi:63:
Su an o kadar yorgun ve berbat bi haldeyim ki disardaydim netim yoktu miu.oglumu uyutuyorum birazdan menü vermeye gelirim.

Back
X