- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yenilecegimi dusunmedim ki hicccc@cakil80 ı yendin farkında mısın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenilecegimi dusunmedim ki hicccc@cakil80 ı yendin farkında mısın![]()
Diyecekler hatta kafayı siyirdigini dusunenler olacak tecrübeyle sabitAy inşallah. O zaman birileri de bana desin![]()
![]()
Yok çıktı o psikolojiden
Dün ona he hü hööö didim yarın bakarız falan
Beni öldürsün gene izin vermezdim
Hayır eksi gelemiyorum diye izin isteyip her hafta %1 ler getirmek![]()
Vayt sen tam kaptan yardımcısı kıvamına geldin he![]()
Ben mi cuma çarptı galiba seniVayt sen tam kaptan yardımcısı kıvamına geldin he![]()
Abla bende takimin onde gitmesi gibi bir takinti var boyle bir yuzdeyle bu hafta yine birincilik olabilirdi takintiliyim ben ne bicim insanim1 hafta daha dişini sık Can'ım bu hafta gibi dikkat edip kilo vermeye çalış..
Abla bende takimin onde gitmesi gibi bir takinti var boyle bir yuzdeyle bu hafta yine birincilik olabilirdi takintiliyim ben ne bicim insanim
Yaa çok Üzgünüm şu an.dedigim gibi yatili cocuklu misafirlerim var ve hiç dikkat edemiyorum şu an ne yiyip ictigime. Cis yedigimden degil zamansiz ve az yedigimden bu.ve hic spor yapamadim.Haftaya annemler e gidicem ve inşallah daha da dikkatli olabilirim.haftaya büyük bi eksiyle gelicem söz veriyorum @MiuLegoŞaşırdım açıkcası ... senden geldiğin günden beri farklı bir umut almıştım :)
hadi bakalım daha aktif olmaya çalış haticecim , gerçekten tartıyı çok çook etkiler burada aktif olman .
ayyyy eflalim tüylerim diken diken oldu ya .... çoook tebrikler ... çok hakkediyorsun bu eksileri
-100 müşsün
tebrikler türkan
süpeeeer![]()
harika temiz bir eksi .... aynen devam zeytinim![]()
Takintisiz insanın bizim tk işi ne acaba hepimizin kafaya birer huni lazimAbla bende takimin onde gitmesi gibi bir takinti var boyle bir yuzdeyle bu hafta yine birincilik olabilirdi takintiliyim ben ne bicim insanim
matematik61 bi seni
malipina bi de pınarı kaptım ellerimle takımaaa
Ausencia nın desteğiyle tabi.. ikiniz de bi nazlı
Pınarı da listeye alıp eriteceeeeeemmmmm gözü koydum![]()
Bi kilo verdim,hiç sıfır tepki ck ck ckmatematik61 bi seni
malipina bi de pınarı kaptım ellerimle takımaaa
Ausencia nın desteğiyle tabi.. ikiniz de bi nazlı
Pınarı da listeye alıp eriteceeeeeemmmmm gözü koydum![]()
Miu bana bir ara sende takim kaptanligi yap dediler yok dedim ben cildiririm cok da kirici okurum misal biri bildirimde bulunmazsa aglarim yeminleBende de var öyle takıntı hande kız..
dur az kaldı dur
![]()
Ahaaha aklıma direk bu geldikız ona döv onu kuzum, sen koru beni,erimezse yağlarım,yağ çözücü sık bana,lime lime kes onları
ahaaa tv karşısında insan transa geçiyo yanlışla elimizi uzatsak yicen demek ki![]()
İnanırım çünkü bende böyleyim hani ekmek yemem ama herşeyi yerimya kızlar cidden berbat yiyorum meselaaa o gün gayat güzel geçti dimi diyetim suyum, çayım oh misss
eve giderken fırına ugradıkk aldık bir ekmek
bir dlm ettım agzıma nasılsa bir dlmden birşey olmuyor yaa
eve girdimm yemek ısıtıyorummm onlarında tadına baktımm
sonraa alt çekmeci açtım abur cubur çekmecesi
ordaaa duran geçen aklımda kalan bir kaç abur cuburuda yedimmm
sonra yemege oturdular çocuklar ve eşim onların yemeklerindende tırtıkladım
onlar içeri geçtii ekmek vs ne varsaa yedim
bu arada aklımaa gelen , geçen gün yemedigim o şey varya tatlı kek pogaça neyse onuda yedimmm
çay demleidmmmm amannnnnnn zaten bozdumdu diyeti yarın başlayacamda zaten dur çayın yanında birrazz abur cuburda yiyimmmmmmmmmm
sonra meyve tabi meyvede yiyimmmmmm
sonraaaaaaaaa
ay sabah kahvatltı yapmayım ya
öglene kadar bişiy yemezsemm erirrrrrrrrr
sonraaaa kısır döngüüüü yeminleeeee böyle abarmıyorum
1 saattte 2000 kalori yerimmmm![]()
Geçen cuma :....101,200
Pzts ara kontrol :...100,700
Bu cuma :....100,200
Fark:.....-1
Spor:Toplam 329 dk
90'lar haftaya kaldı ama olsun
@MiuLegonehirnil111
Misafir de gelecek misafirliğe gideceksin ama diyetin ilk haftaları çok değerli şuan eksi 2 kilo vermek varken artiyla geldin burada yoksun menü vermiyorsun motive edemiyoruz seni ve kopmak üzeresin sen diyetten haftayı sözünü aldım bundan sonra her akşam bakacağım menü verdin mi diye lütfen balım Rica ediyorumYaa çok Üzgünüm şu an.dedigim gibi yatili cocuklu misafirlerim var ve hiç dikkat edemiyorum şu an ne yiyip ictigime. Cis yedigimden degil zamansiz ve az yedigimden bu.ve hic spor yapamadim.Haftaya annemler e gidicem ve inşallah daha da dikkatli olabilirim.haftaya büyük bi eksiyle gelicem söz veriyorum @MiuLegoWhiteblacklife
Ausencia
Yaa çok Üzgünüm şu an.dedigim gibi yatili cocuklu misafirlerim var ve hiç dikkat edemiyorum şu an ne yiyip ictigime. Cis yedigimden degil zamansiz ve az yedigimden bu.ve hic spor yapamadim.Haftaya annemler e gidicem ve inşallah daha da dikkatli olabilirim.haftaya büyük bi eksiyle gelicem söz veriyorum @MiuLegoWhiteblacklife
Ausencia
Ay vayt kizima soyledigim meshur lafimdir senin yuzunden huni takip lelelele diye gezicem diyirumTakintisiz insanın bizim tk işi ne acaba hepimizin kafaya birer huni lazim![]()
ben arka planda gizli ceodaha çok kişiyi gözüme kestireceğim dur hele ....
Daha önceki nicin neydi aceba?Merhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete