Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

He valla. Babam öyleydi, kızım sandalyeye sığmıyosun kilo ver azcık derdi. O lafın üstüne hırslanıp 20 kilo vermiştim bu sefer kızım hasta olcan yemek ye lütfen demeye başladı :KK70:
Aynı şeyi ben de yaşıyorum canım:KK12:Okul açıldı oooo çok kilo almışsın dedi arkadaşlar...Şimdi çok vermişsin yeter diyorlar...Annemler yine öyle çok kilo aldın dediler yaz sonu:KK53:Şimdi biraz hasta olsam hemen diyetten yeter hasta olacaksın diyor..:110::KK70:

Bende borcamda yaparım ama yuvarlak bi borcamim var ona tam geliyo
Seninki dikdörtgen borcamsa büyük gelmiştir
Soğuma dan mı çıkarıyorsun keki, yada altını yaglamadiysan ondan olur belki

unuttum yaglamayi :( böhüü ağlıycam şimdi
evet yuvarlağa dokmmeliydim buna büyük geldi ama yinede yenir dimi napak tadı güzel olsun

çok sinirim bozulur böyle olunca :(

Dün aynı kekten bende yaptım Masumm
Afiyet olsun
Yedin mi bi de yoksa begüşüm:skandal:
cannnnnnnnnnnııııımmmmmmm Miuuuuuuuuuum:KK200: yolundadir insallah kuzucum :KK74:sağolasin tatliş, evime döndüm mutluyum:KK37::KK36:
Oyyyy yaşasın
Evine neden döndün saydınım kontrol vardı?
hiç yemek yok evde ,
ne yapsam bilemedim

ciğer alıp ciğer sote mi yapsam acabagg:deli:
Yap yap hem çok faydalııı
Çivili sopayı cumaya bana gönder tamam mı beni tutmayanlari falakaya yatiracagim akılsız kafanın derdini ayaklar çekermiş :halay::sinirli::KK53:
Ben senin üzerinde kullanıcam rezerveli sopa:rolleyes:

Cok gecmis olsun canim. Cabucak iyilesir Allahin izniyle yavrucak

Cok gecmis olsin canim

Çok şükür canım düşmesine cook sevindim ateş çok zor bilirim oğlum da da oluyor inşallah bi daha gelmez :KK66:

Geçmiş olsun nasıl oldu iyi mi şimdi hatice?

Kolay gelsin makbuşmm

Anam aynı annemmm:KK17:
Annem olsa döverdi ama o acımaz :KK17:
Bugğn yapcam ödevimi söz:olamaz:

Ece kesin izle kız çocukları için yapılmış bir film çok ağladım:KK43:duygulandım çoko_O

Günaydın güzeller. Yine uykusuz yine sabahin köründe kalkmis bi haldeyim.yola ciktik afyonda esimin kuzenine ugricaz kizkardesim bizleydi burda uni okuyo onu birakcaz.sonra da eskisehire gitcez orda okuyan kuzenimle buluscaz erkek kardesimi de onun yanina birakcaz.sonra inşallah evimize gidebilecez.

Soyle bi okudum Whiteblacklife Whiteblacklife ve @cakil80 cok cekismeli bi yarış goruyorum meraklardayim.Ben tarafsizim:KK53:
hatice901217 hatice901217 ay doğru haticeyi etiketledim inşallah kuzuna cok gecmis olsun canım

@Ahmet esra kuzum merak etme cabucak gidiyo o artılar bana da oluyo.Gecen hafta da hic karbon fln yemedigim halde oldu ama bi gün saglam dikkat et hemen gider.
Cook teşekkür ederim. Yine biraz yükseldi ilaç verdim. Eşim de jel alacak bakalım. Çok huysuz sürekli kucagimda. Büyük de hep ilgi istiyor kiskaniyor.canim annem geliyormus yardıma yoldaymis iyi ki anneler var.

Oyyyy yaşasın

kuzucum dün akşam döndükHoppa test günümü bekliyoruz, sonra hamilelik haberimizi alirsak insaAllah :dua: Dr. ayarlıcazHoppa

Bende sabah eltimde kahvaltıdaydım
Kaptanım yedigimi yazayım
1 et köftesi
Köz biber
2.k.k Peynir ceşitiydi:KK16:
Salatalık domates
Avuc ici kadar buranın acık ekmegi (beyaz undan :olamaz:)
Ara 1 kahve
1 madalin
1 büyük elma (bahceye gelince dayanamadım yedim tek yiyebildigim elma ceşiti oldugu için)
Sanırım bugünkü aralarımı kullandım :KK22:

Oyyyy yaşasın

Kullanamasan ben senin üstünde kullanacagim sen nasıl tutmazsin beni diyeeeee

Cook teşekkür ederim. Yine biraz yükseldi ilaç verdim. Eşim de jel alacak bakalım. Çok huysuz sürekli kucagimda. Büyük de hep ilgi istiyor kiskaniyor.canim annem geliyormus yardıma yoldaymis iyi ki anneler var.
İyi çok şükür annenin gelmesi iyi olmuş ya en azından büyüge biraz daha ilgi olur Allah yardimcjn olsun cnm

Kizlar dolap ici raf kullanan var mi. Bi tahta gibi mi pilastik mi tam anlamadim bir de krom var sanirim. Tavsiyeniz var mi. Bardaklar icin kullanicam
Etrafimda çok kullanan var metal kullanıyorlar genelde evideada var sanırım trendyol ve morhipo ya da bak

Back
X