Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 hafta daha dişini sık Can'ım bu hafta gibi dikkat edip kilo vermeye çalış..
Abla bende takimin onde gitmesi gibi bir takinti var boyle bir yuzdeyle bu hafta yine birincilik olabilirdi takintiliyim ben ne bicim insanim

Şaşırdım açıkcası ... senden geldiğin günden beri farklı bir umut almıştım :)
hadi bakalım daha aktif olmaya çalış haticecim , gerçekten tartıyı çok çook etkiler burada aktif olman .

ayyyy eflalim tüylerim diken diken oldu ya .... çoook tebrikler ... çok hakkediyorsun bu eksileri :KK200:

-100 müşsün :KK48:

tebrikler türkan :KK9::KK9::KK9:

süpeeeer :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

harika temiz bir eksi .... aynen devam zeytinim :KK68:
Yaa çok Üzgünüm şu an.dedigim gibi yatili cocuklu misafirlerim var ve hiç dikkat edemiyorum şu an ne yiyip ictigime. Cis yedigimden degil zamansiz ve az yedigimden bu.ve hic spor yapamadim.Haftaya annemler e gidicem ve inşallah daha da dikkatli olabilirim.haftaya büyük bi eksiyle gelicem söz veriyorum @MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Ausencia Ausencia

kız ona döv onu kuzum, sen koru beni,erimezse yağlarım,yağ çözücü sık bana,lime lime kes onları:bicak:
ahaaa tv karşısında insan transa geçiyo yanlışla elimizi uzatsak yicen demek ki:KK70:
Ahaaha aklıma direk bu geldi :KK70:
yag-sokucu-karikaturu-seref-efendiler.webp

Seni de yerim pikaçu :deli:zaten çok ballısın:KK22::KK70:
ya kızlar cidden berbat yiyorum meselaaa o gün gayat güzel geçti dimi diyetim suyum, çayım oh misss
eve giderken fırına ugradıkk aldık bir ekmek
bir dlm ettım agzıma nasılsa bir dlmden birşey olmuyor yaa:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:

eve girdimm yemek ısıtıyorummm onlarında tadına baktımm
sonraa alt çekmeci açtım abur cubur çekmecesi
ordaaa duran geçen aklımda kalan bir kaç abur cuburuda yedimmm :ıslık::ıslık::ıslık:

sonra yemege oturdular çocuklar ve eşim onların yemeklerindende tırtıkladım
onlar içeri geçtii ekmek vs ne varsaa yedim
bu arada aklımaa gelen , geçen gün yemedigim o şey varya tatlı kek pogaça neyse onuda yedimmm

çay demleidmmmm amannnnnnn zaten bozdumdu diyeti yarın başlayacamda zaten dur çayın yanında birrazz abur cuburda yiyimmmmmmmmmm:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:

sonra meyve tabi meyvede yiyimmmmmm:KK20::KK20::KK20:

sonraaaaaaaaa:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

ay sabah kahvatltı yapmayım ya
öglene kadar bişiy yemezsemm erirrrrrrrrr

sonraaaa kısır döngüüüü yeminleeeee böyle abarmıyorum
1 saattte 2000 kalori yerimmmm:işsiz::işsiz::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
İnanırım çünkü bende böyleyim hani ekmek yemem ama herşeyi yerim:KK70:şu abur cubur çekmesini kilitleyeceğim eşim açsın sadece:KK53:
Geçen cuma :....101,200

Pzts ara kontrol :...100,700

Bu cuma :....100,200

Fark:.....-1 :KK200:

Spor:Toplam 329 dk
90'lar haftaya kaldı ama olsun :halay:

@MiuLego nehirnil111 nehirnil111

Canım bu neyin toplamı hangi gün :KK53:Kilon için tebrik ederim çok iyi :KK9::KK73:

Yaa çok Üzgünüm şu an.dedigim gibi yatili cocuklu misafirlerim var ve hiç dikkat edemiyorum şu an ne yiyip ictigime. Cis yedigimden degil zamansiz ve az yedigimden bu.ve hic spor yapamadim.Haftaya annemler e gidicem ve inşallah daha da dikkatli olabilirim.haftaya büyük bi eksiyle gelicem söz veriyorum @MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Ausencia Ausencia
Misafir de gelecek misafirliğe gideceksin ama diyetin ilk haftaları çok değerli şuan eksi 2 kilo vermek varken artiyla geldin burada yoksun menü vermiyorsun motive edemiyoruz seni ve kopmak üzeresin sen diyetten haftayı sözünü aldım bundan sonra her akşam bakacağım menü verdin mi diye lütfen balım Rica ediyorum

hangi ortamda olursak olalım , misafirlikte ya da misafirmiz var ... orda burda hiç farketmez ... istemezsek zararlı şeyler yemeyiz hatice .

Simit ya da poğaça görürdüm bazen sabah menülerinde ..kaptanım hastanede idim tüm gün ... onu bulup yedim ...

Iııı ıhhh .... poğaçaya simite ulaşan ... bir küçük yoğurda ayrana .. bir muza elmaya ... biraz fındık vs ye de ulaşır ..hastane kantinlerinde hepsi var ...

Misafirlikte de öyle ... çorbamız ..salatamız ..et yemeğimiz ... zeytinyağlımız ... yoğurdumuz .sofralarımızın olmazsa olmazıdır ... o kadar seçenek arasında cızı cozu seçmeyecek olan biziz

Back
X