Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cook teşekkür ederim. Yine biraz yükseldi ilaç verdim. Eşim de jel alacak bakalım. Çok huysuz sürekli kucagimda. Büyük de hep ilgi istiyor kiskaniyor.canim annem geliyormus yardıma yoldaymis iyi ki anneler var.
Annen gelince rahat edersin çok iyi olmuş
kuzucum dün akşam döndükHoppa test günümü bekliyoruz, sonra hamilelik haberimizi alirsak insaAllah :dua: Dr. ayarlıcazHoppa
Hamilelk haberi için ankarada olcaksınız yaniii

Ben onh da sizle istanbulda ilgilenen dr yapacak sandım

Allahım hadi inşallah saydınım
Bende sabah eltimde kahvaltıdaydım
Kaptanım yedigimi yazayım
1 et köftesi
Köz biber
2.k.k Peynir ceşitiydi:KK16:
Salatalık domates
Avuc ici kadar buranın acık ekmegi (beyaz undan :olamaz:)
Ara 1 kahve
1 madalin
1 büyük elma (bahceye gelince dayanamadım yedim tek yiyebildigim elma ceşiti oldugu için)
Sanırım bugünkü aralarımı kullandım :KK22:
Baya dolmuş hem de efserim

Begüm nasılsın hemşom:KK60:
İyiyim hemson çok sağol hafta sonu biraz zorlanıyorum ama eskiye gore çok iyiyim
Sen napiyosun nasılsın
unuttum yaglamayi :KK43: böhüü ağlıycam şimdi
evet yuvarlağa dokmmeliydim buna büyük geldi ama yinede yenir dimi napak tadı güzel olsun

çok sinirim bozulur böyle olunca :KK43:
Olsun masum, tadı güzeldir,kek olsunda her türlü yenir:kk77:

Yedin mi bi de yoksa begüşüm:skandal:
Yedim ama şöyle,esimin diliminin ucundan alıp tadına baktım bitek, güzelde olmuş namizsiz:KK53:

Herkese çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. çoklu alıntı yapamıyorum telefondan.sahi nasıl yapılıyor bi anlativerin bana.
Oğlumun ateşi biraz düştü şu an uyuyor ama ilacın etkisiyle mi bilmem. Inşallah yukselmez. Dış çıkarıyor dedi acildeki doktor. Sabırla bekliyoruz. Rabbim bütün hasta lara şifa versin. Çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum. Çok memnun oldum sormaniza şifa dilemenize. Sanal ortamda da bu kadar kaliteli yerler olabiliyormus burada gördüm. :KK200::KK200::KK200:
Gecmis olsun kuzum dis bogaza da kulaklarada vurur yada dis biz de nelwr cekiyoruz bu dis yuzunden

cakil80 cakil80 @Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum :KK200:

@MiuLego miuuuuuuuuuu:KK15:

matematik61 matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın :KK70::KK70:

bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicam :KK23: elmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur :rolleyes:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

2017-11-26 14.34.16.webp

@MiuLego salatama havuç koymam da sakınca varmıdır, hep aynı salata baydı

Kokom sen şuan onu kafaya takmıyorsun... o benim işim.. sen stres sıkıntı yapmadan hedefine odaklanıyorsun.. bebiş daha önemli en önemli:KK200:

Nevom neden gerginsin yahu.. bn hiç değilim.. +1.5 çıksın isterse.. gidecek o rahat olsana :KK60:

İşte kaptan kafası kaptan yardımcıısı kafası bu:confused:o kıvama geldin derken boşa demedik:KK8:

Çok iyi ettin çakılım.. spordan sonra istersen tatlıcıya git insan yiyemiyor.. o kadar spor yaptım zorlandım ter attım bir çikolata yersem fazlası enerji almış olurum spor boşa gider diyor insan.. zaten o marketten sağlıklı alışveriş yapıp çık kendinle gurur duyacaksın bir ferahlama başardım ulan hissi:rolleyes:
Tamam miuşumm cok sagol balımmm ❤❤❤❤❤❤:KK60:

Günaydın güzeller. Yine uykusuz yine sabahin köründe kalkmis bi haldeyim.yola ciktik afyonda esimin kuzenine ugricaz kizkardesim bizleydi burda uni okuyo onu birakcaz.sonra da eskisehire gitcez orda okuyan kuzenimle buluscaz erkek kardesimi de onun yanina birakcaz.sonra inşallah evimize gidebilecez.

Soyle bi okudum @Whiteblacklife ve cakil80 cakil80 cok cekismeli bi yarış goruyorum meraklardayim.Ben tarafsizim:KK53:
@hatice901217 ay doğru haticeyi etiketledim inşallah kuzuna cok gecmis olsun canım

Ahmet esra Ahmet esra kuzum merak etme cabucak gidiyo o artılar bana da oluyo.Gecen hafta da hic karbon fln yemedigim halde oldu ama bi gün saglam dikkat et hemen gider.
Ayyyy ins agzin salatalik yesin :) valla

Kizlaaaar keyifler yerinde mii.
Bugun salonu topluyorum malzemeleri mutfak dolaplarina aktaricam iyi bir dolap duzenlemesi modundayim. Deterjanlari banyoya aktardim. Plastikleri lavabonun altindaki dolaba aliyorum silip temizliyorum kaymaz ortu seriyorum. Biraz ugrastiracak beni ama degecek insallah.
Kolay gelsin canım. Değişiklik iyidir ;) temizlik yapınca ufakta olsa bir şeyin yerini değiştiririm ben :)

Back
X