Hemen soyleyeyim kuzum,ben 10 yıllık iciciydim cok aktif bi sekilde hemde,gunde 1 paketi buluyordu hemen hemen,hic bırakmaya calismamistim.derkeeeeennn 4 ay oncesinde cildimde aşırı degisiklikler farketmeye basladim,yas ilerledikce sigaranin etkileri daha da çoğalıyor.göz kapaklarimin hafif dusmeye başladığını,cildimin aşırı kurudugunu,ve ciddi derecede kaz ayaklari olusumu..hepsi sigaradan.ek olarak esim nefesimden cok kötü bi koku geldigini söylüyordu.dislerimden hic sıkıntım yoktu şükür cigerlerimden geliyordu.bütün bunlari keşfedince ben bunu artik birakiyorum dedim kesin olarak ve biraktim.keske daha once biraksaymisim..ama iste insanin basina bisey gelmedikce anlamiyor.cok aradim tabii,kahvalto yapamazdim sonra canim sigara istiycek diye,cekirdek yedim durdum.biseylerle oyalandim.ilerde dogacak olan cocuklarimi düşündüm oyle boyle derken sonunda 3 bucuk ayı devirdim.ve cigerlerim pisliğini yeni atiyor daha.nefes alislarim bile muazzam.herseyin tadıni tam aliyorum.degisiklikler hemen farkediliyor zaten