Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar güzel haftasonları
Dün gece rüyamda tatile gittigimiz bir evin yataktaginda bir kadın gördüm çıplak ve pişkin ay nasıl sinirlendim anlatamam kadını çıplak dışarı attım eşimin aldattigini düşündüm sinirle uyandım yanımda horluyor atlayıp üstünde tepinesim geldi fena bir ölüm olurdu onun için. Rüyası bile beni çileden çıkardı gerçeği ne kadar zordur bilemedim. Hep bu kız voleybol takimini çalıştırmaya basladigindan oluyor bi de dün Eyvah yaş 40 i seyrettim o da etkiledi. Ya da açlık kafama vurdu. Ben kıskanç biri de değilimdir özgürlüklere açığımdir şimdi onu eve zincirleyesim var. Ay gittikçe piskopatlastim gidip bi çay içim sakinlesim rüyanın etkisi geçer umarim aklıma karpuzkabugu dusurdum. Bi daha eşim kıskançlık yaptığında ona kizmayacagim insanı çıldırtir bu duygu
Günaydın cnm o nasıl rüya öyle bende de çok olur. Kafana çok takmissin belli bilinç altın dolmuş. Bi de kıskanç degilimdir diyosun :D

15116903448821874443662.webp
hedef tahtası bile yaptım 1. Hedefimsin Whiteblacklife Whiteblacklife

Hemen soyleyeyim kuzum,ben 10 yıllık iciciydim cok aktif bi sekilde hemde,gunde 1 paketi buluyordu hemen hemen,hic bırakmaya calismamistim.derkeeeeennn 4 ay oncesinde cildimde aşırı degisiklikler farketmeye basladim,yas ilerledikce sigaranin etkileri daha da çoğalıyor.göz kapaklarimin hafif dusmeye başladığını,cildimin aşırı kurudugunu,ve ciddi derecede kaz ayaklari olusumu..hepsi sigaradan.ek olarak esim nefesimden cok kötü bi koku geldigini söylüyordu.dislerimden hic sıkıntım yoktu şükür cigerlerimden geliyordu.bütün bunlari keşfedince ben bunu artik birakiyorum dedim kesin olarak ve biraktim.keske daha once biraksaymisim..ama iste insanin basina bisey gelmedikce anlamiyor.cok aradim tabii,kahvalto yapamazdim sonra canim sigara istiycek diye,cekirdek yedim durdum.biseylerle oyalandim.ilerde dogacak olan cocuklarimi düşündüm oyle boyle derken sonunda 3 bucuk ayı devirdim.ve cigerlerim pisliğini yeni atiyor daha.nefes alislarim bile muazzam.herseyin tadıni tam aliyorum.degisiklikler hemen farkediliyor zaten
Tebrik ederim Cocom.Ne güzel bırakmışsın.:KK19:Darısı Miunun başına.

@CocoChanelmademoiselle canım evde hangi beyaz peynir varsa ufalıyorum , özel bir peynir koymuyorum balım ..

@YaKaMoZz-z canım alışırsın emin ol ... tadını çıkar .. bir şeye başlarken ..bu iş çok zor ..ben bunun üstesinden gelemem diye bakarsan inan 3 katı daha zorlaşır ... yabancı yok işte , çocukların , eşin ..evin ...olduğu kadar :KK68:

Nare83 Nare83 bacım o nasıl evlilik , o nasıl boşanma ... Allah kolaylık versin ne diyim .. eşin ne akıl verdi desene :confused::KK70:

cakil80 cakil80 leslie mi yaptın sennnn :KK19::KK19::KK19:

kadınlar yok detsyciymis ,
erkekler düz mantıkmis bla bla :D :D

ya değişik bir evalilik olmuş
eşim le birlikte okumuşlar üni den arkadaşlar aslında hepsi
ama işte adam hiç ankara ya bile gelmemiş bunlar evlilik kararı almışlar ama isteme filanda yok sanırım
direk nikah tarihi alıp nikah yapmisler

kız bana çok dengesiz geldi ya
tek tarafı dinledik gerCide :ukala::ukala:

aman hafta sonunun içine etti adam

:skandal:

Allah'ım beni geçmişle sınama diyorum
377 mesaj ne ya :KK11:

geçmişi geçmişte bırakıyorum ve yoluma devam ediyorum. :KK55:

bugünden itibaren niyet ettim temiz günlere....

ama bugün wc çalışmasi lazım
ilaç alacaktım unutmuşum dün gece

Dün gece çok şey kaçırdın çok ciddi iddia var ortada Whiteblacklife Whiteblacklife ve benim aramda. Gece pis gaza geldim

kadınlar yok detsyciymis ,
erkekler düz mantıkmis bla bla :KK70: :KK70:

ya değişik bir evalilik olmuş
eşim le birlikte okumuşlar üni den arkadaşlar aslında hepsi
ama işte adam hiç ankara ya bile gelmemiş bunlar evlilik kararı almışlar ama isteme filanda yok sanırım
direk nikah tarihi alıp nikah yapmisler

kız bana çok dengesiz geldi ya
tek tarafı dinledik gerCide :ukala::ukala:

aman hafta sonunun içine etti adam

:skandal:
Tayin kokusu geliyor biraz anlasmali

haHahaaa kız çakıl fena bilinç altı olmuş sendeki etkileniyor insan bazen gördüğü rüyadan
Şimdi rüyami anlattim sacmalama onlar çocuk diyor kıskandıran şeye bak dedi ya. Öğrencileri çok düşkün geçen sene bana forma hediye ettiler mutlu oldum. Zayıflayip final maçlarına gitcem. Eşim maça gelmemi çok istiyor

Back
X